• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]demoncze / JB #3 / FKs, neznalost pravidel
1. Nick: demoncze
2. Steam ID: VALVE_0:0:1644652976 SCREEN
3. Datum a Čas: 18/02/2017 9:40
4. Popis situace: Dle hlasu mladý hoch si vezme simona (začátek kola: 22:45) a na čase dema 23:23 nám dá příkaz, abychom se otočili, ale neřekne nám, abychom pustili myš. Následně mě zabije a dá mi FK. Další kolo dá mód (24:18), potom omylem CT zapne spartu, což se teda stát může, ačkoli omluva nepadne a místo toho nevhodné fráze.. A na čase dema 27:20 má mladý hráč opět simona. Zákazy nepadnou a my máme jít do boxu na zadní stěnu, tak přeskočím stěnu a on mě zabije stejně jako 1 dalšího hráče, že jsme údajně šli přes automaty. Následně je hráč votnut.
5. Důkaz: DEMO (3)
6. Čas na demu:
22:45 - 1. kolo
27:20 - 2. kolo s FKs
2. Steam ID: VALVE_0:0:1644652976 SCREEN
3. Datum a Čas: 18/02/2017 9:40
4. Popis situace: Dle hlasu mladý hoch si vezme simona (začátek kola: 22:45) a na čase dema 23:23 nám dá příkaz, abychom se otočili, ale neřekne nám, abychom pustili myš. Následně mě zabije a dá mi FK. Další kolo dá mód (24:18), potom omylem CT zapne spartu, což se teda stát může, ačkoli omluva nepadne a místo toho nevhodné fráze.. A na čase dema 27:20 má mladý hráč opět simona. Zákazy nepadnou a my máme jít do boxu na zadní stěnu, tak přeskočím stěnu a on mě zabije stejně jako 1 dalšího hráče, že jsme údajně šli přes automaty. Následně je hráč votnut.
5. Důkaz: DEMO (3)
6. Čas na demu:
22:45 - 1. kolo
27:20 - 2. kolo s FKs
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
[Vyriešené]demoncze / JB #3 / FKs, neznalost pravidel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: demoncze / JB #3 / FKs, neznalost pravidel
Ahoj.
Hráč demoncze zabanovaný za Neschopnosť Simona.
Vďaka tvojmu nahláseniu bol zabanovaný aj hráč *majstro*. Avšak zaňho si body nepripočítavaj, keďže nebol nahlásený, ale len spomenutý.
Díky moc!
S pozdravom ITKnedlik
Hráč demoncze zabanovaný za Neschopnosť Simona.
Vďaka tvojmu nahláseniu bol zabanovaný aj hráč *majstro*. Avšak zaňho si body nepripočítavaj, keďže nebol nahlásený, ale len spomenutý.
Díky moc!
S pozdravom ITKnedlik

-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Vyriešené]demoncze / JB #3 / FKs, neznalost pravidel
Myslím, že to, že omylem dá neohlášený mód se stane.. (emoji:opička s rukama přes pusu
)
E. by Knedlik: Áno. Stane sa. Avšak on sa nie len, že neospravedlnil, ale sa z toho ešte smial. Tým dokázal, že si BAN zaslúži.

E. by Knedlik: Áno. Stane sa. Avšak on sa nie len, že neospravedlnil, ale sa z toho ešte smial. Tým dokázal, že si BAN zaslúži.

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1