• Stránka 1 z 1
[V]Krocan 2
CT dá MFK, Krocan se ho zeptá za co nás zabil a poté událost vůbec neřeší a odpojí se.
http://leteckaposta.cz/530570549 2:20
http://leteckaposta.cz/530570549 2:20
- Neha
- Zkušený
[V]Krocan 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Krocan 2
Zdravím tě co se týká toho že jsem se odpojil tak to bylo z důvodu že jsem musel rychle z rodinných důvodů odejít od PC.Bohužel nemohl jsem nic jiného udělat. Přeji hezký den.
Říkají co máš dělat co je pro tebe dobrý,nechtějí abys přišel na vlastní odpovědi,chtějí abys věřil těm jejim.
EX
#CS:GO admin
#All JAILBREAK
#All Servers
EX
#CS:GO admin
#All JAILBREAK
#All Servers
-
kroCCy - Amatér
Re: Krocan 2
Jak si můžeš na demu všimnout, admin o MFK věděl a kdyby nemusel odejít, určitě by to řešil...
To že přijde na server neznamená, že tam bude muset sedět do konce mapy jako nějaký otrok.
Pochybuji, že normálnímu člověku kdyby například za zády dělo nějaký citový představení a musel zasáhnout, popř. jeho rodina s něčím potřebovala pomoct a bylo to naléhavé, tak nebude sedět na počítači, ale odejde, protože má jiné priority, které jsou u zdravého člověka zcela normální.
Hráči jsem hodil ban za MFK..
Stížnost neoprávněná.
To že přijde na server neznamená, že tam bude muset sedět do konce mapy jako nějaký otrok.
Pochybuji, že normálnímu člověku kdyby například za zády dělo nějaký citový představení a musel zasáhnout, popř. jeho rodina s něčím potřebovala pomoct a bylo to naléhavé, tak nebude sedět na počítači, ale odejde, protože má jiné priority, které jsou u zdravého člověka zcela normální.
Hráči jsem hodil ban za MFK..
Stížnost neoprávněná.
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [V]Krocan 2
Proč mu admin nehodil rovnou grab a nezeptal se ho za co nas zabil? Divny je, ze mel Krocan cas na to dat ban za spam, kterej se stal az po MFK. Z meho pohledu se Krocan pouze vymlouva.
- Neha
- Zkušený
Re: [V]Krocan 2
Neha píše:Proč mu admin nehodil rovnou grab a nezeptal se ho za co nas zabil? Divny je, ze mel Krocan cas na to dat ban za spam, kterej se stal az po MFK. Z meho pohledu se Krocan pouze vymlouva.
A proč by měl hned banovat nebo grabovat ?
Hráč nedal MFK úmyslně.
Admini tu nejsou od toho, aby banovali, ale udržovali pořádek na serveru.
Proč se tedy zeptal, ale hned nebanoval ? Už jsem ti odpověděl, hráč dal neúmyslně MFK, ovšem neviděl díky hráči který spamoval chat a tak tedy dohrál své kolo, kdy KrocaN musel odejít. Kdyby se v tomhle případě CT omluvilo, ban ani move nemusel být na místě, což chtěl udělat i daný Admin, ovšem musel jak říká jít pryč.. Hned co se vrátil mi dal vědět o MFK, ale nevěděl nick hráče.
Tvůj pohled, můj pohled, pohled někoho jiného.. Pohled ti tady nepomůže, až mi dáš dostatečný důkaz, tak se o tom budeme bavit.. Zde už by bylo vše jen o debatě, čili pokud s tím chceš pokračovat, máš možnost mi napsat v PM.
do té doby Lock.
e.Life: Pokud simon co dá např. MFK neví, že je přítomný admin, chová se úplně jinak, než kdyby o tom věděl. Admin nemusí hned zasahovat, prostě počká, jak se bude chovat k adminu, když o něm "neví".. (Nevím jak bych ti to měl líp podat, ale měl by si to chápat. i když.. > Někdo zavolá admina, že daný hráč má WH .. taky hned po 1. divném killu ho negrabne a neřekne, hej ty máš WH nebo co.. dělá že tam není a počká si..) Aspoň se ukáže jeho pravá tvář... To samé chtěl udělat i KrocaN, ovšem musel zasáhnout kvůli spamu v chatu a následně se něco přihodilo a musel se odpojit
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1