Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]Žiadosť o práva na servery Furien

Příspěvekod AirArts » 27 úno 2017, 09:06

Zdravím..neviem ako začať, ale začnem tím s čím som sem prišiel

Štatistiky:

Herné meno: HFG; ~ Art - DOPE

Nick na Gamesites stránke: AirArts

Odkaz na profil: http://gsliga.gamesites.cz/user/profile/2361

Vek: 18

STEAM ID: STEAM_0:0:177803447

Trieda, kde chcem sa stať akademik: Furien

Prečo by som chcel byť akademik: Na servery je moc ešte dospievajúcich detí, ktoré kempia po CT spawnoch a hrajú sa medzi sebou ,,CT s T". No toto nieje to prečo chcem byť akademik, je to práve preto lebo ma to proste baví.. na servery ,,Furien" mám už nahratých kopu hodín, dni, mesiacov ba aj rokov.. zúčastňujem sa na každom furien turnaji či už na gamesites stránke, tak taktiež aj na iných stránkach. Na serveroch furien strávim 2-3,4 hodiny..ako kedy podľa nálady a úloh, ktoré musím mať na maturu,,,.

Bany/kick: Od vytvorenia služby Steam som bol zopár krát zabanovaný na CS:GO serveroch ako je ,,JailBreak" a to za neznalosť pravidiel alebo za FK. No podotýkam, že to bolo už dávno a samozrejme z toho som už vyspel, keď už tak mimochodom kto nebol ani 1x zabanovaný že ? pritom to boli len blbosti. Ďalej čo sa týka CS 1.6 som žiadny ban nemal a ani neplánujem ho mať. Možno som dostal /kick za Afk, ale to je všetko..

Mám origo steam cs 1.6: Áno mám

Niečo o mne: Niesom výbušný, ale viem si občas ponadávať..rád hrávam hokej, florbal..atď. Som zhovorčivý, komunikatívny a pre ženy som idol číslo 1 (y) :D..tak ako každý človek mám svoje + a -, ale dávam prednosť radšej tím +..viem o sebe ešte toho veľa, ale aby sa vám to chcelo čítať, tak sem sa už nebudem rozpisovať.. :P

Prečo by som chcel adminovať na GS: chcel by som ďalej rozvíjať chod serverov na furiene a snažiť chrániť server pred hráčmi, ktorý by si chceli zacheatovať.. :)

Za vašu odpoveď vám vopred ďakujem ;)
Čo na srdci to na jazyku a .
AirArts
Amatér
Amatér

[Zamítnuto]Žiadosť o práva na servery Furien

od Rumcajz » 27 úno 2017, 09:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva na servery Furien

Příspěvekod AirArts » 27 úno 2017, 12:50

Ospravedlňujem sa za 1 chybu a tá je tá, že bol na Hlstats reset v sobotu a od sobotu poobedia som nahral čo sa dalo :) a predsa kto by sedel za pc 11 hodín za 2 dni.. ;) tady to je

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... player=959

proste mi na tom záleží..
Čo na srdci to na jazyku a .
AirArts
Amatér
Amatér

Re: Žiadosť o práva na servery Furien

Příspěvekod GrooS » 27 úno 2017, 18:26 VIP

Udělej si akademii, zamítnuto.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin