• Stránka 1 z 1
Stížnost No = frank
No/ Jailbreak 6
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Admin měl PP tak sem trefil do hlavy s deaglem když ho zabil omluvil sem se dal sem mu vd a on mi dal ban na 4 hodiny..
2. Důkazy - screenshot / demo Bohůžel nemám ale jak se natačí server tak se na to podívejte.
)
díky za odpověď.
Obsah topicu bude rozdělen do bodů:
1. Popis situace - stručné, jasné, přehledné: Admin měl PP tak sem trefil do hlavy s deaglem když ho zabil omluvil sem se dal sem mu vd a on mi dal ban na 4 hodiny..
2. Důkazy - screenshot / demo Bohůžel nemám ale jak se natačí server tak se na to podívejte.

díky za odpověď.
-
eNdiebanan - Kolemjdoucí
Stížnost No = frank
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost No = frank
Ahoj, tak to demo z hltv dodej a vyčasuj. Mezitím počkáme na adminovo vyjádření..

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Ahoj,
Ano omlouval si se ale dle mého názoru byl fk úmyslný proto si dostal ban k CT.
demo: http://leteckaposta.cz/331470854 25:45
Ano omlouval si se ale dle mého názoru byl fk úmyslný proto si dostal ban k CT.
demo: http://leteckaposta.cz/331470854 25:45
-
Frank11 - Pokročilý
Hráč dal fk, když střílel po vězni, který měl PP a omylem ho kvůli tomu, že si při PP hrál, zabil. Hned na to se začal omlouvat, další kolo vzal simona a dal adminovi VD. Admin se zachoval naprosto neprofesionálně a i tak hráči napařil ban.
Ban neoprávněný, admin bude potrestaný.
Omlouváme se za způsobené problémy.
Ban neoprávněný, admin bude potrestaný.
Omlouváme se za způsobené problémy.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Jayo nesouhlasím s tvým verdiktem. Je hezké že se omlouval a dal mi vd, na který jsem měl narok. Ať si hraje, je to hra ale nemá oprávnění po hráči co má pp bezdůvodně střílet a tím dát fk.
-
Frank11 - Pokročilý
Ban byl neoprávněný.
Nesouhlas byl vyjádřený dementně.
Admin byl pro neprofesionální chování zrušen.
Nesouhlas byl vyjádřený dementně.
Admin byl pro neprofesionální chování zrušen.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Tak se jeste naposledy vyjadrim. Ban byl si FK. Ale za to kolo co si simonoval a to pred tim si udelal par chyb ktere jsem pricetl k banu. Vse je na zacatku dema.
1.kolo si vzal simona drzel si voice a nic si nerikal otevrel si cely a nebyl zadny prikaz a vezni utekli a tim byla zbytecna vzpoura.
2. kolo co si mel simona si nadrzoval tomu hraci co mu padl deagl z T co umrelo... mel ho hned vyhodit vyhodil ho az potom co si ho upozornil nevyhodu/kill nedostal. Potom si dal prikaz at jdeme za tebou a strelil si na strop a rekl na tuhle stenu
.... pote jsem mel PP a tvoje namachrovane kecy
sry ale na toto nikdo neni zvedavej
HLTV: http://leteckaposta.cz/853434654 + jsem si vsiml ze si dal hraci Grajog FK v 13:10 dalsi kolo bylo HVD... dalsi kolo si nenahlasil VD ale to jsem jeste na serveru nebyl - pohoda
Diky za precteni a cest praci Frank
1.kolo si vzal simona drzel si voice a nic si nerikal otevrel si cely a nebyl zadny prikaz a vezni utekli a tim byla zbytecna vzpoura.
2. kolo co si mel simona si nadrzoval tomu hraci co mu padl deagl z T co umrelo... mel ho hned vyhodit vyhodil ho az potom co si ho upozornil nevyhodu/kill nedostal. Potom si dal prikaz at jdeme za tebou a strelil si na strop a rekl na tuhle stenu

HLTV: http://leteckaposta.cz/853434654 + jsem si vsiml ze si dal hraci Grajog FK v 13:10 dalsi kolo bylo HVD... dalsi kolo si nenahlasil VD ale to jsem jeste na serveru nebyl - pohoda
Diky za precteni a cest praci Frank

-
Frank11 - Pokročilý
S křížkem po funuse.
K banu ses vyjádřil jasně a neseš za to následky. Pokud nesouhlasíš ani s mým rozhodnutím, máš možnost si stěžovat.
Vyřešeno.
K banu ses vyjádřil jasně a neseš za to následky. Pokud nesouhlasíš ani s mým rozhodnutím, máš možnost si stěžovat.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1