I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[vyřešeno]Julius hns autobhop

Příspěvekod Yeloudstar » 12 úno 2017, 12:29

Dobrý deň, dnes zhruba o 10 hodine som dostal ban za fish od admina Julius na 30 min. Išlo o to že som na mape hns_buffer naháňal teroristu keď som mal nesmrteľnost a dal som mu hit keď skákal a po hitu následne spadol na death block a zabil sa a bol som zabanovaný ... avšak keď som sa o tom rozprával s iným adminom tak povedal že ho môžem hitnúť keď skáče ale nesmiem ho blocknúť alebo mu spraviť UB a to som neurobil ale aj tak som obdržal ban. Rád by som teda poprosil o vysvetlenie že prečo som potom obdržal ban ak je to povolené. Ďakujem za pochopenie a prajem príjemný zvyšok dňa.
Yeloudstar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno]Julius hns autobhop

od Rumcajz » 12 úno 2017, 12:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Julius hns autobhop

Příspěvekod Mara17 » 12 úno 2017, 14:59

Čauko
Situace byla taková->Asi 2 kola předtím jsi umyslně fishoval tak jsi dostal slay pote co jsi měl nesmrtku tak si běžel za Téčkem se speedem a dal si mu fish a ktomu ub (následně jsi dostal ban) a jak píšeš,že si mluvil s adminem tak asi mysliš taygeta.Jak chodím na hnsblock tak si určuje pravidla,jako toto a když on už je na blocku tak ty ho nemáš doběhnout s nesmrtkou dat mu ub a stim ho hitnout a tím jak ho hitneš tak ho zastaviš a on je mrtvej.
Mara17
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Taygete » 12 úno 2017, 15:10 VIP

No myslím že jste se nepochopily, mara já si pravidla neurčuji.

Hráčům jsem vysvětloval že nesmrtka se na Dead blocku používat může ale nesmí se s ní blockovat nebo dávat ub (Brát blocky) hráči si mysleli že někoho zabít zezadu s nesmrtkou je Fish, poté se tě ptali jestli se Fish může ty jsi si myslel že fish je myšleno jako Blockování nebo UB nevím a psal jsi jim že se to nesmí a oni ti začali říkat že : "Ale taygete nám říkal že se to může"
Takže z mého hlediska to vypadá tak že jste se jen nepochopily navzájem s hráčema a ted si myslíš že si pravidla určuju sám podle sebe jak se mi to hodí.
Takže aby jsme to zde zbytečně nespamovali tak ti napíšu v pmce a vyřešíme to pokud možno.
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Yeloudstar » 12 úno 2017, 15:28

Opäť zdravím, k tej veci čo si vravel, že som úmyselne fishoval 2 kola predtým a dostal som slay tak to som nebol ja ale niekto iný ja som bol vtedy obeť a za slovíčko deb*l som dostal kick :)
Yeloudstar
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Karmik66 » 12 úno 2017, 17:53 VIP

Ahoj,

situace, která je zde popsána byla daným adminem vyřešena špatně. Pokud Terorista skáče po blocích a CT ho doběhne nebo za ním doskáče a hitne ho, tak to není fish. Ban byl proto neoprávněný. Za tuto komplikaci se ti omlouvám, adminovi bude domluveno a bude poučen.

Je snad jasné, že když Terorista dostane hit, tak se zpomalí a většinou pak následně zabije o death block. Až sem je vše v souladu s pravidly. Co se týká UB, tam je to složitější. Pokud CT za T běží s úmyslem ho hitnou nožem, tak se někdy může stát, že mu nechtěně dá UB. Za tohle budeš adminem upozorněn, avšak pouze za tento malý prohřešek bys ban dostat neměl. Samozřejmě, že existují výjimky, konkrétní situace na serveru a další věci, které mohou ovlivnit to, zda tě admin upozorní nebo zabanuje. Ale pokud jsi slušný hráč, dostaneš, jak už jsem říkal, upozornění od admina.

Pokud máš nějaké otázky, můžeš mi napsat do PM, rád ti vše vysvětlím.

Admin mara mě kontaktuje buď na steamu nebo zde na webu v PM.

Stížnost oprávněná, máš ještě možnost se vyjádřit, poté bude stížnost uzamčena a považována za vyřešenou.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Stížnosti na Adminy