Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

--Zamietnute--.Žádost o práva Call of Duty servery *J!rmuch*

Příspěvekod JirmuchCZ » 18 úno 2017, 18:47

Zdravím, chtěl bych požádat o práva na Call of Duty serverech.

Nick ve hře : *J!rmuch*
Nick na fóru : JirmuchCZ
Profil na fóru : jirmuchcz-u31747.html
Věk : 16
Steam ID : STEAM_0:1:79456594
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... player=641

Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Dostal jsem 2 bany, 1. ban jsem dostal za nadávky (každému občas ujede nějaké to sprosté slovo) a 2. byl překlik od admina HeNnO;.

Něco o sobě : Takže moje jméno je Jindřich, jsem z hlavního města Jihočeského kraje a studuji 1. ročník Střední Odborné Elektrotechnické školy obor ,,Mechatronik,,. Ve svém volném čase sportuji, dělám hlavně Scuba Diving a hraji UWR (Podvodní Rugby), poslouchám hudbu, trávím čas s kamarády a nebo koukám na nějaký z mých oblíbených seriálů/filmů (The Walking Dead, Brickleberry, Modern Family atd.). Ostatní volný čas trávím na brigádách nebo hráním PC her. CS 1.6 hraji aktivně asi 3,5 roku, ale koupi Steamové verze hry jsem se rozhodl teprve nedávno. Za celou dobu hraní na Gamesites jsem vystřídal hromadu módů od Zombie až po GunGame, ale nejvíce mě chytl mód Call of Duty konkrétně MW1 na kterém hraji asi 2 roky.

Proč bych chtěl na GS adminovat? : Často se mi stává, že v mé přítomnosti na serveru někdo začne porušovat pravidla, ale bohužel tam není žádný admin a proto bych chtěl toho využít. Rád pomohu lidem, kteří si to zaslouží a chtěl bych se přidal k A-teamu, protože je mezi nimi dost fajn lidí. Také bych chtěl nastolit pořádek, který na COD serverech moc není a chci pomoct s čištěním hráčů, kteří znepříjemňují hraní ostatním.

Ps: Budu rád, za každý Feedback a když přehlídnete chyby v mé gramatice. Chtěl bych zdůraznit, že o práva žádám po 2. (naposledy před necelými 2 měsíci na Furien).
Obrázek
~COD:MW1 - EVIP~
~Furien #10 - EVIP~
~ZM Darkness - VIP~
~GunGame #2 - VIP
~
JirmuchCZ
Pokročilý
Pokročilý

--Zamietnute--.Žádost o práva Call of Duty servery *J!rmuch*

od Rumcajz » 18 úno 2017, 18:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o práva Call of Duty servery *J!rmuch*

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 18 úno 2017, 19:01

Ty si jen ode mě dostal pěkných pár banů. Na MW hraje dost hloupých děcek a ty si jedno z nich.
Nevěřím že si v 16-ti najednou dostal rozum..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod JirmuchCZ » 18 úno 2017, 19:25

Přiznávám, že jsem pár banů od tebe dostal za nadávky, ale pokud si pamatuji tak je to nejméně přes půl roku zpátky a já si pamatuji jen 3. Nemohl by jsi mi doložit ty další? :)
Obrázek
~COD:MW1 - EVIP~
~Furien #10 - EVIP~
~ZM Darkness - VIP~
~GunGame #2 - VIP
~
JirmuchCZ
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 21 úno 2017, 18:12

Žádné pozitivní ohlasy mi na tebe nepřišly.
Nahlašuj hráče do pp, či se přihlaš do akademie a zkus to později.

Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů