Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Gamesites a jeho loutky.

Příspěvekod KalvinJB » 05 úno 2017, 19:38 VIP

Ahoj,
Chtěl bych se sem vyjádřit k momentálnímu chování dnešních adminů, především GO JB serverů.
Nedávno byli nabráni admini, co mají velice bídnou minulost, plnou spamů, banů a tak dále, ale to se asi moc neřeší.
Když si chce požádat slušný člověk co si prošel akademií a nikdy například nedostal žádný ban a pravidla ovládá, je vždy zamítnut protože se našemu CS:GO HL. adminovi nelíbí :). Díky bohu že už není HLSA nY. a Q.Q. Jedna chyba = perma a nikdo se s váma dál bavit nebude. Je to jen hra, a všichni to tu berou více vážně než svůj vlastní život. Ban sem ban tam. Co takhle přinést radost k hraní a né tu dělat špatnou komunitu ? Celkově bych změnil Adminy a promyslel si komu ty práva dávat :) Hráči z GS pomalu ale jistě odcházejí, a víte čím to je ? Tím že tu nikdo nechce poslouchat kecy vyšších a vidět jak se ruší jejich oblíbení admini za to že nesouhlasili s názorem DarkMouse :) Nejdřív mě necháte 3x prolízt akademií a pak jsem stejnak vždycky zamítnut za úplnou blbost. Naposledy to byla chyba moje protože jsem idiot co si nechá radit od hráče s 40 nahranýma hodinama. GS jsem měl rád dost dlouho ale po tom co slýchám a vidím jak se tu admini chovají, se mi tenhle portál zhnusil. Buď s tím něco udělejte a komunitu změňte nebo tenhle portál zkrachuje a nikdo tu hrát nebude, btw. Darku zkus mi říct že nemám pravdu.

Vyjádření ->
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Gamesites a jeho loutky.

od Rumcajz » 05 úno 2017, 19:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gamesites a jeho loutky.

Příspěvekod BrooKlyGS » 05 úno 2017, 20:17 VIP

Nedá mi to a musím se k tomu prostě stejně vyjádřit. Když chceš, tak umíš být v pohodě. Ze začátku jsem s tebou měl problém, kvůli té tvé překrásné stížnosti a dementnímu chování. Pak ses rozhodl, že bys chtěl práva. Ačkoli jsem Tě opravdu rád neměl, tak jsem ti nedoporučení napsal jenom jednou a to stejně ve chvíli, kdy Tě k testům protáhl Garlin. Pak jsem se přes to nějak sám přenesl, ty si se chtěl usmířit a já to prostě více neřešil. Každopádně za to, jaký si na Tebe udělali obrázek staré HLSA a Dark, můžeš jen a jen Ty.

Šanci si dostal v akademii, pak si byl několikrát zamítnut, nebudu přesně řešit proč. Každopádně v tom určitě hráli roli třeba ty stížnosti, které si podal na HLSA, za to že tě nevzali k testům. Pak se prostě nemůžeš zamítnutí divit.

S novými HLSA si dostal novou šanci, kterou sis posral sám. Řeknu to na plnou hubu, jak jsem ti to už psal na Steamu. Když jsi prostě dement, tak si dement. Jedna věc je, že si u testů radíš s někým, kdo má nahráno 50x méně než Ty a tomu odpovídá i jeho znalost pravidel. Druhá, z mého pohledu ještě větší blbosti co si udělal, že si prostě napsal HLSA, že si podváděl. Co čekáš? Že Ti poděkuje, jak si se přiznal a pustí tě příští měsíc znovu a znovu k testům? Obzvlášť tebe, kterého tu několik vyšších lidí nemá rádo, jak moc dobře víš?

Jak jsem psal ve druhé větě. Když chceš, tak umíš být v pohodě. Nebyl by si ani špatný admin, dle mého. Za tohle si můžeš ale jen Ty sám a přijde mi ubohost tu pak nadávat na celý portál, že kvůli tomu zkrachuje :D.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod KalvinJB » 05 úno 2017, 20:23 VIP

Já mám GS jako portál rád, jen mi vadí jedinci co si udělají špatný obrázek o člověkovi zcela bezdůvodně. Víš sám dobře že jsem se půl roku snažil projít akademií a já nevím co všechno, stejně to bylo k ničemu. Perma zamítnutí, a zrušen z akademie kde jsem odváděl práci 3 měsíce v kuse, tak k ničemu. Tady už není asi dál co řešit, šanci novou nedostanu a navždy budu pro Darka a ostatní jen blbeček co se snažil něčeho dosáhnout 2 roky ale nikdy se mu to nepovedlo. Ani nevíš co bych za ty práva dal, takhle se pozná snaha, ne jak ostatní co si požádají a druhý den práva mají :).
FB moderátor
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod DarkMouse » 05 úno 2017, 20:30 VIP

Šanci si dostal, zhostil ses jí tak, jak ses zhostil čímž jsi zklamal, můžeš si za to sám.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod KalvinJB » 05 úno 2017, 20:35 VIP

Ano, pokazil jsem si tu šanci. Jen nevím jestli se snažit dál nebo ne :) Má šanci bojovat o ty práva ?
FB moderátor
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod nYcko » 05 úno 2017, 20:38

Ked ti chýbam tak na serveroch som teraz často, a bud rad ze som odišiel z csgo lebo by si nikdy nebol admin :D teraz mas šancu (kappa)
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod KalvinJB » 05 úno 2017, 20:41 VIP

Tebe na GO nechtěl nikdo :D Hned tu je líp.
FB moderátor
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod nYcko » 05 úno 2017, 20:45

Už sa teším ako teba profesionala niekedy nahodia, pridem sa na teba pozret :D A či ma niekto chcel alebo nechcel, od toho neni admin :D admin je nato aby bol poriadok. A ten som spravil rychlo, nie ako niektorí čo sa boja v súčasnosti zasiahnuť :) Pekný večer.

Ak si nepochopil, tak čitaj poslednu vetu v podpise kde všetkych mam....
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod byLife » 05 úno 2017, 23:54 VIP

Ahoj,
chceš se bavit o chování dnešních adminů, super. Sem s tím.

Nedávno byli nabráni admini, kteří byli ihned zrušení si chtěl napsat.. Zůstal pouze jeden a s ním problémy nejsou. Tak, pokračujeme.

Když si požádá slušný člověk, který projde akademií, tak se zeptáme na názor adminů a dle toho, jaký u nich má obrázek a naší osobní zkušenosti se rozhodneme, Darkmouse nám pouze dodá potřebné informace, které můžou a nemusí nic ovlivnit.

Chceš rozebírat adminy, ale najednou píšeš o nY a Q.Q ... Ach jo, no nic, přeskočíme.

Ano, je to jen hra. Proč se to bere vážně ? Protože je to složitý mód, který kdyby neměl striktní pravidla, nikdy by to nebylo takové, jaké je .. Byl by to chaos a zbytečnost, kterou by nikdo nehrál. Ono, "vážně" je celkem silné slovo, protože já třeba když vím, že je na serveru klid, nikdo nepřišel dělat nepořádek, ale jen si užít hru tak prohodím XY vtipů za jedno kolo a hraje krásná, plynulá a nejsou nikde žádné problémy. No poté ale přijdou hráči jako je například Laco, který hraje jen za účelem provokoat a kazit hru, tam už je potřeba tvrdší ruka. Jak vy k nám, tak my k vám.

Ruší se admini, protože nesouhlasí s DarkMousem ? Kdyby si jen věděl, kolikrát jsem se s DarkMousem pohádal, byl bych zrušený nejméně 100x, vůbec nevíš jak to tady chodí a máš SVŮJ názor, který ti nikdo nebere, ovšem je úplně mimo.

Necháme tě prolézt akademií a poté tě nenahodíme.. Sakra tady je někde chyba .. Um, není to možná tím, že když uděláš akademii tak nejsi automaticky přijmutý ? Je to jen tvoje malé + .. Nikdo ti admin práva nesliboval, navíc si ji dělal dobrovolně. Poznáš hráče Mara z 1.6 ? Ten akademii dělal ještě víckrát, ale vždy byl zamítnut hned, co požádal.. Setrval a nakonec je adminem znovu i po problémech co provedl, to si ovšem ty nevydržel, podváděl nesmyslně u testů a můžeš si za to sám.

Ne, nemáš pravdu. Máš svůj názor, ale ani v nejmenším nemáš pravdu.

Pokračujeme tvým druhým příspěvkem.

Aha, takže admini, kteří si o vás dělají špatné obrázky ti vadí.. No škoda je, že ten obrázek vytváříte vy vašim chováním, takže to zcela bezdůvodně jak ty píšeš nebude..

Já si jak píšeš obrázky nemám udělané třeba u nikoho, mám jen na hráče a celkově své názory, za kterýma si stojím dokud nejsem přesvědčen o opaku. Díky tomuhle co si sepsal na tebe mám taky svůj názor, ale nevím jestli je dobrý, nebo špatný..

Ale mám taky názor na tenhle topic a ten nechtěj slyšet :D
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod BrooKlyGS » 06 úno 2017, 00:35 VIP

CalvinKlein píše:Já mám GS jako portál rád, jen mi vadí jedinci co si udělají špatný obrázek o člověkovi zcela bezdůvodně. Víš sám dobře že jsem se půl roku snažil projít akademií a já nevím co všechno, stejně to bylo k ničemu. Perma zamítnutí, a zrušen z akademie kde jsem odváděl práci 3 měsíce v kuse, tak k ničemu. Tady už není asi dál co řešit, šanci novou nedostanu a navždy budu pro Darka a ostatní jen blbeček co se snažil něčeho dosáhnout 2 roky ale nikdy se mu to nepovedlo. Ani nevíš co bych za ty práva dal, takhle se pozná snaha, ne jak ostatní co si požádají a druhý den práva mají :).

Nic z toho si nedělal zbytečně. Všechno se ti to sečetlo a dostal si kvůli tomu šanci, kterou si bohužel promrhal. Já osobně si snahy všech akademiků cením, takže pokud je tu obzvláště snaživý jedinec, nedělá mi problém ho nějakým způsobem protlačit k testům, pohovoru a následně k právům. Tvou snahu jsem viděl, ale vzhledem k tvé minulosti (stížnosti na zamítnutí práv atp.) jsem se nijak neunáhloval a nechal tomu skoro volný průběh. Párkrát jsem se o tobě zmínil, že v akademii patříš mezi ty snaživé jedince, to je vše. Jak vidíš, tak si tvé snahy všimli i vyšší, takže si se určitě nesnažil zbytečně :).

Jak jsem už psal, svojí šanci si dostal. Věř nebo ne, ale já i několik dalších lidí tady na GS jsme ti ty práva prakticky přáli, kvůli té tvé snaze. Věřil jsem i v to, že by z tebe mohl být v budoucnu dobrý admin. No bohužel.

Nemá cenu to svádět na někoho, nebo něco jiného. U testů si podváděl ty, ne nikdo jiný.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod TheJephi » 06 úno 2017, 16:35 VIP

Ahoj můžeš mi prosímtě říct proč jsi mi psal tohle?
https://ctrlv.cz/4Avz
Ikdyž možná říkáš pravdu už jsem v akademii tak dlouho ,že bych to asi nevzdal.
Snažil ses marně no .... :( :(

S pozdravem Jephi
Přeji krásný den
TheJephi
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod DarkMouse » 07 úno 2017, 11:59 VIP

CalvinKlein píše:Ano, pokazil jsem si tu šanci. Jen nevím jestli se snažit dál nebo ne :) Má šanci bojovat o ty práva ?

Připadá ti mé vyjádření, ve kterém je napsáno:
DarkMouse píše:Pro podvod u testu permanentně zamítnuto

snad málo jasné? Z mého pohledu je to pochopitelné i pro úplného hlupáka ;)

Mluvíš o nás, jako o "loutkách", přitom já zde vidím jen jednu loutku a to tebe. Ty jsi otrokem sám sobě a pokud se ti něco nepovede, nedokážeš to unést a snažíš se to infiltrovat ven, avšak to se ti vždy ještě víc vymstí. Poté říkáš, že my jsme loutky, avšak my pouze děláme svoji práci tak dobře, jak jen umíme.
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Příspěvekod KalvinJB » 07 úno 2017, 20:18 VIP

Aha, dobře. Už na to vše radši zapomeneme jakoby se nic nestalo. Když tak to darku můžeš smazat aby mi nespamovali 11ti letý děti na steamu a vysmívali se mi tam, děkuju :)

3 a půl roku na GS je dost, tak je čas to asi ukončit. Díky lidem co si semnou hráli na serverech a adminům co mě aspoň něco přiučili.

Peace.

Zrušen z akademie, perma zamítnutí, půl roku bez supportu. Skvělý.
FB moderátor
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery