Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Re: Jsi zavislej? Jb

Příspěvekod byLife » 14 úno 2017, 08:39 VIP

BrooKlyGS píše:Máma mně dnes ráno řekla, že mám jít do školy. Oblékl jsem se, vzal si potřebné věci a šel ke dveřím, které ale byly zavřené. Stál jsem před nimi až do té doby, dokud mi bratr neotevřel. Poté jsem šel na nádraží a jel do Prahy na nový film do kina. Když jsem se pak večer vrátil, tak na mě máma křičela kvůli tomu, že jsem nebyl ve škole. Volala jí prý moje třídní. Marně jsem se jí snažil vysvětlit, že když mi dá nesplnitelný příkaz, tak si můžu jít kam chci. Nedokázala ani pochopit jednoduchý příkaz "po otevření dveří půjdeš do školy".

Je to jeden z novějších příkazů, teda byl.. Doufám, že si hráčku pouze přehodil a ne hned banoval :D
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

od Rumcajz » 14 úno 2017, 08:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod GSTeeZee » 14 úno 2017, 09:35 VIP

Toto iste robím tiež aj ja. V škole učiteľom ked povie že môžeme nieco začať robit. Napr môžeš íst k tabuli, tak nejdem a poviem jej že to nie je priamy prikaz. Ta ma potom cely deň nervi :) a doma to iste môžeš umyť riad no to je pekne že môžem ale nechcem
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod GSTeeZee » 16 úno 2017, 07:55 VIP

BrooKlyGS píše:Máma mně dnes ráno řekla, že mám jít do školy. Oblékl jsem se, vzal si potřebné věci a šel ke dveřím, které ale byly zavřené. Stál jsem před nimi až do té doby, dokud mi bratr neotevřel. Poté jsem šel na nádraží a jel do Prahy na nový film do kina. Když jsem se pak večer vrátil, tak na mě máma křičela kvůli tomu, že jsem nebyl ve škole. Volala jí prý moje třídní. Marně jsem se jí snažil vysvětlit, že když mi dá nesplnitelný příkaz, tak si můžu jít kam chci. Nedokázala ani pochopit jednoduchý příkaz "po otevření dveří půjdeš do školy".

Včera som sa tebou inšpiroval, nešiel som do školy. Simon ( mama ) mi dala prikaz " choď škriabať auto " ( námrazu ). Išiel som ale dvere boli zatvorené, tak som sa otočil a išiel som do izby pozerať televízor. O 10 min prišiel Simon a pýta sa ma prečo som nesplnil prikaz. Ja som bol ticho. Potom sa má Simon znovu opýtal. Potom som použil práva a povedal som že mi dal nesplniteľný prikaz. Ale Simon bol HLSA v premenovany a grabol ma a začal ma slapovat po 5 hp. Nakoniec som dostal ban k CT na deň a prišiel som o práva. Nakoniec si Simon uvedomil chybu a ban mi zrušil a práva mi vrátil.
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
GSTeeZee
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod zima » 17 úno 2017, 09:06

byLife píše:

Je to jeden z novějších příkazů, teda byl.. Doufám, že si hráčku pouze přehodil a ne hned banoval :D

Lenže daná hráčka je v tomto prípade členkou vedenia. Oná pravidlá tvorí. Môžeš byť rád, že si nedostal permicu. (Musel by si vymeniť VIP za unban alebo čakať do resetu banlistu. :D )
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
zima
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod LoveYou » 27 lis 2017, 13:30 VIP

refresh auťáci

e. Peace: Sa nemáš na čom smiať, čo? :lol:
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod LoveYou » 27 lis 2017, 18:44 VIP

ANGEL: Jednoho dne jsem měl mít autoškolu, čekal jsem jako vždycky u baráku, než mě vyzvedne, abychom mohli jet.

Tak mě paní instruktorka vyzvedla, řekla mi ať jdu za volant. Sedl jsem si za volant a řekla, ať se připoutám a až budu připravený, ať vyjedu. Řekla mi, jeď pořád rovně. No, tak jsem jel, jel, ale náhle byla zatáčka a svodidla. Tak jsem to namířil přímo na ně.

Instruktorka mi zašlápla plnou silou brzdový pedál a vykřikla "Co to sakra děláš?" A já jen ze pokleslým hlasem: "Čekal jsem na další příkaz a žádný nepřišel." Jelikož instruktorka byla nudná a neuměla tvořit hru, tak jsem jí zrušil simona a vyhodil jsem jí z auta.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod whiter » 01 pro 2017, 22:00

Hoďte něco novýho i vy, je to sranda číst :D
9
whiter
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Předchozí