• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Proč nemohu dělat admina s VAC banem?
junkedd píše:https://www.gamesites.cz/forum/post748141.html#p748141
pato8520 píše:refresh:
za 3 roky som tam nahral asi 30 hodín takže nie som nejaký hráč kdež to hrám for fun

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
-
TESLAJEPAN - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Luther píše:VAC ban nedostáváš jen tak.Říká se: Jednou cheater, navždy cheater. Z toho důvodu nemáš právo být v admin teamu, protože se ti nedá věřit, nebyl by jsi objektivní.
Síce je pravda že tu na GS sa hovorí "Jednou cheater, navždy cheater." ale určite to neplatí u každého. Priznávam tiež som mal raz cheaty (na inom portále), dostal som ban a dlho som si nezahral. Potom si si kúpil steam a odvtedy sa držím úspešne od cheatov ďaleko.

mimonrikiCZ píše:VAC ban se dostává za externí program který narušuje zevnitř nějakou hru.. v mém případě Counter-Strike: Global Offensive -> použil jsem skinchanger.. ale na to se mě už nikdo neptá..Myslíš že jde udělat nějaká výjimka nebo něco, cokoliv?
Mal som skinchanger, nie je zato Vac Ban.

GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
junkedd píše:by GrooS:
Důvod je jednoduchý, admini kteří zde adminují, nějakým způsobem reprezentují tento portál. Kdybychom nabírali adminy s VAC banem tak ta kvalita tohoto portálu klesá a to nechceme. Tím by se rozvíjeli i další problémy (nezájem zde adminovat apd.) Proto si vždy zakládáme na tom, že každý hráč co si požádá o práva nesmí mít VAC at už je důvod VAC banu jakýkoliv.
V tom prípade sa chcem úprimne opýtať, prečo hráči ako GS.cz # ✪Ujo Bochnik^:3 alebo GS.cz # MilanJePan sú naďalej adminmi?Vy ich necháte aj naďalej hrať, aby reprezentovali GSko?
Počkat, jak to že oni mají VAC a adminují? A nikomu to nevadí.. a btw v podmínkách není uvedeno že účastník který kandiduje nesmí mít VAC..

-
Semily - Kolemjdoucí
GSTeeZee píše:Luther píše:VAC ban nedostáváš jen tak.Říká se: Jednou cheater, navždy cheater. Z toho důvodu nemáš právo být v admin teamu, protože se ti nedá věřit, nebyl by jsi objektivní.
Síce je pravda že tu na GS sa hovorí "Jednou cheater, navždy cheater." ale určite to neplatí u každého. Priznávam tiež som mal raz cheaty (na inom portále), dostal som ban a dlho som si nezahral. Potom si si kúpil steam a odvtedy sa držím úspešne od cheatov ďaleko.
mimonrikiCZ píše:VAC ban se dostává za externí program který narušuje zevnitř nějakou hru.. v mém případě Counter-Strike: Global Offensive -> použil jsem skinchanger.. ale na to se mě už nikdo neptá..Myslíš že jde udělat nějaká výjimka nebo něco, cokoliv?
Mal som skinchanger, nie je zato Vac Ban.
Jestli si nedostal VAC za skinchanger, tak ti upřímně závidím.. možná důvod proč někdo dostane a někdo nedostane je tady.. :/
https://www.youtube.com/watch?v=xXbDa8nYJlU
Za skinchanger je možný dostat ban! RIP
-
Semily - Kolemjdoucí
To co jsem zde vypsal bylo myšleno pro žadatele, ne o adminech co zde již adminují nějakou dobu.
Já ti odpověděl, to jak stím vynaložíš ty, je na tobě.
Zamykám.
Já ti odpověděl, to jak stím vynaložíš ty, je na tobě.
Zamykám.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 2 z 2 • 1, 2