• Stránka 1 z 1
[Vyr.] Bluemod / Knife 1
Server: Knife server 1
Nickname porušujícího: kolycky;^^
Čas porušovaní: 21.2. 2017
Důkaz: http://leteckaposta.cz/986253265
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:504681113
Váš pohled na situaci: Tady můžete krásně vidět, jak funguje bluemod, hráč seká do mě i přes to, že zrovna píše, také do té doby než kb nevypne, tak nemissuje ... když si jeho protivník klekne, také mu to nesekne ... nevím co k tomu více napsat, video hráče jasně usvědčuje ... dodal bych obrázek SID hned, ale neuložilo se mi to ... tudíž ještě zkusím hráče najít a časem to SID získat. Jinak se omlouvám, že demo je tak dlouhé, zřejmě jsem příkaz na ukončení dema napsal chybně, proto se to ukončí až skončí mapa.
Nickname porušujícího: kolycky;^^
Čas porušovaní: 21.2. 2017
Důkaz: http://leteckaposta.cz/986253265
SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:VALVE_0:0:504681113
Váš pohled na situaci: Tady můžete krásně vidět, jak funguje bluemod, hráč seká do mě i přes to, že zrovna píše, také do té doby než kb nevypne, tak nemissuje ... když si jeho protivník klekne, také mu to nesekne ... nevím co k tomu více napsat, video hráče jasně usvědčuje ... dodal bych obrázek SID hned, ale neuložilo se mi to ... tudíž ještě zkusím hráče najít a časem to SID získat. Jinak se omlouvám, že demo je tak dlouhé, zřejmě jsem příkaz na ukončení dema napsal chybně, proto se to ukončí až skončí mapa.

-
detectorkabotu - Kolemjdoucí
[Vyr.] Bluemod / Knife 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bluemod / Knife 1
Nedodán SID screenshot. Dávám ti nejaký čas na jeho dodání, v opačnem případě bude topic považován za vyřešený.
EX CS 1.6 Admin + Knife PP správca
EVIP - CTF #1, ZM Chronic #2,
Inferno Only, Jail Break #1

EVIP - CTF #1, ZM Chronic #2,
Inferno Only, Jail Break #1

-
TenshiKonan - Zkušený
• Stránka 1 z 1