• Stránka 1 z 1
[Přijat] žiadosť o akademika na jailbreak
Nick ve hře: Eden[K]o
Nick na fóru: EdenKo
Odkaz na profil: edenko-u32680.html
Věk: 18
Steam ID: STEAM_0:1:90717912
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=655
Proč chci akademika: Tak prvý dôvod lebo ma celkom baví hrať csko a chcel by som sa potom stať adminom, kvôli luďom ,ktorý nepoznajú pravdidlá ,nevravím že ich ani ja teraz 100% poznám ale určite sa ich naučím.Druhý dôvod je aby som nahlasoval cheaterov a ľudí ,ktorí porušujú pravidlá. Poznam ľudí a mám celkom dobrý vzťah s ludmi na servery . Myslím si že menej je niekedy viac
Moje prohřešky na GS nebo jinde: No mam ban od Aweeho za nadávky ale práve vtedy som nenadával len som sa spýtal že prečo mu dáva VD .. ale uvedomujem si chybu predsa je to Awee
a potom ban od Viktora ktorý mi dal omylom keby ste sa ho opýtali on vám to potvrdí a potom ešte 1 ban na BB tak to bola moja chyba cuval som na aire a spadol som
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: nie..
Nick na fóru: EdenKo
Odkaz na profil: edenko-u32680.html
Věk: 18
Steam ID: STEAM_0:1:90717912
Sekce, kde chcete akademika: Jailbreak
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=655
Proč chci akademika: Tak prvý dôvod lebo ma celkom baví hrať csko a chcel by som sa potom stať adminom, kvôli luďom ,ktorý nepoznajú pravdidlá ,nevravím že ich ani ja teraz 100% poznám ale určite sa ich naučím.Druhý dôvod je aby som nahlasoval cheaterov a ľudí ,ktorí porušujú pravidlá. Poznam ľudí a mám celkom dobrý vzťah s ludmi na servery . Myslím si že menej je niekedy viac

Moje prohřešky na GS nebo jinde: No mam ban od Aweeho za nadávky ale práve vtedy som nenadával len som sa spýtal že prečo mu dáva VD .. ale uvedomujem si chybu predsa je to Awee

Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: nie..
-
EdenKo - Pokročilý
[Přijat] žiadosť o akademika na jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: žiadosť o akademika na jailbreak
Ahoj, byl si PŘIJAT do akademie.
- Co má akademik dělat zjistíš ZDE
- Zde si přečti pravidla akademie ZDE
- Oznámení pro akademiky pročítej jednou denně, neznalost neomlouvá! ZDE
- Nezapomeň si přečíst Administraci kterou najdeš v sekci akademie pod Přihláškami --> ZDE
- Zkontroluj si, jestli si dobře zapsaný v těchto tabulkách akademiků ZDE
-
Tommy58 - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1