• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Beenzz / SurfRPG
Nick ve hře: Beenzz Official :*
Nick na fóru: beenzz
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/DysneiN
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:120321384
Odkaz na Váš hlstats: Momentalne to nemožem urobiť, som v škole na počitači až dojdem domov HLSTATS dodám.
Sekce na kterou chci akademika: Surf RPG
Proč chci akademika: Vzhladom na môj chat.. Akademika tak ľahko nedostanem.. Akademika chcem hlavne preto lebo by som sa časom chcel dopracovať až na post "CS:GO Admin". Často keď som na servery vidim hráča ktorý kempí, kazí hru alebo nadava.
Něco o mně: Ahoj, volam sa Samuel mám 13rokov bývam v Žilinskom kraji medzi moje koničky patri futbal, hranie počitačových hier a hlavne kamaráti.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ak mam pravdu povedať inde ani nehrávam čiže inde BAN nemám... No ale na si pamätam jeden BAN čo som dosal pred štyrma dňnami bol to BAN za nadavky do rodiny.. Ano ľutujem ten BAN + moje vyjadrovanie v chate, ale napravím to !
Nahlašenia : 1) nadavky-t153176.html
2) xxx-black-pussy-xxx-nadavky-t153179.html
3) bekox-nadavky-na-server-t153183.html
S pozdravom
beenzz
Nick na fóru: beenzz
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/DysneiN
Věk: 13
Steam ID: STEAM_0:1:120321384
Odkaz na Váš hlstats: Momentalne to nemožem urobiť, som v škole na počitači až dojdem domov HLSTATS dodám.
Sekce na kterou chci akademika: Surf RPG
Proč chci akademika: Vzhladom na môj chat.. Akademika tak ľahko nedostanem.. Akademika chcem hlavne preto lebo by som sa časom chcel dopracovať až na post "CS:GO Admin". Často keď som na servery vidim hráča ktorý kempí, kazí hru alebo nadava.
Něco o mně: Ahoj, volam sa Samuel mám 13rokov bývam v Žilinskom kraji medzi moje koničky patri futbal, hranie počitačových hier a hlavne kamaráti.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Ak mam pravdu povedať inde ani nehrávam čiže inde BAN nemám... No ale na si pamätam jeden BAN čo som dosal pred štyrma dňnami bol to BAN za nadavky do rodiny.. Ano ľutujem ten BAN + moje vyjadrovanie v chate, ale napravím to !
Nahlašenia : 1) nadavky-t153176.html
2) xxx-black-pussy-xxx-nadavky-t153179.html
3) bekox-nadavky-na-server-t153183.html
S pozdravom
beenzz
„Čím viac niekto sleduje chyby druhých ľudí, tým menej sa stará o poznanie svojich vlastných chýb.“

-
beenzz - Amatér
[Zamítnuto] Beenzz / SurfRPG
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Beenzz / SurfRPG
Očekávám, že v 19:32 už ve škole nebudeš. Dej mi sem ty tvoje hlstats, protože podle toho jména tě zaboha nemůžu najít...

-
BrooKlyGS - Spamer
Vzhledem k resetu hlstats si dohraj nějakou aktivitu, pak uvidíme co dále.
V řešení.
V řešení.

-
BrooKlyGS - Spamer
„Čím viac niekto sleduje chyby druhých ľudí, tým menej sa stará o poznanie svojich vlastných chýb.“

-
beenzz - Amatér

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1