• Stránka 1 z 1
Môžete s HANBIŤ!!!!
Môžete sa iba hanbiť koľko máte CHEATEROV na serverococh !!! Človek si nemôže kľudne zahrať kým nieje hodina že by nejaký admin VSTAL a išiel kuknúť na server!!! Iba toľko by Smajlo !!! :*
-
Smajlo88 - Amatér
Môžete s HANBIŤ!!!!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Môžete s HANBIŤ!!!!
Ahoj, na každom portáli sa nájdu cheatéri. Ale aj admin je len človek to znamená, že chodí práce poprípade do školy. Ak niekto porušuje pravidlá na servery, tak ho natoč a daj to do PP (porušenie pravidiel).
Tu máš návod ako nato ->
Tu máš návod ako nato ->
SendyPlankton píše:1) Otevřeš si konzoli a napíšeš record xxxxxxx.dem (místo x zadáš název), jakmile demo dotočíš napíšeš do konzole stop
2) C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life\cstrike demo se ti uloží zde (pokud nemáš (x86) program files
3) demo nahraješ na http://www.leteckaposta.cz a pošleš odkaz například /524561503
4) SID hráče zjistíš tak, že do konzole napíšeš status, toho hráče označíš a dáš F12 (steam ti udělá screen) jak vypneš CS vyskočí ti všecky screeny, které si za dobu spuštěného cs udělal.
5) http://www.ctrlv.cz http://www.tinypic.com http://www.imgbank.cz + v hlstats dohledáš podle SID hráče a nakopíruješ do do topicu, aby si PP adminovi ušetřil práci.
Zas tak těžké pochopit to není
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
Najlepší PC Support za mesiac Marec a Júl (2k17)
-
GSTeeZee - Sponzor
Lenže človek nečlovek !!! Kým admin pozrie demo. Tak či tak čakám 3,4 hodiny niekedy DEŇ na zabanovanie !!! Dával by som z radosťov dema ale nemá to cenu. A moja snaha o admina je už pol roka márnivá. Tu nieje čo riešiť. Len oznamujem úroveň serverov.
-
Smajlo88 - Amatér
Smajlo88 píše:Lenže človek nečlovek !!! Kým admin pozrie demo. Tak či tak čakám 3,4 hodiny niekedy DEŇ na zabanovanie !!! Dával by som z radosťov dema ale nemá to cenu. A moja snaha o admina je už pol roka márnivá. Tu nieje čo riešiť. Len oznamujem úroveň serverov.
Zmeň chovanie, sprav akadémiu, pár mesiacov počkaj a skús sa stať adminom, potom už takéto veci riešiť nebudeš.
GTA:SA-MP Administrátor [REDNECK] - 05.12.2018 - až do zrušenie serveru
-
GSTeeZee - Sponzor
To nieje o chovaní ani akadémii,je to o tom že máte serverov veľa a minimum adminov. Tak si dajte otváracie hodiny od .. do.. lebo ráno a v noci nemá zmysel u vás hrať. 

-
Smajlo88 - Amatér
Servus.
Admini tu niesú nonstop. Nie je problém si však nejakých pridať na Steam a volať ich. Ale poďme na to aj z inej stránky. Problém je, že 80% hráčov nadáva na adminov, že nebanujú cheaterov. Prečo asi? Pretože príde Gejza, ktorý hraje CSko 20 rokov a pozná mapu do posledného pixelu. Proti nemu je v tíme Jerguš, ktorý hraje CSko 10 minút. Gejza trafí Jergušovi do hlavy cez stenu, pretože ho počul dupať. Jerguš začne písať, že Gejza cheatuje. Gejza chudák netuší o čo ide. Jerguš začne spamovať adminovi, že Gejza cheatuje. Admin pozrie Gejzu, spectuje ho 15 hodín vkuse, avšak nič podozrivé nenájde. Jerguš začne nadávať aj adminovi a nedá si povedať, že proste nemá ešte toľko skúseností ako Gejza, aby vedel tak hrať.
Chápeš?
Admini tu niesú nonstop. Nie je problém si však nejakých pridať na Steam a volať ich. Ale poďme na to aj z inej stránky. Problém je, že 80% hráčov nadáva na adminov, že nebanujú cheaterov. Prečo asi? Pretože príde Gejza, ktorý hraje CSko 20 rokov a pozná mapu do posledného pixelu. Proti nemu je v tíme Jerguš, ktorý hraje CSko 10 minút. Gejza trafí Jergušovi do hlavy cez stenu, pretože ho počul dupať. Jerguš začne písať, že Gejza cheatuje. Gejza chudák netuší o čo ide. Jerguš začne spamovať adminovi, že Gejza cheatuje. Admin pozrie Gejzu, spectuje ho 15 hodín vkuse, avšak nič podozrivé nenájde. Jerguš začne nadávať aj adminovi a nedá si povedať, že proste nemá ešte toľko skúseností ako Gejza, aby vedel tak hrať.
Chápeš?
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1