Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Žádost o práva .

Příspěvekod ruza54 » 07 úno 2017, 16:40

Nick v hře: Ruza54
Nick na fore: ruza54
Profil na fore: ruza54-u19312.html

Věk: 16 ( + DOKONČENÁ AKADEMIE )
Steam nick: GS.cz # Ruza54
Steam ID: STEAM_0:1:162712434
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=15911

Nějaké bany/prohřešky: Dostal jsem 2 oprávněné bany . Ale poučil jsem se . Člověk se chybami učí. :)
Ban za FK (A. Jirinko) : Simonoval jsem a rekl jsem divejte se na tu stenu . Zabil jsem hrace(admina) , který se na tu stěnu díval , ale nedíval přímo , potom mi dal ban . Šel jsem to řešit s Awee . Vyslechl si obě strany a ban mi zrusil , protože jsem za to mít ban neměl . Jelikoz se hrac mel dívat přimo na tu zadní stěnu .

Zakaz k CT (neznalost pravidel ) : Byl jsem simon . A zamotal jsem se v novém pravidle , protože jsem ho ještě neměl detailně nastudované , dal jsem neúmyslný MFK . Dostal jsem hned ban od admina Jaya . Nestihl jsem se ani omluvit atd..
Domluvil jsem se s ním , zda by to šel vyřešit na TS . Pořešili jsme to , omluvil jsem se . Admin mi ho zkrátil na 4h .

Zakaz k CT ( A. Garlin) : Hrac se za me vydával i s nickem atd. Hráč Ceco ho nahlásil Garlinovi s mím SID a dostal jsem ban já . Ban mi neměl patřit , následně mi ho zrušil .

Ban 10 min nadávky : Tento ban jsem dostal od admina Apaču . Bylo to tak , že on byl simon a ja si všimnul , že nadržoval , tak jsem to s ním řešil a poučoval ho o tom pravidle , že by mu měl dát nevýhodu .Potom mi dal ban . Bylo mi divné , že jsem tam měl napsané nadávky , a tak jsem šel za Šerifem Awee a napsal mu anonymnou stížnost , aby se to prošetřilo , protože mi bylo divné proč tam mam nadávky , když jsem nenadával. Awee to rešil s Apacu adminem . A ban změnil z 10min na 36hodin . Požádal jsem o unban , veřejně se omluvil a dostal jsem unban . Eště jsem se omluvil Aweemu do pošty a šel jsem za adminem Apaču na TS a tam sem se mu omlouval . S adminem jsme vzali bělítko a smazali ten papír , na kterém bylo mnohem více mého textu než jeho . Od té doby spolu dobře vycházíme . Hrajem gatheri atd..

Něco o mně:
Ahoj
Jmenuji se Aleš . Studuji na střední škole . Obor bez. právní činnost. Jsem společenský, srandovní , typ člověka . Rád chodím do posilovny si zacvičit a odreagovat se . Zahraji si ve svém volném čase Ping Pong , Fotbal s kamarády , nebo počítačové hry ( př. Counter Strike 1.6 Jailbreak .) , také rád chodím s synovcem na hřiště , kde si užijeme mnoho zábavy .

Proč bych chtěl na GS adminovat:
Vždy jsem si přál stát se adminem GS z důvodu , že jsem typ člověka , který pomáhá rád lidem(hráčům) , také bych se chtěl stát adminem GS z důvodu , že je na serverech dost hráčů , kteří opakovaně porušují pravidla a nedají se říct (MFK , FK , Neznalost pravidel, CT nemají mikrofony , cheating atd... ) . Chtěl bych GS s těmahle problémama pomoct .
Děkuji že jste si tuhle žádost přečetli , snad už dostanu šanci stát se adminem GS , snažil jsem se co to dalo . Snad to šlo vidět a oceníte to :)
s pozdravem váš Růža
ruza54
Drbna
Drbna

[Zamietnuté] Žádost o práva .

od Rumcajz » 07 úno 2017, 16:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva .

Příspěvekod Habs » 07 úno 2017, 16:53 VIP

Neprehladnejšiu žiadost som ešte snáď ani nevidel. Odhliadnúc od toho, neprídeš mi ako vhodný kandidát, teda aspoň zatiaľ nie. Za iných okolností by som počkal aspoň na referencie adminov, no ja ich ušetrím tých vulgarizmov. Snahu Ti odoprieť nemožno, ale v záujme tvojom aj nás všetkých Ti tentokrát poviem nie. Skús sa ukázať v inom svetle, než v akom si vnímany, naprav si reputáciu a keď si budeš myslieť, že je ten pravý čas, požiadaj si znovu.

Zamietnuté

Edit by JYO: Líp to snad ani napsat nešlo. :)
Habs
Spamer
Spamer

Re: [Zamietnuté] Žádost o práva .

Příspěvekod ruza54 » 07 úno 2017, 17:10

Tu reputaci už se snažím napravit dost dlouho . Za to , že někteří hráči , mně prostě nemají v lásce z osobního problému nemůžu . Řešit se to snažím dost dlouho a výsledky se prostě nemění . I přesto , že hraju a jsem v pohodě , tak vůči mě jsou.. Snažili se mě několikrát potopit , uráželi mě atd , přesto jsem se držel . Sám si to včera na serveru viděl .
ruza54
Drbna
Drbna

Příspěvekod Jadberg » 07 úno 2017, 18:55

Ahoj, byl jsem s tebou na serveru 2 mapy, za tu dobu jsi stihl dat omylem freekill, multifreekill a ještě zkazit hráčovi ppčko, teda jestli si to dobře pamatuju, neříkám že neumíš pravidla, ale zkus vždycky když něco uděláš dřív myslet než činit ;)
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod chickEZ » 07 úno 2017, 21:18

Ahoj Ruža. Na toto som čakal tie mesiace, kedy vyjadrím poriadne svoj názor na teba. :)

Otvoril som žiadosť, a hovorím si "pánabeka..". Tak toto nedopadne dobre. Ako napísal Habs, nepriehľadná žiadosť.
Pamätám si, keď som ťa prvý krát videl na servery, a bol si Simon. Vtedy som to neriešil, moja znalosť pravidiel nebola vtedy najlepšia, ale aj napriek tomu, si mi prišiel taký, ako keby dosť namyslený. Potom po dlhšom čase, čo sme spolu hrávali, tak samozrejme som si na teba urobil názor podľa toho, ako si sa správal na tých serveroch. Samozrejme, mali sme tie hádky medzi sebou, vo verejnom chate sme sa dosť hádali, začal si mi písať do pošty dosť zlé veci, ako keby si sa bál to napísať pred všetkými. Napísal som ti úprimne svoj názor, ako vidia pohľad aj ostatní na teba(podľa toho, ako som videl ten chat, kde spomínali tvoje meno), ale ty si to neriešil. Bol si proste taký menší "egoista".
No ale pozor! Posledné týždne si sa fakt polepšil, samozrejme tvoje arogantne správanie kleslo, vidno že sa snažíš napraviť reputáciu. Jedine, čoho mi je ľúto, je názor ostatných. Napriek tomu, ako sa teraz správaš, tak majú ťa stále za toho Ruzu, akého poznajú. U mňa si určite postúpil vyššie :).
Môj názor na to, aby si žiadal práva, máš dosť času. Ako ti napísal Habs, naprav si reputáciu. :)

PS: Nabudúce priehľadnejšiu žiadosť, žiadne farbičky.

Z môjho pohľadu všetko :). S pozdravom KFC chicken.
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Nábory Adminů