• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Zdravím -K!ll!nG-Unban žiadosť
Dostal som permu , admin ako je mr.smajlos primitívny arogantný !!
„lahala" mi dal BAN za WallHack .Situácia je takáto že Simon povedal tu hore v cele je hráč zabite ho, stál som na hradbe nad simonom,zišiel som dole a začal som dierovať cez stenu, minul som tam zásobník a hráča (T) som zabil.Hneď nato som dostal BAN , ja to nechápem................ako ked simon povie že je hore a ja sa nepresvedčím a hráča zabijem cez stenu , mám hneď WH ?........ Admin mi už niekoľko krát dal neoprávnený BAN nikdy neriešil hned som ho dostal, ani sa nepýtal čo sa stalo, mám BANY len od Smajloša ktorý na mne sedí, delá zo seba frajera. Predvádza sa pred inými hráčmi/kami jako KIDO.Preto žiadam o Unban rozumnejších admínov.....a rád by som chcel vidieť Demo.Vopred Vám Ďakujem za kladné vybavenie ?!!
Nickname: K!ll!nG
Herni ID:VALVE_0:0:1887760880
SteamCommunity ID:76561201735787488
IP Adresa: skryté
Typ banu: Ban na herni ID & IP
Druh banu: Zakaz hrani hry
Důvod: Cheat [WallHack]
Zabanován dne: 08.02.2017 - 19:26:07
Vyprší dne : Nikdy
Zabanovaný od :lahala
Zabanovaný na : Gamesites.cz ^JailBreak #7

Nickname: K!ll!nG
Herni ID:VALVE_0:0:1887760880
SteamCommunity ID:76561201735787488
IP Adresa: skryté
Typ banu: Ban na herni ID & IP
Druh banu: Zakaz hrani hry
Důvod: Cheat [WallHack]
Zabanován dne: 08.02.2017 - 19:26:07
Vyprší dne : Nikdy
Zabanovaný od :lahala
Zabanovaný na : Gamesites.cz ^JailBreak #7
- Remingot
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Zdravím -K!ll!nG-Unban žiadosť
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zdravím -K!ll!nG-Unban žiadosť
Dobrý večer pán a :/ tento ban nie je odo mňa ale od admina CHICKEN dodá on demo nie ja ...
Ale celkom máš peknú históriu banov tak ak tento ban bude oprávnený a kúpiš si unban tak čakaj do budúcna možno perma zákaz k CT ak budeš stále porušovať pravidlá.
Ale celkom máš peknú históriu banov tak ak tento ban bude oprávnený a kúpiš si unban tak čakaj do budúcna možno perma zákaz k CT ak budeš stále porušovať pravidlá.
-
Brano21 - Spamer Veterán
Ahoj. Nejde o tu jednu situáciu, spectoval som ťa polku mapy, kým som dal konečný verdikt ťa zabanovať.
Písal som hráčovi, aby dával módy, nech toho mám viac. Samozrejme stalo sa tak. Snažil si sa celkom skrývať, no ale podľa môjho názoru je vidieť, že to WHčko tam je.
Dôkaz - demo
9:46 - Hráč bežal do cely, kedy si ty začal dierovať z vonka tú celu a v momente, ako si vošiel do cely, dal si hráčovi hore pri rebríku kill (noscope).
16:09 - 16:32 - Mód denní schovka, ako náhle si vošiel ku celám, hneď si kukal väžičku. Boli tam 2ja väzni, a je vidno že si na nich pekne videl.
21:32 - Krásne si sa pozeral na VDčko.
22:22 - Keďže mal hľadať ostatných, bol na tom stole. Strieľal si do toho stola, nebol tam a v momente si sa otočil na druhý a začal strieľať. Keďže na tom deme je, jak tam leží, som nevidel ani ja že by tam niekto bol, ani Simon.
24:30 - 24:47 - Furien mód. Hráč bol pri bránke. Krásne si ho obstreľaval, potom keď som zmenil pohľad na toho hráča, tak fakt tam bol. Ako som na neho dal, tak si do neho vystrelil. (Mal invis).
27:06 - Do konca dema - Pár nábojov do druhej cely, pak ihneď tak menší fullout do tej cely, kde bol hráč unnamed.

Dôkaz - demo
9:46 - Hráč bežal do cely, kedy si ty začal dierovať z vonka tú celu a v momente, ako si vošiel do cely, dal si hráčovi hore pri rebríku kill (noscope).
16:09 - 16:32 - Mód denní schovka, ako náhle si vošiel ku celám, hneď si kukal väžičku. Boli tam 2ja väzni, a je vidno že si na nich pekne videl.
21:32 - Krásne si sa pozeral na VDčko.
22:22 - Keďže mal hľadať ostatných, bol na tom stole. Strieľal si do toho stola, nebol tam a v momente si sa otočil na druhý a začal strieľať. Keďže na tom deme je, jak tam leží, som nevidel ani ja že by tam niekto bol, ani Simon.
24:30 - 24:47 - Furien mód. Hráč bol pri bránke. Krásne si ho obstreľaval, potom keď som zmenil pohľad na toho hráča, tak fakt tam bol. Ako som na neho dal, tak si do neho vystrelil. (Mal invis).
27:06 - Do konca dema - Pár nábojov do druhej cely, pak ihneď tak menší fullout do tej cely, kde bol hráč unnamed.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Jemin ty si prípad, ten hráč mal invis no ale textura tam bola , tak asik ked je skovka tak budem mieriť na vežičku kde je guna nie ? .......... no a s tými modmi to je len tvoja verzia ,noscope ? to jako ešte mám AB alebo ako si to napísal ? tak ten tvoj názor
:) čo sa týka toho stola písali mi do chatu a kedže sa pri tom druhom stole zastavil hráč ktorý hladal posledného tak určite bude niekde v boxu kedže tam nie je nič hore a ani dole a zase textura a ta skríša pod stolom je jasné a stará "STALKER"-_- Hráča pri branke som videl , hned si dal invis ktorý trvá 4 sekundy!! Ja neviem čo to tu vyťahuješ za nezmysly "vraj WH"

- Remingot
- Kolemjdoucí
Máš dočasný unban než to náš CHH team prověří, v případě že na demu budou cheaty ti bude ban opět nahozen.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Veľmi pekne Vám ďakujem a verím,že to bude kladné vyriešene a ak som niekoho urazil tak sa zato ospravedlňujem.
- Remingot
- Kolemjdoucí
Ban opět nahozen, unban jedině za VIP.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1