Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Deathrun adm

Příspěvekod nemesiskiller » 20 úno 2017, 21:17

Ahoj rád bych požádal o admin práva na serveru deathrun

Nick ve hře : nemesiskiller

Nick na fóře : nemesiskiller

Profil na fóře :nemesiskiller-u54189.html

Věk : 21

Steam nick : Epiczek

Steam ID : STEAM_0:0:100287337

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... layer=7747

Bany a prohřešky : Mám bohužel jen jeden jediný prohřešek na tomto servru a stydím se za něj bohužel za hloupé bugovaní postavy neodpustitelné. Jinak nikde jinde žadný ban

Něco o mě : Zdravím jmenuji se Patrik pochzím z Třince. Momentálně sem zaměstnaný v TŽ pracuji jen na ránní směny takže moje ranní aktivita je nulová. Mám vystudovanou průmyslovku ve F-M s maturitou plus ještě vyuční list takže jakoby dvě školy mám vystudované. Studoval sem na vyskoké škole v Ostravě bohužel sem ale neuspěl u zkoušek. Mám psa jménem Max a taky kočku jménem Lery. Chodím s dívkou která je o rok a půl mladší, takže moje aktivita je občas hodně malá když spolu někam jdem nebo tak. Rád chodím ven sportuju, běhám, chodím do posilky teď přes zimu sice dost méně. Rád si zahraju LoL, WoW, Cs, CoD. Mám také Evip na evolutionu ale tam teďka skoro nikdo nehraje.

Proč ? : chtěl bych hráče nabádat k respektování pravidlům které sou na serverch určené a taky proto že na tomto serveru nebývá moc aktivní admin a když už tak jen na chvíli.
nemesiskiller
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto]Deathrun adm

od Rumcajz » 20 úno 2017, 21:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Deathrun adm

Příspěvekod GrooS » 20 úno 2017, 22:52 VIP

Měl jsem tu čest si s tebou zahrát a předem ti můžu říct, že ty práva nedostaneš ;)
Projdi si akademii, zamítnuto.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů