Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[přijat]Žádost o Akademické-Práva | HNS-JUMP

Příspěvekod bEltOoN » 14 úno 2017, 21:14

Nick ve hře : bEltOn
Nick na webu : bEltOoN
Profil na fóru : beltoon-u53382.html

Server (jump sekce) : Hraji hlavně HnS a HnS Bhop Block
Věk : 16
Steamnick : bEltOn ♥ Niky
SteamID : STEAM_0:0:115557193

HLstats z jump sekce : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=5713
Budoucí aktivita : 2-3h denně (bude se snažit být co nejvíce aktivní)
Nějaké bany/prohřešky : Na gamesites mám ban na JB za FK vůbec jsem si toho ani nebyl vědom, ale na forum to je napsané, a zjistil jsem že ještě jeden na nějakém random serveru kde jsem hrál tak 3 roky zpátky mám ban za fish o kterém ani nevím. Ale skrz to jsem si dělal i akademii. 8-)
Zkušenosti s CS : Cs 1.6 hraji přibližně 6 let takže nějaké zkušenosti mám.
Servery, kde mám VIP : Hide n Seek, Hide n Seek Auto Bhop Block, Basebuilder 1

Něco málo o sobě :
Zdravím, jsmenuji se Adam, a pocházím z Moravy. Čím bych asi prvni začal je to že mi je 16 let, mám dva bráchy, jeden je o 6 let starší a druhému jsou dva roky, letos mu budou 3. Mě letos bude 17 a to 2.10, už se docela těším, už se to blíží k řidičáku, nehorázně se na něj těším až si ho udělám. Rád chodím na večerní procháznky s mojím malím psem jménem Dante. Je to malí pes rasy Neměcký špic a je černobílý. Je to taková malá kulička na hraní do postele. Co bych chtěl ještě říct je to že mám krásný vztah s mojí malou princeznou, kterou můžete vidět na mém avataru. V květnu to bude rok co jsme spolu. Ještě něco o jídlu, mám rád lazaně, těch bych se mohl klidně ujíst. Potom co mám ještě rád je fotbal. Hrál jsem ho 6 let cca s 1 roční pauzou. Těď momentálně ho nehraji, protože ani nemůžu, a to z důvodů že mám problémi s kolenem, hodněkrát jsem z něj byl vytahovat vodu a to nikomu nepřeji protože to bolí jako čert. A když jsem měl ty problémy tak jsem byl více v nemocnici než doma. A ještě k nemocnici asi 3 roky zpátky jsem si zlomil prst, stalo se to asi tak že jsme dělali prostě kraviny venku s kamošema. A v 1 ráno jsme jeli do nemocnice kde mi zjistli otevřenou zlomeninu prsteníčku. Nějak mi to narovnali ale říkali že se to bez operace řešit nedá. Tak jsme šli na děcké a objednali jsme si pokoj. Asi za 2 dny jsem šel na ten pokoj a druhý den co jsem tam byl si mě vzali na sál. Rajský plyn to je něco.. :D Vůbec jsem nevěděl která bíje. No ale nakonec mi to zpravili akorát mi teď roste blbě nehet ale tak za kraviny se trpí no. Neměl jsem dělat kraviny. To je asi tak vše o mě co bych vám tu řekl, kdyby někdo ještě něco potřeboval vědět stačí napsat a rád mu na to odpovím pokud to nebude něco soukromého. ;)

Proč bych chtěl na GS adminovat :
Tak asi první je to že jsem podle mě docela dost aktivní, a na serveru jsem každý den podle toho jak to jen jde, dobře vycházím s Admin-mi na HNSku, nějaké zkušenosti s AmxModem mám, už jsem adminoval takže vím jak se chovat a takové. Měl jsem už i svůj HNSBLOCK, ale nějak pak nebyly peníze tak jsem to nestíhal platit tak jsem to nechal zrušit, umím se normálně chovat a mluvit s lidmi, a vycházet sněmy. Umím pravidla to je samozdřejmé umět pravidla. Kdo je neumí radím doučit. Když jsem na serveru tak občas tam vidím nějakého admina takže bych chtěl pomoct že budu na serveru dost aktivní a když zrovna nějaký admin nebude moct být na serveru tak tam budu skoro vždy já, aspoň se teda budu snažit. Strašně mě baví stavět mapy, tak i s tímto bych chtěl hodně pomoct, na serveru je vždy nějaký hráč co porušuje pravidla a dělá bordel tak tomu bych chtěl zabránit. ;)
ObrázekObrázekObrázekObrázek
bEltOoN
Zkušený
Zkušený

[přijat]Žádost o Akademické-Práva | HNS-JUMP

od Rumcajz » 14 úno 2017, 21:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o Akademické-Práva | HNS-JUMP