• Stránka 1 z 1
[Vyř]Unban Žádost "aoo" / DRAGOn / GG
zdravim Dostal sem ban ani sem nemal cheaty ..asi adminko by nemal mat prava prosím vás o un ban ..estli ma demo urcite nejde o cheaty ..ale pochybujem ze ma ..admin nejakej Dragon
- BOOGEYMAN
- Kolemjdoucí
[Vyř]Unban Žádost "aoo" / DRAGOn / GG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban Žádost "aoo"
1.nickname: aoo Server: Gun Game 2 admin
ragon
2.=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: DRAGON
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: aoo
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:4:655805570
[=] Zabanovana IP: 188.123.113.231
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.
3. Hral sem a nejakej josko mi pisal ze mam wh ale nemnel sem nic a zniceho nic ze ban.. hrajem tam uz nejaky ten rok a nikedy sem chyty nepouzival nepravem mna blokel
4. sem vip hrac na gun game 1.. na 2 ,3 hrajem bez vip
Za gramatyku sorry su nasrany takyto admini by sa mneli pretridovat a naucit hrat

2.=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: DRAGON
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #2
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: aoo
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:4:655805570
[=] Zabanovana IP: 188.123.113.231
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.
3. Hral sem a nejakej josko mi pisal ze mam wh ale nemnel sem nic a zniceho nic ze ban.. hrajem tam uz nejaky ten rok a nikedy sem chyty nepouzival nepravem mna blokel
4. sem vip hrac na gun game 1.. na 2 ,3 hrajem bez vip
Za gramatyku sorry su nasrany takyto admini by sa mneli pretridovat a naucit hrat
- BOOGEYMAN
- Kolemjdoucí
Re: Unban Žádost "aoo"
Demo zde http://leteckaposta.cz/325071093
Nemyslím že pomohli jen sluchátka........dobře si věděl kde kdo je a tím mířením do zdi, to je především zvyk těch kteří wh používají....rozhlížení se přes zed kde kdo je atd.....a že někdo něco psal mě nezajímá,já šel do spectu ze svého důvodu a ne z důvodu že nějaký jiný hráč tvrdil že máš WH......
Nemyslím že pomohli jen sluchátka........dobře si věděl kde kdo je a tím mířením do zdi, to je především zvyk těch kteří wh používají....rozhlížení se přes zed kde kdo je atd.....a že někdo něco psal mě nezajímá,já šel do spectu ze svého důvodu a ne z důvodu že nějaký jiný hráč tvrdil že máš WH......
-
DRAGON - Kolemjdoucí
Re: Unban Žádost "aoo" / DRAGOn / GG
Důvodem určení WH je poslední akce na konci dema......předešlé akce vyvracejí sluchátka,ale u té poslední se mi to už nezdá....Dále bych chtěl aoo-ovi povědět veřejně že nějaké výhružky (připravím tě o práva budu si stěžovat majiteli) ti spíše uškodí.....Od toho tu je tato sekce aby případně neoprávněný ban byl vyřešen .....
Věřím že si demo přehraje jiný admin ,který může v případě neoprávněného banu ti dát unban....do té doby ale počkej bud tak hodný......
Věřím že si demo přehraje jiný admin ,který může v případě neoprávněného banu ti dát unban....do té doby ale počkej bud tak hodný......
-
DRAGON - Kolemjdoucí
Myslím že takéto demo bych na gungame natočil asi na každem kdo to hraje to neni vubec usvječujuce že mam WH ...cheaty sem nemnel a admina som už robil na vicerich serveroch podla mna tento adminko tu nemá čo robit :] ....a este mi napiše abych si vymenil vip za unban ja budu platit zbytecne vip abych dostaval taketo zbytecne bany bezduvodne ...pokjial tu su normalny lude "admini" tak to ohodnote normalne ...takto sa omýlit to je hamba panko
...zatoze mirim a objavi sa na spawne a povie mi že nanho mirim to je smutné nemam slov to estli su tady taky admini spanom bohom

- BOOGEYMAN
- Kolemjdoucí
To nejsu vyhružly ale že si stojim za pravdu ja chyeaty nemnel ..keby ich mam nedam si tu robotu stym že sa tadypruhlasujem a veškere blbosti okolo teho akurat si chcu prosadit pravdu a dokazat že admini davaju bany bezduvodne
- BOOGEYMAN
- Kolemjdoucí
[*]Nikdy nikomu neříkejte své heslo.
Sat Feb 11 2017
[0:42:50] dragon-i: Máš to tam,pokud máš vip na gg1 tak unban dostaneš výměnou za vip.....hele piš co chceš ale demo tě usvědčuje a s tím nic nenaděláš
[0:43:49] dragon-i: kdyby jednou ale ty si vícekrát namířil přesně do kostičky to neukecáš bud máš wh nebo prostě smůlu
[0:46:57] Larva: ja sem cheaty nemnel
[0:47:05] Larva: nejsu drbli
[0:47:14] Larva: a nebudem nic vyminat
[0:47:30] Larva: klidne zacnu majitela otravovat a dojdes o prava nejsu decko
[0:47:50] Larva: toto je hovadina jak hrom
[0:48:55] dragon-i: proc jsem ti dal ban je ten moment na konci dema
Ajo dat vip za unban je nemocne ale co uz vyhraju aj bezteho ale ide o to ze napišeš bud mnels wh alebo smulu jo mnel sem smulu odvcil si budu tocit kazde demo lebo takyto admini to je nemocneeee keby mam prava tak ti takych dem natebje natocim milion
Sat Feb 11 2017
[0:42:50] dragon-i: Máš to tam,pokud máš vip na gg1 tak unban dostaneš výměnou za vip.....hele piš co chceš ale demo tě usvědčuje a s tím nic nenaděláš
[0:43:49] dragon-i: kdyby jednou ale ty si vícekrát namířil přesně do kostičky to neukecáš bud máš wh nebo prostě smůlu
[0:46:57] Larva: ja sem cheaty nemnel
[0:47:05] Larva: nejsu drbli
[0:47:14] Larva: a nebudem nic vyminat
[0:47:30] Larva: klidne zacnu majitela otravovat a dojdes o prava nejsu decko
[0:47:50] Larva: toto je hovadina jak hrom
[0:48:55] dragon-i: proc jsem ti dal ban je ten moment na konci dema
Ajo dat vip za unban je nemocne ale co uz vyhraju aj bezteho ale ide o to ze napišeš bud mnels wh alebo smulu jo mnel sem smulu odvcil si budu tocit kazde demo lebo takyto admini to je nemocneeee keby mam prava tak ti takych dem natebje natocim milion
- BOOGEYMAN
- Kolemjdoucí
a jo sorry za vulgarizmy a to vsecko ale keby ta nekdo presvical o opaku take bys nebil rad 

- BOOGEYMAN
- Kolemjdoucí
demo v chh sekci, přestaň spamovat a počkej na výsledný verdikt.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
čekám už den a nic
- BOOGEYMAN
- Kolemjdoucí
Máš unban, omlouváme se za způsobené problémy..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Jo dekuju 

- BOOGEYMAN
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1