• Stránka 1 z 1
Pár otázek
Zdravím, chtěl bych se dotázat na pár nejasností ze hry JailBreak. Psal jsem vícekrát po 1 otázkách, ale začnu to dělat tak, že si je sepíšu do kupy a pak jich se vyplivnu několik naráz.
Předem děkuji za všechny odpovědi.
Všechno platí
Zde mám spoustu nejasností. Dříve, pokud například simon řekl: ´´Zahrajeme si na simona´´ a neřekl všechno platí, padl každý příkaz a vězeň může jít kam chce. Nedávno jsem zaslechl, že ´´všechno platí´´ se týká pouze zákazů, avšak máme být tam, kde jsme byli předtím. No a dnes se prý už nemusí vůbec říkat ´´všechno platí´´.
Proto se chci zeptat. Pokud simon začne hru na simona a poté neřekne ´´všechno platí´´, smím dělat co chci? Stejnou situaci prosím vysvětlit u předání slova( Pokud to je stejné, či se to liší).
VIP skočí
Když řeknu, ať skočí VIP hráči. Mají skočit Ti co mají VIP, ale co když má VIP skin zebry. Je to VIP, akorát bez skinu. Má tedy skákat, či ne?
Reakce
Další otázka se týká ohledně jakékoliv reakce. Budu mít například 3 hráče a dám jim Poslední reakci. Jeden skočí značně jako první, avšak ani já, ani ostatní CT netuší, kdo byl poslední. Mohu dát poslední reakci pouze jim, či musím dát reakci opět všem? To stejné platí pro reakci na výhodu?
Zátaras
Hraje se mód, například Sparta. Pro příklad použiji mapu jail_indiana_v2. Mohu jakožto CT jít do místnosti s autem a zabarikádovat ním dveře? Do místnosti se dá střílet a dá se tam i vlézt, ale je to těžší. To stejné mne zajímá, kdybych byl u T a hrála se schovka.
1v1
Tato věc se stala na server nedávno. Né mé osobě, ale přišlo mi to divné. Hráč urazil simona, ten mu řekl, ať si vyleze na box (CT zóna) a řekne mu, ať si s tím dá bitku. Vězeň ho zabije. Musí poté hned slézt, či co má dělat? Minule, když to tak bylo, CT zabilo hráče, avšak nedal mu VD.
Jinak, vím, že v této chvíli se simon nezachoval správně, neměl mu dávat bitku jentak, ale či kdyby měl někdo prostě nevýhodu.
Atrakce náhoda
Mohu dát hráči takovou výhodu, že si vybere, jaký hráč půjde na jakou stranu boxu a pak jim dám náhodu, kdy musí stát na tom úseku, který jim byl určen? Když jsem to asi před 8 měsíci udělal a JB1, okamžitě sem dostal vote, ale pak jsem to na JB5 viděl a nikdo si nestěžoval.
Skok/Čup při zákazu
Dám jakožto simon vězňům zákaz skákat. Poté je pošlu například na stoly. Hráč na ten stůl skočí. Má mít kill? A co když skočí jen na zem, či žebřík a dojde tam. Nebo když čupne a podleze tím nějakou tyč, která se dá obejít. Stejně jako např. když máme jít třeba na středovou čáru na fotbale. Smí vězeň přeskočit zídku u toho, či musí jít bez skákání okolo.
VD
Poprosím Vás o napsání příkazů, jak lze ukončit VD. Někdo řekne kolikrát tak divně zkomolený příkaz, že někdo říká, že tak se neukončuje, druhej, že ano. Třeba např. VD, právě Ti skončilo VD, zapoj se,...
Přechod přes CT zónu
Jdeme za simonem a ten přejde CT zónu, většinou simon řekne, že můžete projít přes CT zónu, ale co když to neřekne? Například na mapě jb_rush proleze šachtou za boxem a půjde na bazen, máme jít šachtou, či to obejít a jít dveřma?
Děkuji mnohokrát všem lidem, kteří budou ochotní a dají si čas odpovídat na moje dotazy, které jsou beztak někde napsané, jen já jsem slepej vocas.
Valar Morghulis
Předem děkuji za všechny odpovědi.
Všechno platí
Zde mám spoustu nejasností. Dříve, pokud například simon řekl: ´´Zahrajeme si na simona´´ a neřekl všechno platí, padl každý příkaz a vězeň může jít kam chce. Nedávno jsem zaslechl, že ´´všechno platí´´ se týká pouze zákazů, avšak máme být tam, kde jsme byli předtím. No a dnes se prý už nemusí vůbec říkat ´´všechno platí´´.
Proto se chci zeptat. Pokud simon začne hru na simona a poté neřekne ´´všechno platí´´, smím dělat co chci? Stejnou situaci prosím vysvětlit u předání slova( Pokud to je stejné, či se to liší).
VIP skočí
Když řeknu, ať skočí VIP hráči. Mají skočit Ti co mají VIP, ale co když má VIP skin zebry. Je to VIP, akorát bez skinu. Má tedy skákat, či ne?
Reakce
Další otázka se týká ohledně jakékoliv reakce. Budu mít například 3 hráče a dám jim Poslední reakci. Jeden skočí značně jako první, avšak ani já, ani ostatní CT netuší, kdo byl poslední. Mohu dát poslední reakci pouze jim, či musím dát reakci opět všem? To stejné platí pro reakci na výhodu?
Zátaras
Hraje se mód, například Sparta. Pro příklad použiji mapu jail_indiana_v2. Mohu jakožto CT jít do místnosti s autem a zabarikádovat ním dveře? Do místnosti se dá střílet a dá se tam i vlézt, ale je to těžší. To stejné mne zajímá, kdybych byl u T a hrála se schovka.
1v1
Tato věc se stala na server nedávno. Né mé osobě, ale přišlo mi to divné. Hráč urazil simona, ten mu řekl, ať si vyleze na box (CT zóna) a řekne mu, ať si s tím dá bitku. Vězeň ho zabije. Musí poté hned slézt, či co má dělat? Minule, když to tak bylo, CT zabilo hráče, avšak nedal mu VD.
Jinak, vím, že v této chvíli se simon nezachoval správně, neměl mu dávat bitku jentak, ale či kdyby měl někdo prostě nevýhodu.
Atrakce náhoda
Mohu dát hráči takovou výhodu, že si vybere, jaký hráč půjde na jakou stranu boxu a pak jim dám náhodu, kdy musí stát na tom úseku, který jim byl určen? Když jsem to asi před 8 měsíci udělal a JB1, okamžitě sem dostal vote, ale pak jsem to na JB5 viděl a nikdo si nestěžoval.
Skok/Čup při zákazu
Dám jakožto simon vězňům zákaz skákat. Poté je pošlu například na stoly. Hráč na ten stůl skočí. Má mít kill? A co když skočí jen na zem, či žebřík a dojde tam. Nebo když čupne a podleze tím nějakou tyč, která se dá obejít. Stejně jako např. když máme jít třeba na středovou čáru na fotbale. Smí vězeň přeskočit zídku u toho, či musí jít bez skákání okolo.
VD
Poprosím Vás o napsání příkazů, jak lze ukončit VD. Někdo řekne kolikrát tak divně zkomolený příkaz, že někdo říká, že tak se neukončuje, druhej, že ano. Třeba např. VD, právě Ti skončilo VD, zapoj se,...
Přechod přes CT zónu
Jdeme za simonem a ten přejde CT zónu, většinou simon řekne, že můžete projít přes CT zónu, ale co když to neřekne? Například na mapě jb_rush proleze šachtou za boxem a půjde na bazen, máme jít šachtou, či to obejít a jít dveřma?
Děkuji mnohokrát všem lidem, kteří budou ochotní a dají si čas odpovídat na moje dotazy, které jsou beztak někde napsané, jen já jsem slepej vocas.
Valar Morghulis
- Herodothos
- Kolemjdoucí
Pár otázek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Pár otázek
Herodothos píše:Všechno platí
Pokud začneš hrát na Simona, či ho ukončíš (správným způsobem), vždy musíš říct "Všechno platí" / "Všechny příkazy a zákazy platí". Jestliže to Simon neřekne, můžeš si v tu chvíli dělat co chceš.
Nemusíš to říkat při přejmenovávání Simona, nebo když předáváš slovo.
Herodothos píše:VIP skočí
Pokud si jako VIP dáš skin zebry, bereš se jako zebra a na příkazy: "VIP skočí" nereaguješ. Bere se tvůj aktuální skin, nikoli status na serveru.
To neplatí u vůdce gangu, který je vždy VIP. Takže i když jsi zebra a dostaneš vůdce, posloucháš jako VIP.
Herodothos píše:Reakce
Dáš další reakci pouze těm dvoum, kteří skočili zároveň.
Herodothos píše:Zátaras
U módu nemáš využívat ostatních věcí. Tedy např. jezdit na skůtru, střílet z děla, jezdit v autíčku a ne s ním ještě blokovat vchod, aby se tam někdo nedostal, či velice těžce. Takže ne, nesmíš.
Herodothos píše:1v1
Když je Simon natolik tak hloupý, že se nechá zabít, T musí slézt z CT zóny, ovšem CT ho nesmí zabít za to, že je hledaný, jelikož on pouze poslouchal příkazy Simona. Nic nemění na tom, že je Simon dement a vůbec by to neměl dělat. On má vzbouře zabránit a ne ji ještě vlastně rozpoutat.
Herodothos píše:Atrakce náhoda
Pokud řekneš, že bude např. příklad o takovou výhodu, tak proč bys ji dát nemohl? Akorát když to uděláš s 20 vězni, tak to bude trvat týden.
Herodothos píše:Skok/Čup při zákazu
Pokud ti dá Simon zákazy (skákat, boxovat, bgripovat a čupět) a následně tě pošle kamkoli na mapě, vždy musíš jít tak, abys je neporušil, nesmíš nic přeskakovat, podlézat atp... Samozřejmě když není jiná možnost, jak se tam dostat (např. jít na stůl), musíš tam skočit.
Herodothos píše:VD
Já většinou ukončuji VD příkazem: "VD končí ti VD, zapoj se k nám". Myslím si ale, že ukončit VD ve své podstatě ukončovat nemusíš, jelikož VD, jak je známo, končí v 00:00 (ne koupené), nebo při posledním vězni, takže následně bys mohl říct pouze "VD zapoj se k nám (na bazén)". Někdy ale bude nutno ukončit příkazem, protože to situace vyžaduje a stačí třeba to: "VD končí ti VD", "VD, právě ti skončilo VD" - není totiž určeno (tak jak u Simona), jakým příkazem přesně se ukončuje. Důležité je ovšem i jeho následné zapojení. Protože to, že mu skončilo neznamená, že si ho zapojuješ - takže říct i "VD zapoj se k nám".
Herodothos píše:Přechod přes CT zónu
Za Simonem jdeš tama, kama šel on, takže když projde CT zónou, ty taky. Povolení nepotřebuješ, dostal si jasný příkaz. Takže zrovna třeba na jb_rush to prolezeš taky šachtou a to i když máš zákazy.
Valar Dohaeris
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Gustik píše:Herodothos píše:Přechod přes CT zónu
Za Simonem jdeš tama, kama šel on, takže když projde CT zónou, ty taky. Povolení nepotřebuješ, dostal si jasný příkaz. Takže zrovna třeba na jb_rush to prolezeš taky šachtou a to i když máš zákazy.
Ohľadom tohto ešte: Simon povie: "Pôjdete za mnou", prelezie cez tú šachtu a po chvíli povie: "Pôjdete na stenu pri bazéne", no nie všetci väzni stihli prejsť šachtou. Majú to preliezť či obísť cez dvere?

-
MessWithTheBest - Zkušený
Simon se nemá snažit hráče takhle nachytávat, když už někteři prolezou, tak prolezu taky a pujdu na to místo
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
-
AJBublif - Zkušený
Děkuji za vysvětlení těchto věcí. Za pár týdnů zas sepíšu věci, protože admini vymyslí něco nového a hráči si to zkomolí jak je jim libo.
ValarMorghulis
ValarMorghulis
- Herodothos
- Kolemjdoucí
Valar Dohaeris

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Herodothos píše:Děkuji za vysvětlení těchto věcí. Za pár týdnů zas sepíšu věci, protože admini vymyslí něco nového a hráči si to zkomolí jak je jim libo.
Není za co.

Valar Dohaeris
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Herodothos píše:Přechod přes CT zónu
Valar Dohaeris[/quote]
Toto ma celkom zmiatlo lebo niektorí admini to robia tak, že ak prejde šachtou ho automaticky zabije...
Mám rada psy a ovečky, okrem iného rada spím a papám. Obľubujem sushi a pizzu.
-
Sofka0823 - Zkušený
Sofka, pokud simon řekne, pojďte zamnou, půjdeš za ním i přes CT zonů. Pokud vás pošle na zelené políčko u bludiště (jb_snow), tak to musíte obejít.
bubliff
bubliff
Ex 1.6 Admin (All Servers)
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
Ex Redaktor
Ex Facebook Správce
-
AJBublif - Zkušený
1v1 Tato věc se stala na server nedávno. Né mé osobě, ale přišlo mi to divné. Hráč urazil simona, ten mu řekl, ať si vyleze na box (CT zóna) a řekne mu, ať si s tím dá bitku. Vězeň ho zabije. Musí poté hned slézt, či co má dělat? Minule, když to tak bylo, CT zabilo hráče, avšak nedal mu VD.
Když je Simon natolik tak hloupý, že se nechá zabít, T musí slézt z CT zóny, ovšem CT ho nesmí zabít za to, že je hledaný, jelikož on pouze poslouchal příkazy Simona. Nic nemění na tom, že je Simon dement a vůbec by to neměl dělat. On má vzbouře zabránit a ne ji ještě vlastně rozpoutat.
Jak já teda vím tak když třeba dá Simon Teroristům zbraně a řekne jim ať poněm začnou střílrt a T ho zabije tak já jako CT ho musím
zabít (Nechal jsem ho žít a hned admin mě to na to upozornil) Nechápu když je hledaný a zabije simona ? Měl by dostat snad hned kill ne ?
Jak já teda vím tak když třeba dá Simon Teroristům zbraně a řekne jim ať poněm začnou střílrt a T ho zabije tak já jako CT ho musím
zabít (Nechal jsem ho žít a hned admin mě to na to upozornil) Nechápu když je hledaný a zabije simona ? Měl by dostat snad hned kill ne ?
EVIP JB4 <3
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
1.Prosince 2016 Cs 1.6 Akademik
5.Února 2017 Cs 1.6 Akademik+
8.Března 2017 Na vlastní žádost zrušený Akademik+
19.Listopadu 2021 Admin
EVIP JB2 <3
EVIP JB1 <3
1.Prosince 2016 Cs 1.6 Akademik
5.Února 2017 Cs 1.6 Akademik+
8.Března 2017 Na vlastní žádost zrušený Akademik+
19.Listopadu 2021 Admin
-
vitt - Drbna
vitt píše:Jak já teda vím tak když třeba dá Simon Teroristům zbraně a řekne jim ať poněm začnou střílrt a T ho zabije tak já jako CT ho musím zabít (Nechal jsem ho žít a hned admin mě to na to upozornil) Nechápu když je hledaný a zabije simona ? Měl by dostat snad hned kill ne ?
Je to demencia Simona, ak dáva také príkazy. Hráči by nemuseli plniť tento príkaz, stačí vyhodiť zbraň. Dozorci by mali upozorňovať simona, aby nerobil kraviny. Ak by ich Simon zabil, že neposlúchajú, tak je to porušenie pravidiel.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1