I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené] JailBreak #7 / Life

Příspěvekod Kelto44 » 09 úno 2017, 21:42

Tak zdravím,
dnes 9.2.2017 okolo 21:10 som dostal ban na chat od admina Life na servery Jailbreak č.7. Tak nejak mi ani nejde o zrušenie tohto banu na chat alebo k CT, keďže som ho dostal právom, no skôr o to, aby nabudúce admin Life sledoval ako chat, tak hru.
O čo ide?
Tak hralo sa kolo, mali sme ísť k sebe a pustiť klávesnicu (myš nie), hráč ktorý mal výhodu si mal vybrať dvoch hráčov, ktorí zomrú. (Opakujem, klávesnice som sa ani nedotkol) Myšou som sa otočil par krát doľava a doprava ako znak toho, aby si ma hráč nevybral, na čo ma hráč "Izi..." (jeho nick neviem, pretože sa odpojil) zabil a keď sa ho simon (Life) spýtal za čo to bolo, odpovedal, že preto že som sa pohol. CT hráč (myslím že to bol Garf) povedal, že nevidel, žeby som sa pohol, čo mal pravdu, pretože akurát som sa obzrel myšou a zakazané bolo len pustiť klávesnicu. Na čo keď hráč Izi zomrel, vysvetlil som mu to, mal to za pravdu, ospravedlnil sa mi a bral si to za chybu. Ďalšie kolo mi mal nahlásiť VD, no odpojil sa skôr než začalo. Ďalšie kolo bol simon ten istý (Life), poprosil som ho o VD asi 5x, na čo mi povedal že som sa vraj pohol a povedal to aj hráč Izi(pritom Life asi v tom čase nesledoval hru a zrak mal niekde inde), na čo som mu to potom povedal ešte asi 3x, no zase povedal tú istú hlúposť, čím ma vytočil a do pošty som mu napísal kok****, čo som ho nechcel ani nijak uraziť, ale tak mňa dokáže vytočiť všeličo. Takže ten krátky ban na chat bol opravnený, ale mne ani nejde o to, keďže ten mi už určite dávno prešiel. Skôr by som chcel upozorniť admina na to, aby nabudúce viac sledoval hru, preto si viem predstaviť ako by to dopadlo aj v horších chvíľach a padali by tvrdšie bany. Proti jeho osobe nemám nič, v hre sa vyzná veľmi dobre a keď je simon je to dobrá hra, no nabudúce by som chcel aby sa viac sledoval hru a nevznikli tak pre to nadávky na jak na jeho osobu, tak aj bany vytočeným hráčom. Toť vše, myslím že dôkaz ani dávať nemusím, keďže to je celá situácia ktorá sa odohrala (poprípade si počkám na hltv mapy a pridám vám to sem)

id admina: "Life_" 895 STEAM_0:1:128784796
legenda
Kelto44
Drbna
Drbna

[Vyriešené] JailBreak #7 / Life

od Rumcajz » 09 úno 2017, 21:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JailBreak #7 / Life

Příspěvekod byLife » 09 úno 2017, 22:15 VIP

hráč ktorý mal výhodu si mal vybrať dvoch hráčov, ktorí zomrú.

Hráč s výhodou si měl vybrat jednoho hráče, né dva.

CT hráč (myslím že to bol Garf) povedal, že nevidel, žeby som sa pohol, čo mal pravdu, pretože akurát som sa obzrel myšou a zakazané bolo len pustiť klávesnicu. (Life) spýtal za čo to bolo, odpovedal, že preto že som sa pohol.

Super, co mám tedy já dělat ? Jeden hráč tě zabil a sám ti napsal, že si se pohl, druhý říká, že si se nepohl.. Tvá možnost je hráče hodit do PP, jelikož já to neviděl, sledoval jsem hráče s výhodou

Na čo keď hráč Izi zomrel, vysvetlil som mu to, mal to za pravdu, ospravedlnil sa mi a bral si to za chybu.

Hráč se k FK přiznal ?

2017-02-09 21:14:51 ahqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq. Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_snow
2017-02-09 21:14:35 on se hibal. Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_snow
2017-02-09 21:14:26 mnel pustit klavesnisi. Gamesites.cz ^JailBreak #7 jb_snow

Nevím no.. To není přiznání

Ďalšie kolo bol simon ten istý (Life), poprosil som ho o VD asi 5x, na čo mi povedal že som sa vraj pohol a povedal to aj hráč Izi(pritom Life asi v tom čase nesledoval hru a zrak mal niekde inde)

Ano nedíval jsem se, proto jsem ti VD dát nemohl, když CT řeklo, že si se pohl..

no zase povedal tú istú hlúposť, čím ma vytočil a do pošty som mu napísal kok****, čo som ho nechcel ani nijak uraziť, ale tak mňa dokáže vytočiť všeličo. Takže ten krátky ban na chat bol opravnený

Zde sis odpověděl sám

Skôr by som chcel upozorniť admina na to, aby nabudúce viac sledoval hru,

Kup mi více počítačů, abych mohl sledovat hru ze všech úhlů, jinak to asi nedokážu.

Proti jeho osobe nemám nič, v hre sa vyzná veľmi dobre a keď je simon je to dobrá hra

Děkuju :)

no nabudúce by som chcel aby sa viac sledoval hru a nevznikli tak pre to nadávky na jak na jeho osobu, tak aj bany vytočeným hráčom.

Odpověď si dostal nahoře

Dodávám hlstats hráče http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=170
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Kelto44 » 10 úno 2017, 01:00

Ahoj, tak v prvom rade sa ti ospravedlňujem za nadávku, dúfam že som ti ňou nejak nezhoršil náladu.. čo sa týka hráč izi, ten sa nepriznal, no keď som mu to vysvetlil, napísal do chatu aha, napísal mi do pošty "tak sory" a odpojil sa asi kvôli tomu, že sa bál že dostane nejaký zákaz k ct alebo niečo.. Nabudúce by bolo lepšie si prečítať/poslúchať aj vyjadrenie iných, predsa len 2 proti 1 je prevaha.. tvojou prácou bolo mi VD dať, pretože som ti vravel min. 10 krát a dokonca aj CTčko, ktoré nás všetkých sledovalo 2x alebo 3x povedalo, že nevidelo žeby som sa pohol.. kebyže hráč, ktorý dal FK ostal v hre, myslím že by to VD nahásil.. a neviem ako to chodí tu na GS, ale na (xxx nerobim reklamu) iných portálov to myslím bolo tak, že keď niekto dá FK a hráči to dosvedčia, mal by zabitý hráč dostať VD a ak nie, bolo by to ako neschopnosť simona.. no ja uprímne veľmi pravidlá JB nepoznám, takže keď som napísal blbosť neberte mi to za chybu..ja si akurát beriem za chybu to, že som ti zanadával, za to sa ti ešte raz ospravedlňujem.. ale tento topic je vlastne o tom, aby si admini viac všímali hru, pretože vždy sa nájde niekto kto to prežíva a preto celý server bude len nadávky a ban.. myslím, že to už aj je vyriešené, Life sa sem vyjadril takže to môžte zamknúť.
legenda
Kelto44
Drbna
Drbna

Příspěvekod Kelto44 » 10 úno 2017, 01:11

Ešte doplním k tým správam z chatu, vidím že si to asi v hre nečítal. Prvé 2 správy boli k tomu freekillu, myslel si že som sa pohol a preto ma zabil, tak to aj vravel do voicechatu. Keď zomrel si asi nečítal chat, tam som mu to vysvetlil do chatu s ešte 4 krátkymi správami do pošty, na čo do chatu napísal ahqqqq (aha) a mne sa do pošty ospravedlnil za kill.. Myslím si, že keby si to čítal v hre, VD by som dostal už dávno a toto by sa tu ani nemuselo riešiť, no zase aj ja sa skôr venujem hre než chatu..
legenda
Kelto44
Drbna
Drbna

Příspěvekod Habs » 10 úno 2017, 09:06 VIP

Servác, Bonifác, Pankrác, Vlastimir sú hráči u CT, z čoho najpozornejší je Vlastimír a zvyšní traja menovaní sa len zabávaju a nesústredia sa na hru. Vlastimír zabije hráča, ktorý porušil príkaz, ten nasledne začne reklamovať, že žiaden príkaz neporušil. Pankrác sa toho chytí a začne písať, že k fk skutočne došlo. Servác a Bonifác sa pridajú aj keď vôbec nedávali pozor. Mali by títo hráči prehlasovať Vlastimíra a keďže sú vačšina, majú udeliť neoprávnene VD ? Porozmýšľaj

Druhá vec, to, že Ti niekto napíše do pošty "sry" chápeš ako nepozornosť admina ? Mal si možnosť vyriešiť to inou cestou. Vybral si si sám, tak nechápem, na čo sa teraz sťažuješ.

Sťažnosť neoprávnena.
Habs
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy