• Stránka 1 z 1
[Z] El Fekíno/ JailBreak
Nick na serveru: El Fekíno
SID: STEAM_0:0:75875718
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 + dokončená akademie
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=245
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Jmenuji se Jakub a bydlim ve městě jménem Třebíč. Moje koníčky jsou posilování, sport, ale hlavně hraní videoher. Dřív jsem hrával: fotbal (2 roky), stolní tenis (2 roky), baseball (2 roky) a florbal (3 roky), ale v tuhle chvíly žádné sport nedělám.
Proč právě já: JailBreak hraji už něco málo přes 5 let a z toho 4 roky na cs 1.6 a 1 rok na CS:GO. Rád pomáhám nebo radím lidem co to potřebují, ale asi jako každého mě štvou lidi co spamujou, úmyslně kazí hru atd. a nemůžu s tím nic v ten moment dělat než ho dát na fórum a ikdyž někoho dám na fórum tak to těm lidem co jsou na serveru moc nepomůže když ten člověk co třeba dává např. každé kolo MFK dostane ban třeba až za 2 dny.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno přes 1 650 hodin. Býval jsem MGE, ale po upgradu rank systému jsem skončil jako silver a v téhle době jsem gold 1.
SID: STEAM_0:0:75875718
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 + dokončená akademie
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=245
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Jmenuji se Jakub a bydlim ve městě jménem Třebíč. Moje koníčky jsou posilování, sport, ale hlavně hraní videoher. Dřív jsem hrával: fotbal (2 roky), stolní tenis (2 roky), baseball (2 roky) a florbal (3 roky), ale v tuhle chvíly žádné sport nedělám.
Proč právě já: JailBreak hraji už něco málo přes 5 let a z toho 4 roky na cs 1.6 a 1 rok na CS:GO. Rád pomáhám nebo radím lidem co to potřebují, ale asi jako každého mě štvou lidi co spamujou, úmyslně kazí hru atd. a nemůžu s tím nic v ten moment dělat než ho dát na fórum a ikdyž někoho dám na fórum tak to těm lidem co jsou na serveru moc nepomůže když ten člověk co třeba dává např. každé kolo MFK dostane ban třeba až za 2 dny.
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahráno přes 1 650 hodin. Býval jsem MGE, ale po upgradu rank systému jsem skončil jako silver a v téhle době jsem gold 1.
-
FekisCZE - Pokročilý
[Z] El Fekíno/ JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: El Fekíno/ JailBreak
Poprosím aby mi admini napsali reference na tohoto hráče do PM
-
byLife - CS2 Admin
Ahoj, jen se chci zeptat jestli se na moji přihlášku nezapomělo, protože už je to 13 dní co jsem ji podal.
Přeji hezký zbytek dne
Přeji hezký zbytek dne

-
FekisCZE - Pokročilý
Zkusíme to s tebou, přidej si mě na steamu a sleduj termíny pohovorů
- Steamcommunity.com/id/Lifess/

-
byLife - CS2 Admin
Re: Pohovor] El Fekíno/ JailBreak
Hráč neprošel testy z pravidel, za měsíc si ale můžeš zažádat znovu a napravit to.
Zamítnuto
Zamítnuto
-
byLife - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1