• Stránka 1 z 1
eVIP JB7
Prihlasil som sa na JB a zrazu mi to zacalo vypisovat
,,[VIP] Je nutne vyplnit VIP nickname pro tento ucet!"
zobrazi sa mi aj to vyskakovacie okno v CSku ale mam ho cierne a nechce mi zobrazit co sa tam nachadza... VIP mi samozrejme nefunguje, kedze mi to okno nefunguje poradili by ste ako to napravit a zadat ten nickname?
,,[VIP] Je nutne vyplnit VIP nickname pro tento ucet!"
zobrazi sa mi aj to vyskakovacie okno v CSku ale mam ho cierne a nechce mi zobrazit co sa tam nachadza... VIP mi samozrejme nefunguje, kedze mi to okno nefunguje poradili by ste ako to napravit a zadat ten nickname?
-
LordMakaluzo - Zkušený
Re: eVIP JB7
Zdravím,aby ti vip šlo, musíš zadat nick na kterej sis vip výhody aktivival.
E.JYO: Když už se sem vyjadřuješ, aspoň si přečti o čem dotyčný píše. Napsal jsi sem totální kravinu..
E.JYO: Když už se sem vyjadřuješ, aspoň si přečti o čem dotyčný píše. Napsal jsi sem totální kravinu..
-
YamaL - CS 1.6 Admin
Vsak ono to vyskakovacie okno kde to mam zadat je cele cierne a nic tam nemam, sice na zaciatku novej mapy sa mi ukaze aj tabulka ale nejde mi do nej kliknut a nic zadat... skusal som
-
LordMakaluzo - Zkušený
Keby mi chce nejaky admin nieco nadavat ze nie je podla vzoru
Nickname na serveru: v poslednej dobe Trdlo~ :3 (aktivacia bola na meno ,,Dead")
Kde mám VIP: JailBreak 7
Jak je VIP staré: asi 5 rokov
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Asi mesiac dozadu, nehral som a vcera som zistil ze nefunguje
Popis problemu: ten som uz uviedol
Nickname na serveru: v poslednej dobe Trdlo~ :3 (aktivacia bola na meno ,,Dead")
Kde mám VIP: JailBreak 7
Jak je VIP staré: asi 5 rokov
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Asi mesiac dozadu, nehral som a vcera som zistil ze nefunguje
Popis problemu: ten som uz uviedol
-
LordMakaluzo - Zkušený
Napíš do online vip poradne
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1