• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]Knife Deatmatch/MaxwellCZE/LuxyHraje
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: MaxwellCZE
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: 20160 minut
[=] Duvod trestu: Scripty
[=] Zabanovany nickname: LuxyHraje
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:180785208
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
==============================================
Jelikož mě to na Knifu 1 nebavilo, tak jsem šel hrát na Deathmatch. Hrál jsem tam, já nevím, tak cca hodinu a půl, a pak se připojil Maxwell, který jak jsem poznal, si šel točit demo, jestli náhodou někdo něco nepoužívá. No hráli jsme dál a pak jsem začali s Deletem řešit můj config, tak jsem na chvilku zapnu cfg se scriptem na sgs či gs nebo co to je a chvilku jsem poskakoval po mapě. Pak jsem dostal ban.
Tato žádost je hlavně omluvou adminu Maxwellovi, že jsem nedodržoval pravidla v jeho přítomnosti a kazil tak hru ostatním hráčům (i když byla spíš sranda
). Chtěl bych tedy právě jeho požádat o přijetí omluvy a o unban na server. Jestli mi ho dá nebo nedá je pouze na něm.
Ano podle mého byl ban oprávněný, ale mé porušení pravidel nebylo bezohledné k ostatním hráčům, pouze jsem jim chtěl ukázat pár věcí toť vše.
Ne VIP hráč nejsem, jsem pouze na Knife 1, kde hraji častěji než zde.
[=] Dostal jsi trest od admina: MaxwellCZE
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: 20160 minut
[=] Duvod trestu: Scripty
[=] Zabanovany nickname: LuxyHraje
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:180785208
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
==============================================
Jelikož mě to na Knifu 1 nebavilo, tak jsem šel hrát na Deathmatch. Hrál jsem tam, já nevím, tak cca hodinu a půl, a pak se připojil Maxwell, který jak jsem poznal, si šel točit demo, jestli náhodou někdo něco nepoužívá. No hráli jsme dál a pak jsem začali s Deletem řešit můj config, tak jsem na chvilku zapnu cfg se scriptem na sgs či gs nebo co to je a chvilku jsem poskakoval po mapě. Pak jsem dostal ban.
Tato žádost je hlavně omluvou adminu Maxwellovi, že jsem nedodržoval pravidla v jeho přítomnosti a kazil tak hru ostatním hráčům (i když byla spíš sranda

Ano podle mého byl ban oprávněný, ale mé porušení pravidel nebylo bezohledné k ostatním hráčům, pouze jsem jim chtěl ukázat pár věcí toť vše.
Ne VIP hráč nejsem, jsem pouze na Knife 1, kde hraji častěji než zde.
Nauč se hrát poctivě, bez scriptů a podobných blbostí, tvůj skill bude jen lepší a lepší 

-
LuxyHraje - Kolemjdoucí
[Vyřešeno]Knife Deatmatch/MaxwellCZE/LuxyHraje
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife Deatmatch/MaxwellCZE/LuxyHraje
Zdravím,
udělil jsem ti ban za scriptování. Nebyl to jen jeden script, ale celá sada s prominutím "sraček" a upřímně si nemůžu být jist jak často něco takového používáš. Ban ti byl jak jsi sám napsal udělen oprávněně, takže není co řešit.
Přiznal jsi se, ban ti bude ponechán. Předpokládám, že se ponaučíš. Btw. můžeš být rád, že nemáš permici.
udělil jsem ti ban za scriptování. Nebyl to jen jeden script, ale celá sada s prominutím "sraček" a upřímně si nemůžu být jist jak často něco takového používáš. Ban ti byl jak jsi sám napsal udělen oprávněně, takže není co řešit.
Přiznal jsi se, ban ti bude ponechán. Předpokládám, že se ponaučíš. Btw. můžeš být rád, že nemáš permici.
Klidně si mě přidejte na steamu. Rád pomůžu, jestli to dokážu.
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.
[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.
[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.
Steam : MaxwellCZE
[CS 1.6 Admin] All ZM/BB *6.1.2015 - 19.4.2015.

[CS 1.6 Admin] All Knife *25.5.2016 - xx.xx.xxxx.

[CS 1.6 Admin] All Servers! *3.6.2016 - xx.xx.xxxx.

Steam : MaxwellCZE
-
MaxwellCZE - Profesionál
Re: [Vyřešeno]Knife Deatmatch/MaxwellCZE/LuxyHraje
Proč má ban na 2 týdny ?
e. Maxwell : Máš to v PM.
e. Maxwell : Máš to v PM.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1