Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Unban na Furien

Příspěvekod B34ST3D » 04 úno 2017, 18:32

1. Název topicu -> všetky furieny / love / Hzr Revan (server - Ban som dostal na turnaji 4.2 a Admin Love..
2.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Love
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Scripty
[=] Zabanovany nickname: HZR Revan
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:63162073
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
3. tak ako pred cca 1 mesiacom. hral som furien turnaj a admin mi dal permu. tento krat ale nie angel ale jeho kamarat :) Love. mám taký pocit ako keby naschval kedže som minule dostal unban od Sponzora Voldemorda. A Admin angel, a love by to mali vidieť že Sponzor Voldemord jednoznačne napísal o mne : je vidno že tady hrač je schopný dať do hry peniaze. a že counter strike ma v srdci."
a dal mi unban. Pretože som doložil video ako dokaz že som čistý a mam len pomocnu myšku. https://www.youtube.com/watch?v=0NWJ5IkJvgM ktora aj niečo stojí. a kupoval som ju hlavne na hry csgo a 1.6 :) + admin voldemord jasne napísal že pokial si hrač ulahčuje hru tak za to ban není. pokial je to legalne.
4. na učte kde som dostal tento x ban nemam.
5. a mam taký menší dotaz.. pokial je lov admin popripade CHH tak by mal sledovať unban žiadosti. ďakujem :)
B34ST3D
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Unban na Furien

od Rumcajz » 04 úno 2017, 18:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban na Furien

Příspěvekod ANGEEL » 04 úno 2017, 19:12 VIP

V té době pan milý sponzor Voldemord nebyl adminem, i kdyby byl admin, nic v tom nemění na názor Garlina..

Tak akonahle ti nejaka funkcia sposobuje ze hru neovladas ty ale nieco ine = BAN
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod LoveYou » 04 úno 2017, 19:19 VIP

Tohle bez scriptů prostě není možný, nezajímá mě, jestli to je script,myš nebo goa'uld.

A minule si nedostal unban, ale voldemort ti ho zaplatil ze svého :roll: .
Ten tvůj dotaz jsem nepochopil, takže třeba příště.

http://leteckaposta .cz/106874566
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod B34ST3D » 04 úno 2017, 19:29

hh sranda je že moj dokaz to video :) videlo cez 700ludí. a dosť vela ludí mi písalo čo to je. a že si to chcu kupiť :) takže asi budete banovať o 100 6 :) a po druhe. nepatrím medzi tých čo by scriptovali. a ludia čo ma popznaju tak to dobre vedia.. takže žiadam o Ub. je ovela horších ludí na furiene ako moja myš. ktoru som si kupil já a v tom mi nikto nezabrani :) takže žiadosť o Ub by sa mala uznať.. ako minule. kedže som dostal ban opeť nepravom :) a nemyslím si že len tak by som dal svoje peniaze do hry aby mi potom nejaky frajer dal ban.
B34ST3D
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ANGEEL » 04 úno 2017, 19:52 VIP

Nemáš si mačkat na to tvé zázračné tlačítko, aby se to točilo samo.. Normálně máš scrollovat kolečkem, ale to ti asi hold nejde..
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod B34ST3D » 04 úno 2017, 20:03

ono ked to robím manualne je to ešte horšie :) + aj na goučku bhoppujem stým a nedali mi vac .. tak neviem prečo prave trz ano.. ked sme už pri tom keby som to robil maualne tak by ma nikto nechytil.. preto to robím s tým tlačitkom.. a jednoducho nikdy by som neurobil taku vec že by som cheatoval alebo scriptoval.. a angel ty by si to mal vedieť kedže ked sa stebou dalo ešte rozpravať tak si ma učil hrať furieny :) +goučka.
B34ST3D
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Leaders69 » 04 úno 2017, 20:12

Danou myš mám také.. nicméně nenapadne mě používat samo-otáčecí kolečko na to, abych vygskoval rampu, nebo gskoval ve vzduchu :D Toto je prostě tvoje hloupost, že toto děláš :D kdyby jsi jel gsko na předvádění se na spawnu například nebo tak podobně, tak by jsi za to ban určitě nedostal, jelikož je to stejné jak by jsi to dělal sám ani tě to netáhne dopředu jako script :) takže zkušený CHH to pozná.. Ale bez toho kolečka nevygskuješ rampu ani náhodou.. zkoušel jsem to a prostě to nejde a to mám i dost fps a troufnu si říci jedno z nejlepších gsek na furienu :)

S pozdravem N1 Sevik :twisted:
Leaders69
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SendyPlankton » 04 úno 2017, 20:22 VIP

Ahoj
Stejný případ jako u tebe dopadl bohužel stejně

A já sem stejnýho názoru jako Love a Angel
Kód: Vybrat vše
https://steamcommunity.com/id/laozyn/

EX - Cs 1,6 Admin
EX - Furien CHH
SendyPlankton
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod GrooS » 04 úno 2017, 20:32 VIP

Ban oprávněný, unban jedině za VIP..
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod B34ST3D » 04 úno 2017, 20:36

sevik ked už sme pritom možme isť spolu na furien a ja ti ukažem že to vygskujem aj sám.. ako ja som schopný kupiť si ub ale sere ma to že ban opeť za to iste.. a sere ma to.,
B34ST3D
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod VoLdEmOrD » 04 úno 2017, 23:13 VIP

Nakoľko som spomenutý v unban žiadosti vyjadrím sa.

Nakoľko v daný čas som považoval za dôležité sa ťa zastať a to z dôvodu že hardvérové pomôcky som nikde na portály nevidel zakázané, rozhodol som sa ti darovať UNBAN kúpou. To neznamená že daný BAN nebol oprávnený.
V každom prípade ty si už v danej chvíli disponoval informáciou od vedenia GAMESITES že hárdverové zvýhodnenie je zakázané no svojím prístupom, ľahostajnosťou a ignorovaním pravidiel si dostal opätovne BAN za tú istú vec.
V tomto prípade ti odporúčam už dané zvýhodňovanie nepoužívať a využiť možnosť výmeny VIP za UNBAN alebo priamej kúpi UNBANU.
VoLdEmOrD
Sponzor
Sponzor

Zpět na Unban Žádost