• Stránka 1 z 1
VIP hej .. F1
Nickname na serveru: ~F[A]D[E]D^.
Kde mám VIP: F1 (furien 1)
Jak je VIP staré: 2 až 3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před pěti dny.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Hmm... to těžko, vip mi tehdy kupoval bratranec, a nevím na jaký email ( jeden ze dvou, určitě to tu nenapíšu
kdyžtak sz ) , no jenže ten mail nemůžeme nikde najít.
Popis problému: No nic, tabulka na csku, dám tam nick ~F[A]D[E]D^. no, reconnect, protože mi nenaskočilo, nejde nic hej, a při koupení vip nebylo že to musíme mít na jeden nick, takže jak někdo psal porušení vop, nebo čeho ..
( jestli chcete číslo, napište si o něj do sz, jen pověření ! )
Kde mám VIP: F1 (furien 1)
Jak je VIP staré: 2 až 3 roky
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Před pěti dny.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Hmm... to těžko, vip mi tehdy kupoval bratranec, a nevím na jaký email ( jeden ze dvou, určitě to tu nenapíšu

Popis problému: No nic, tabulka na csku, dám tam nick ~F[A]D[E]D^. no, reconnect, protože mi nenaskočilo, nejde nic hej, a při koupení vip nebylo že to musíme mít na jeden nick, takže jak někdo psal porušení vop, nebo čeho ..
( jestli chcete číslo, napište si o něj do sz, jen pověření ! )
- Aweroxx
- Kolemjdoucí
VIP hej .. F1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP hej .. F1
Zdarec, nevím, kde ty podmínky o tom, že si to Gamesites nemůže dovolit berete.
Do aktivace ti nepůjdou mezery ani charaktery. Pokud si aktivuješ VIP na část nicku ,,pes" tak ti pojede i když si dáš nick ,,tajny pes"
5. Uzivatel bere na vedomi, ze na serveru mohou probihat ruzne aktualizace a zakoupene vyhody mohou byt kdykoli zmeneny, nebo upraveny.
Do aktivace ti nepůjdou mezery ani charaktery. Pokud si aktivuješ VIP na část nicku ,,pes" tak ti pojede i když si dáš nick ,,tajny pes"
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
-
AJBublif - Zkušený
• Stránka 1 z 1