• Stránka 1 z 1
[Vyreseno] Žiadosť o UNBAN - Jailbreak
1. JailBreak #1 / josifek - Awee / Guly^-
2. http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=7126
3. Hral som si na serveri, normálne všetko, zmenila sa mapa, šiel som k CT a 3 kolo na novej mape, zostali 4 hráči tuším, a hral sa Simon, a príkaz bol kto hodí ako prvý granát do strednej diery, tak ma PP, no neuvedomil som si že sa hrá Simon, a niekto hodil granát do tej strednej diery, a tym pádom že som nevedel že sa hrá Simon, ostatný hráči mali dostať kill, a ja som zabil hráča Sowie, a ďalšie CT-čka zabili ostatných. Ďalšie kolo som to chcel vyriešiť, Admin Awee (v hre josifek) mi napísal do chatu nech nahlásim VD, začal som hovoriť do Mikrofónu že Sowie .. a Zrazu mi naskočila tabuľka BAN .. Ban som dostal na 24 hodín, myslím si že to bol neprimeraný trest, a ber žiadneho upozornenia. Pritom BAN som dostal len ja..
4. Nie
2. http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=7126
3. Hral som si na serveri, normálne všetko, zmenila sa mapa, šiel som k CT a 3 kolo na novej mape, zostali 4 hráči tuším, a hral sa Simon, a príkaz bol kto hodí ako prvý granát do strednej diery, tak ma PP, no neuvedomil som si že sa hrá Simon, a niekto hodil granát do tej strednej diery, a tym pádom že som nevedel že sa hrá Simon, ostatný hráči mali dostať kill, a ja som zabil hráča Sowie, a ďalšie CT-čka zabili ostatných. Ďalšie kolo som to chcel vyriešiť, Admin Awee (v hre josifek) mi napísal do chatu nech nahlásim VD, začal som hovoriť do Mikrofónu že Sowie .. a Zrazu mi naskočila tabuľka BAN .. Ban som dostal na 24 hodín, myslím si že to bol neprimeraný trest, a ber žiadneho upozornenia. Pritom BAN som dostal len ja..
4. Nie
Správaj sa k ľudom tak, ako chceš, aby sa správali k tebe.
-
Guly - Kolemjdoucí
[Vyreseno] Žiadosť o UNBAN - Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o UNBAN - Jailbreak
2017-02-04 16:44:07 nebol si prvy.
2017-02-04 16:44:09 sowie.
2017-02-04 16:44:15 ten pred tebou prvy hodil.
2017-02-04 16:44:27 ale hodili ajtak Sowie a deejays.
Že si neposlouchal Simona je jedna věc, stát se to může všem. Ovšem ty si potom tvrdil, že HE hodili i ostatní hráči tak je to v pořádku. Kdyby ses za svou chybu omluvil, bylo by to ok.
Pokud si však ještě vymýšlíš, nečekej nějakou shovívavost..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ja si nič nevymýšlam, ja som povedal že he hodili aj ostatny hrači preto som dal kill, a proste som nevedel o situacii, že sa hral simon, a tak som dal nevedomky FK, dalšie kolo by som nahladil VD a ospravedlnil sa len si mi nedal príležitosť.
Správaj sa k ľudom tak, ako chceš, aby sa správali k tebe.
-
Guly - Kolemjdoucí
Guly píše:Ja si nič nevymýšlam, ja som povedal že he hodili aj ostatny hrači preto som dal kill
Ostatní ale nic nehodili. Sám si dodal důkaz že si lhal.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Obcas staci uznat chybu, i kdyz je to tezke.
Ban na miste.
Ban na miste.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1