• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] JailBreak / TeeZee
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na JailBreak serveroch.
Nick v hre : teezee
Nick na fóre : GSTeeZee
Profil na fóre : GSTeeZee
Vek : o pár dni 15 + Akádemia
Steam nick : GS.cz # TeeZee
Steam ID : STEAM_0:1:175694799
Hlstats : Click
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mám 2 bany z minulého roku, jeden za FK nebol som ešte akademik (nevedel som nájsť meno hráča v konzole) + ban za neschopnosť keď som mal trošku mylnú predstavu a atrakciách, ale táto chyba je už dávno odstránená. Pred pár dňami som dostal grab od DarkMousa za trošku mylnú predstavu zabíjania posledného, ale táto chyba je už odstránená. Myslím si že pravidlá ovládam, skúšal ma knedlík a chicken a taco a za to ím ďakujem. + ďakujem aj ostatným adminom (peace, smajlos) a aj iným, ktorí ma niečo nového naučili.
Niečo o sebe : Volám sa Adrián. Mám skoro 15 rokov. Chodím do 9 ročníka na základnej škole. Hrávam futbal za FK Bradlan. Bavia ma počítačové hry a šport.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Keď hráč robí niečo zle, upozorniť ho na to. Pomáhať hráčom a udržiavať poriadok na serveroch.
Ďakujem za čas venovaný pri čítaný, a dúfam za kladné vybavenie, nechcel som aby žiadosť bola moc "gýčová" ale taký štandard.
Nick v hre : teezee
Nick na fóre : GSTeeZee
Profil na fóre : GSTeeZee
Vek : o pár dni 15 + Akádemia
Steam nick : GS.cz # TeeZee
Steam ID : STEAM_0:1:175694799
Hlstats : Click
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mám 2 bany z minulého roku, jeden za FK nebol som ešte akademik (nevedel som nájsť meno hráča v konzole) + ban za neschopnosť keď som mal trošku mylnú predstavu a atrakciách, ale táto chyba je už dávno odstránená. Pred pár dňami som dostal grab od DarkMousa za trošku mylnú predstavu zabíjania posledného, ale táto chyba je už odstránená. Myslím si že pravidlá ovládam, skúšal ma knedlík a chicken a taco a za to ím ďakujem. + ďakujem aj ostatným adminom (peace, smajlos) a aj iným, ktorí ma niečo nového naučili.
Niečo o sebe : Volám sa Adrián. Mám skoro 15 rokov. Chodím do 9 ročníka na základnej škole. Hrávam futbal za FK Bradlan. Bavia ma počítačové hry a šport.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Keď hráč robí niečo zle, upozorniť ho na to. Pomáhať hráčom a udržiavať poriadok na serveroch.
Ďakujem za čas venovaný pri čítaný, a dúfam za kladné vybavenie, nechcel som aby žiadosť bola moc "gýčová" ale taký štandard.
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
[Zamietnuté] JailBreak / TeeZee
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JailBreak / TeeZee
Zatím eviduji 1 negativní referanci. No uvidíme co se vyvine dál. Prosím i ostatní adminy o názory na žadatele..

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Re: JailBreak / TeeZee
Snahu ti upřít nelze, potřeboval by jsi ale trošičku dospět.
Nevěš hlavu, pokračuj v tom co děláš, času máš dost a dost.
Až si budeš myslet, že je ten správný čas, požádej si znovu. Zatím ale na to, aby jsi zastával pozici admina nemáš.
Zamítnuto..
Nevěš hlavu, pokračuj v tom co děláš, času máš dost a dost.
Až si budeš myslet, že je ten správný čas, požádej si znovu. Zatím ale na to, aby jsi zastával pozici admina nemáš.
Zamítnuto..

-
JayoX - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1