• Stránka 1 z 1
[V] Life
Admin nepotrestal MFK a poté nechal simona aby nadržoval nespočetkrát oběma hráčům tím že se hrál simon a oni poslouchali na normální příkazy. Podle Lifa se MFK může vyřešit až další kolo, ale podle mě se to nadržování mělo řešit ihned. Krocan píše že musel odejít ale na demu je jasně vidět že byl přítomen a aktivní na serveru jelikož banoval hráče který si stěžoval na FK.
+přikládám screen kde se Life sám přiznává že hráči nadržuje jelikož se znají z real lifu.
https://ctrlv.cz/h0ZK
krocan-2-t150955.html
+přikládám screen kde se Life sám přiznává že hráči nadržuje jelikož se znají z real lifu.
krocan-2-t150955.html
- Neha
- Zkušený
Re: Life
Neha píše:Admin nepotrestal MFK a poté nechal simona aby nadržoval nespočetkrát oběma hráčům tím že se hrál simon a oni poslouchali na normální příkazy. Podle Lifa se MFK může vyřešit až další kolo, ale podle mě se to nadržování mělo řešit ihned. Krocan píše že musel odejít ale na demu je jasně vidět že byl přítomen a aktivní na serveru jelikož banoval hráče který si stěžoval na FK.
krocan-2-t150955.html
No nic, začneme tedý tvým důkazem v podobě screenu, který jsi si nedočetl celý a tím si se úplně vyhl sarkasmu
viz. > http://prntscr.com/e3x0cc
Moc dobře jsem věděl, že potom co zamítnu stížnost, tak mi něco napíšeš ve smyslu, že jen bráním adminy atp.. Taky se tak stalo, jenže to nebylo to, co jsem čekal a prostě si napsal, jak je admin zbytečný, že ho jen bráním a je to můj "fellák" nebo co. Na hloupou PM hloupá odpověď, nevím proč bych ti tam měl něco vypisovat, když jsem ti to jasně vypsal, navíc, ty si to jen "myslíš" a máš svůj názor, stejně jako já a dalších milion lidí.. Ale já chci důkaz a né tvůj názor, za tvůj názor si nic nekoupím a ani nevyřeším.
Ty se jen snažíš pošpinit adminy a uděláš pro to všechno, viz. tahle stížnost, kde si přiložil tenhle až vtipný "důkaz", který ani důkaz není, protože jak jsem psal, neukázal si to hlavní, což jsem za tebe napravil, nemusíš se bát.
Pohl bych se dále od tohohle screenu a pokračoval ke stížnosti.
Čiže..
Jak si můžeš na demu všimnout, admin o MFK věděl a kdyby nemusel odejít, určitě by to řešil...
To že přijde na server neznamená, že tam bude muset sedět do konce mapy jako nějaký otrok.
Ty víš, co se adminu dělo za zády ?
Lépe řečeno.. Hráč dal MFK, kterého si nebyl pravděpodobně vědom, jak si na demu můžeš všimnout, TY ani ADMIN jste nevěděli, jestli máte na střely jít nebo ne, protože se tam simon tak blbě zasekl a mohl si myslet, že je to jen další "chyták" a nemáte nikam chodit, no tak jste tam ale potom šli, protože tam nějaké TT vyrazilo a simon vás všechny zabil. Je taky možné, že si ADMIN nebyl vědom, zda-li hráč dal MFK nebo ne v danou chvíli a proto se ho zeptal do chatu, nikdo nezná pořádně pravidla a ani TY nejsi výjimka, kolikrát si se mě ptal i na úplné hlouposti a když jsem začínal hrát na GO, nechápal si ani příkaz ,, Ještě jednou skočí " atp.. No tak se tedy zeptal do chatu a čekal odpověď.
Ale co se stalo, nějaký hráč neustále spamoval FK FK FK FK, jak máte ve zvyku, což nechápu protože to nic nevyřeší a Simon si toho tedy nevšiml, ADMIN mu dal mute na 10 min a poté musel nečekaně odejít z rodinných důvodů. Já vím jaké byly a nebudu ti to tady vypisovat, protože ty nemusíš vědět všechno. Tím se stalo, že hráče nestihl potrestat. Poté co se vrátil na PC mi celou situaci napsal, já mu vše vysvětlil a ptal se na nick hráče, on ho ovšem nevěděl a díky tvé STÍŽNOSTI, kterou si napsal, jsme se nick hráče dozvěděli a díky tomu ho zabanovali, za to ti děkuji.
Z meho pohledu se Krocan pouze vymlouva.
Z tvého pohledu.
Z mého ne.
Z pohledu tohohle ano.
Z pohledu mého spolubydlícího je pavouk na stěně
Z mého pohledu tam je jen pavučina
Z pohledu .................
Kdyby ty si byl admin a nějaký hráč na tebe dělal nátlak jako ty děláš na ně, myslíš si, že by si byl bezchybný ? Vždyť i já teď tě dokážu nachytat i když si myslíš, že všechny pravida ovládáš, což opak je pravdou.. Já být tebou, tak se adminů nesnažím zbavit nebo je za každou blbost dávat na forum, ale normálně to vysvětlím např. na steamu nebo někde a když to nebudou chtít pochopit tak až potom je tam hodím..
-
byLife - CS:GO Admin
a) Tvůj zacepalm mi je docela ukradenej. Sám si se přiznal že jsi podvodník.
b) Pořád jsi mi nevysvětlil proč nechal Krocan simona nadržovat dvěma hráčům. (každému jinak a jeden dokonce dostal FK)
c) Jasně že neumim pravidla ani na 70% ale já nejsem ADMIN.
d) "neustále spamoval FK FK FK FK, jak máte ve zvyku" Super že znáš moje zvyky, ale od kdy je spam za instantní ban bez upozornění? Můžu nahlašovat hráče za spam do PP a dostanou ban? Navíc pokud by admin danou věc řešil ihned, tak hráč určitě nespamuje.
b) Pořád jsi mi nevysvětlil proč nechal Krocan simona nadržovat dvěma hráčům. (každému jinak a jeden dokonce dostal FK)
d) "neustále spamoval FK FK FK FK, jak máte ve zvyku" Super že znáš moje zvyky, ale od kdy je spam za instantní ban bez upozornění? Můžu nahlašovat hráče za spam do PP a dostanou ban? Navíc pokud by admin danou věc řešil ihned, tak hráč určitě nespamuje.
- Neha
- Zkušený
Neha píše:a) Tvůj zacepalm mi je docela ukradenej. Sám si se přiznal že jsi podvodník.
a) I am, whatever you say I am. If I wasn't, then why would I say I am? - Eminem
b) sám sis odpověděl c), že neumíš pravidla ani na 70% .. Když řeknu skočte a nikdo neskočí.. můžu zabít všechny a nebo nikoho. Zde se simon rozhodl k tomu, že nikoho zabijet nebude.. Jak nadržoval ? Jo, hrál se simon, ale všichni dělali tu stejnou chybu, čili je mohl nebo nemusel zabít.
c) odpověď u b)
d) vysvětlil jsem ti to.
- e.Life: počkáme na vyjádření někoho vyššího
-
byLife - CS:GO Admin
Hej chápu že mohl oba nechat, ale pokud ses díval na demo, tak je tam jasně vidět, že poté dává simon nevýhodu a jednoho hráče dokonce zabije. Jasný FK+nadržování.
e.Life: Ano, v tomhle případě se už jednalo jednoznačně o nadržování, protože reakce s výhodou neměla platit.. Ovšem Admin v danou chvíli už na serveru nebyl, odpojil se hned po banu...
Už ti nebudu odepisovat a počkám na vyjádření vyšších
e.Life: Ano, v tomhle případě se už jednalo jednoznačně o nadržování, protože reakce s výhodou neměla platit.. Ovšem Admin v danou chvíli už na serveru nebyl, odpojil se hned po banu...
Už ti nebudu odepisovat a počkám na vyjádření vyšších
- Neha
- Zkušený
• Stránka 1 z 1