Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Re: Návrhy, nápady a připomínky

Příspěvekod OndRage » 03 úno 2017, 14:42

MAPA NA KTERÉ JE BUG : JB_GREYTOWN_GS
Tento bug lze lehce udělat stačí párkrát otevřít tlačítkem které otvírá cely ---> https://ctrlv.cz/Mi2L
https://ctrlv.cz/M5zq

https://ctrlv.cz/pc5Q

https://ctrlv.cz/Dpsi

https://ctrlv.cz/l15B
OndRage
Zkušený
Zkušený

od Rumcajz » 03 úno 2017, 14:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod ZelezoBeton » 03 úno 2017, 19:27 VIP

S tlačidlom to nemá nič spoločné skrátka chýba blok a je tam rovno nodraw textura čiže vidíš na druhú stranu. https://ctrlv.cz/shots/2017/02/03/SOVi.png Kozmetická vada nemyslím že sa jedná o bug.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod KevinN » 06 úno 2017, 09:22

Dnes jsem hrál Jb mapa VIPinthemix a dostal jsem vůdce chtěl sem aktivovat něco z menu avšak menu bylo bílé a já nemohl nic aktivovat, když jsem se ptal ostatních CT jestli už se jim to taky stalo tak jedno CT říkalo ,že včera měl to samé.

Screenshoty jak to ve hře vypadá: http://imgur.com/a/xSYGs
KevinN
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ErbiCZ » 06 úno 2017, 15:48 VIP

KevinN píše:Dnes jsem hrál Jb mapa VIPinthemix a dostal jsem vůdce chtěl sem aktivovat něco z menu avšak menu bylo bílé a já nemohl nic aktivovat, když jsem se ptal ostatních CT jestli už se jim to taky stalo tak jedno CT říkalo ,že včera měl to samé.

Screenshoty jak to ve hře vypadá: http://imgur.com/a/xSYGs

Už je to opravené.
ErbiCZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod ZelezoBeton » 13 úno 2017, 18:40 VIP

Zdravím,
mám tu pár návrhov na zmenu pravidiel:

1.) Simon nesie T zakázať pohyb kamerou, môže iba určiť smer pohľadu. V praxi by to vyzeralo asi tak že Simon môže T povedať kam sa majú otočiť ale pri príkaze pustiť myš by mali zakázané iba boxovať. Je to docela obmedzovanie osobnej slobody a je veľa CT ktoré vám za pohnutie sa kamerou o milimeter napália hlavu, pritom to nemá žiaden vplyv na hru a je to z cela irelevantné.

2.) Rebelujúce T (T nepočúvajúce simona) majú zakázané dlhodobo kempiť. Bolo by dobré toto zakázať lebo často sa stane že na konci kola ostanú dve živé T, pričom jedno si zaslúži PP za správne plnenie rozkazov a druhé kempí v secrete a veľakrát to skončí tak že človek čo mal dostať PP zomrie a získa ho človek čo 5min afkoval v šachte.

3.) Prvé a posledné reakcie sa smú používať len na výhody/nevýhody, poprípade vytvorenie párneho/nepárneho počtu hráčov pred atrakciou. (napr. máte 7 hráčov tak dáte 1 reakciu na vytvorenie párneho počtu hráčov na futbal). Niektoré simonujúce CT používajú reakcie až zúfale často na genocídu T pred celami.

4.) Herný mód box sa smie použiť iba ak je väčšina T na jednom mieste a nerebelujú. Pri hromadných vzburách (alebo po konci HVD) to často CT zneužívajú na vlastné prežitie a medzitým kempia v rohu mapy.

5.) Často používané atrakcie (švihadlo, barvičky, awp pool, schody atď atď) sa nemusia vysvetľovať. Podľa mňa zbytočnosť aj tak to každý pozná a len to zdržuje hru. Simon by naďalej musel vysvetliť doplňujúce informácie ako napr. na koľko ľudí sa hrá, do kedy atď. poprípade ak chce atrakciu okoreniť nejakou inou variáciou.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod polskasila » 13 úno 2017, 19:15 VIP

ZelezoBeton píše:Zdravím,

1.) Simon nesie T zakázať pohyb kamerou, môže iba určiť smer pohľadu. V praxi by to vyzeralo asi tak že Simon môže T povedať kam sa majú otočiť ale pri príkaze pustiť myš by mali zakázané iba boxovať. Je to docela obmedzovanie osobnej slobody a je veľa CT ktoré vám za pohnutie sa kamerou o milimeter napália hlavu, pritom to nemá žiaden vplyv na hru a je to z cela irelevantné.

2.) Rebelujúce T (T nepočúvajúce simona) majú zakázané dlhodobo kempiť. Bolo by dobré toto zakázať lebo často sa stane že na konci kola ostanú dve živé T, pričom jedno si zaslúži PP za správne plnenie rozkazov a druhé kempí v secrete a veľakrát to skončí tak že človek čo mal dostať PP zomrie a získa ho človek čo 5min afkoval v šachte.

3.) Prvé a posledné reakcie sa smú používať len na výhody/nevýhody, poprípade vytvorenie párneho/nepárneho počtu hráčov pred atrakciou. (napr. máte 7 hráčov tak dáte 1 reakciu na vytvorenie párneho počtu hráčov na futbal). Niektoré simonujúce CT používajú reakcie až zúfale často na genocídu T pred celami.

4.) Herný mód box sa smie použiť iba ak je väčšina T na jednom mieste a nerebelujú. Pri hromadných vzburách (alebo po konci HVD) to často CT zneužívajú na vlastné prežitie a medzitým kempia v rohu mapy.

5.) Často používané atrakcie (švihadlo, barvičky, awp pool, schody atď atď) sa nemusia vysvetľovať. Podľa mňa zbytočnosť aj tak to každý pozná a len to zdržuje hru. Simon by naďalej musel vysvetliť doplňujúce informácie ako napr. na koľko ľudí sa hrá, do kedy atď. poprípade ak chce atrakciu okoreniť nejakou inou variáciou.

1) Neni to spatny napad, ale zda se mi, ze je to trochu zbytecne. Taky se mi obcas stane, ze omylem pohnu mysi, proto pouzivam trik, ze dam ESC a "pauznu" hru, pak se ti postava nehybe a tak si s mysi muzu hybat jak chci.
2) Nevim jak bys to chtel vyresit (Anti-Camp?), no podle me to je vec Simona, kdyz si neni schopnej ohlidat T..
3) S timhle zrovna nesouhlasim, protoze si myslim, ze kdyz CT davaji moc reakci, tak to ty T nebavi a na serveru je nic nedrzi -> jdou na jinej server (problem solved :D), myslim to tak, ze kdyz treba byla atrakce, kde prezivaji 2, tak se mi zda naopak zbytecny zdrzovat hru dalsi atrakci pro 2 a dam jim radsi reakci nebo ja spis davam otazku o pp. Naopak reakce jsou taky o sikovnosti hrace a ne vsichni davaji takove ty bezne fraze a specialne admini davaji ruzne chytaky, aby prezili jen ti nejlepsi 8-)
4) To je taky dobry napad, ale spis bych jako omezeni dal ze se treba nemuze dat box, kdyz je jen 1 nebo 2 CT nazivu..
5) Myslim, ze u nekterych atrakci to plati, ale sam si nejsem jistej, kazdopadne s tim souhlasim
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Příspěvekod ZelezoBeton » 13 úno 2017, 20:14 VIP

Som rád že s väčšinou súhlasíš a to ostané:
polskasila píše:1) Neni to spatny napad, ale zda se mi, ze je to trochu zbytecne.
2) Nevim jak bys to chtel vyresit (Anti-Camp?), no podle me to je vec Simona, kdyz si neni schopnej ohlidat T..
3) S timhle zrovna nesouhlasim, protoze si myslim, ze kdyz CT davaji moc reakci, tak to ty T nebavi a na serveru je nic nedrzi -> jdou na jinej server (problem solved :D)

1.) Mne sa skôr zdá zbytočné niekomu zakazovať pohyb kamerov, to T sa nudí a chce sa aspoň počas hry obhliadať okolo saba čo sa deje.
2.) Simon dáva príkazy CT majú strážiť, podla mňa keby sa to uviedlo v platnosť Simon povie ok som s posledným T na fotbale kde si ty keď máš rebelovať? admin dá predposlednému slay alebo ho hráči natočia na demo a druhý krát si rozmyslí či bude zdržiavať hru.
3.) Máš pravdu ale vy máte tie servery plniť nie ich vyprázdňovať a nikto ti nezaručí že neodídu ku konkurencii. Navyše za neschopného Simona ostatné CT nemôžu.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod nYcko » 13 úno 2017, 20:36

S tou zmenou nepochodis lebo tieto zakladne veci funguju na GS cez 6 rokov a neni dovod to meniť. Potom by bol ešte vačši chaos.
Par veci tam mas dobrych ale nato je admin a nie zmena pravidiel.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod ZelezoBeton » 13 úno 2017, 22:20 VIP

nYcko píše:S tou zmenou nepochodis lebo tieto zakladne veci funguju na GS cez 6 rokov a neni dovod to meniť. Potom by bol ešte vačši chaos.
Par veci tam mas dobrych ale nato je admin a nie zmena pravidiel.

Socializmus tu fungoval 40 rokov a nedalo by sa povedať že to bolo tip top, netreba byť konzrvatívny :D Veci čo navrhujem nezmenia pravidla od zakladov. 2 5 len trocha redukujú zdržovanie čo si myslím že je vždy plus a 1 3 4 stažuje hru deťom čo idú vyložene vybíjať T.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod byLife » 13 úno 2017, 22:32 VIP

ZelezoBeton píše:Zdravím,

1) blbost
2) toto se nestane, když hráč udělá vzpouru tak je jasné, že bude chtít zabít i posledního hráče
3) zbytečný
4) vzpouru nesmíš řešit boxem
5) Simon má povinnost vysvětlit tehdy, kdy se TT zeptá.. Nikdy nevíš, zda-li to někdo zná nebo ne
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod ZelezoBeton » 14 úno 2017, 06:41 VIP

byLife píše:1) blbost
2) toto se nestane, když hráč udělá vzpouru tak je jasné, že bude chtít zabít i posledního hráče
3) zbytečný
4) vzpouru nesmíš řešit boxem
5) Simon má povinnost vysvětlit tehdy, kdy se TT zeptá.. Nikdy nevíš, zda-li to někdo zná nebo ne

1,3.) toto nieje argument
2,4.) je to lamské, CT majú zabíjať T
5.) Keď sa opýtam vždy sa ozvú ludia čo to nehrajú prvý deň. Hráči sa musia učiť niekolko stranové pravidlá ktoré niesú nikde zverejnené v priebehu hrania a velakrát prežitie závisí od ich znalosti ale blbý deathrun treba vysvetlovať pokaždé ako mentalne zaostalím jedincom... Logic as hell

e.Life: Tak jak jsem psal, více netřeba komentovat a spamovat tuhle sekci
já k ničemu neargumentoval, až začnu, tak to poznáš :D
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Fresko » 23 úno 2017, 19:08 VIP

Ahoj na mape nrx od Knifera atrakcii cups sa stava to že tam dost krat chyba guľôčka.
https://ctrlv.cz/aYDN
Nebudu se stále vyjadřovat kam nemám.
Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
[HGR] You don't have permission to use grab.

http://imgbank.cz/images/2017/10/01/48mb3Mz.png
Fresko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod YungYeezus » 23 úno 2017, 21:39 VIP

Čau úplně nechápu jak tuhle atrakci nrx udělal, psal sem si s sním, ale nějak mi to nebyl schopný vysvětlit :/. Ale mám takovej dojem že když tam ta koule není tak stačí zmáčknout ten čudlik zboku a spawne se.. Nijak to řešit nebudu jelikož to neumím
CS:GO -All Jumps [12.1.2016]
CS:GO JUMP - Turnajový admin [8.5.2016]
CS:GO Server Admin [24.6.2016] - [31.7.2016]
CS:GO Mapper [25.6.2016]
CS:GO Hlavní Mapper [12.8.2016]
CS:GO HLSA [21.9.2016]

300 příspěvků [28.6.2016]
YungYeezus
Mistr
Mistr

Příspěvekod nYcko » 25 úno 2017, 07:38

takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
nYcko
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 25 úno 2017, 09:38 VIP

nYcko píše:Celu mapu sa bugovali zebry :D
https://s27.postimg.org/47x9qnrs3/20170224201333_1.jpg

Jaké krásné holubičky :lol:
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

PředchozíDalší

Zpět na JailBreak Servery