• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] COD 3 Admin
Čaute,
Žiadam o práva na server COD3,pretože tam hrávam a už dlhšiu dobu som tam nevidel žiadneho admina chcelo by to niekoho kto sa bude o to trošku starať
Na tom servery som bol admin asi pred 3 rokmi (cca) prestal som s 1,6kou ale zasa som začal (stará klasika nikdy neomrzí)
Kludne si ma nájdite v systéme,neklamem
MOJE STEAM ID : STEAM_0:0:54363282
MOJ NICK NA STEAME : Masterko™
NIečo málo o mne :
Volám sa Jakub.Mám 20 rokov ,študujem na vysokej škole v BA.Na servery mám kúpené VIP,hrávam tam celkom často.
Skúsenosti s "adminovaním" mám bohaté ( ako som hovoril dlho som bol admin tam,a potom aj na dustmaps)za tie roky som to možno trošku zabudol ale určite sa to všetko obnoví
Ďakujem a verím v kladné pochopenie žiadosti.(Ten server by som dal rád do poriadku)
Žiadam o práva na server COD3,pretože tam hrávam a už dlhšiu dobu som tam nevidel žiadneho admina chcelo by to niekoho kto sa bude o to trošku starať

Na tom servery som bol admin asi pred 3 rokmi (cca) prestal som s 1,6kou ale zasa som začal (stará klasika nikdy neomrzí)
Kludne si ma nájdite v systéme,neklamem
MOJE STEAM ID : STEAM_0:0:54363282
MOJ NICK NA STEAME : Masterko™
NIečo málo o mne :
Volám sa Jakub.Mám 20 rokov ,študujem na vysokej škole v BA.Na servery mám kúpené VIP,hrávam tam celkom často.
Skúsenosti s "adminovaním" mám bohaté ( ako som hovoril dlho som bol admin tam,a potom aj na dustmaps)za tie roky som to možno trošku zabudol ale určite sa to všetko obnoví

Ďakujem a verím v kladné pochopenie žiadosti.(Ten server by som dal rád do poriadku)
-
MonsterQo22 - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] COD 3 Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: COD 3 Admin
Zdravím,
tak už vím, proč si žádáš o práva:
Každopádně, nahraj si hodiny (byl reset), chovej se slušně a projev snahu nahlašováním hříšníků do sekce Porušení pravidel.
Poté, minimálně však za měsíc, si požádej o práva znovu.
Zamítnuto..
tak už vím, proč si žádáš o práva:
2017-02-25 17:56:49 zajtra ma ban pohodka. Gamesites.cz ^Call of Duty #3 de_dust2_2011
2017-02-25 17:56:42 zajtra. Gamesites.cz ^Call of Duty #3 de_dust2_2011
2017-02-25 17:56:36 kamosko mas ban. Gamesites.cz ^Call of Duty #3 de_dust2_2011
Každopádně, nahraj si hodiny (byl reset), chovej se slušně a projev snahu nahlašováním hříšníků do sekce Porušení pravidel.
Poté, minimálně však za měsíc, si požádej o práva znovu.
Zamítnuto..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Zamítnuto] COD 3 Admin
Hahahah
to som mu písal preto lebo vo friendliste na steame mám kamarátov ešte keď som tam bol admin tak som to riešil snimi
posielal som im demá aj screeny
Nevadí každopádne už o práva žiadať nebudem,vidím ako sa zachovala vedenie gs.
Dlhoročný admin na gs (na vyše 7 serveroch kedysi ) a nevrátite mi práva kvoli tomu,že som napísal do chatu 2x máš ban
D
Decké trošku,no nevadí
Server je v dezolátnom stave,videl som tam minimálne 2-3 hráčov čo tam hrávaju čo majú wh ( na 1,6ke mám 800 hodín a GO vyše 1500 tak niečo viem o tom ) o afkáčoch,neplenteroch a podobne ani nehovorím.Nepotrebujem vaše práva len prosím dajte ten server kde bol dávnejšie.
Ďakujem,pekný deň

Nevadí každopádne už o práva žiadať nebudem,vidím ako sa zachovala vedenie gs.
Dlhoročný admin na gs (na vyše 7 serveroch kedysi ) a nevrátite mi práva kvoli tomu,že som napísal do chatu 2x máš ban

Decké trošku,no nevadí

Ďakujem,pekný deň
-
MonsterQo22 - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1