• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Nadávky/Sniper war 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
killermacka - Mistr Yoda
Re: [Vyriešené]Nadávky/Sniper war 1
Dobrý den,
Jste tady asi všichni negramoti nebo nevím, ale podle slovníku českého pravopisu a slov je jasné, že "neslova" pi če, pi ču a de bile nejsou vulgární slova. A v prípadě, že bych snad napsal slovo debil, které v žádném případě neni vulgarismus, ale konkrétní typ člověka, který je mentálně postižený.
Pro pochopení, kdybych napsal slovo pi*a, beru ban bez keců, ale neslovo pi ča s mezerou v žádném případě neni slovo. Děkuji
Jste tady asi všichni negramoti nebo nevím, ale podle slovníku českého pravopisu a slov je jasné, že "neslova" pi če, pi ču a de bile nejsou vulgární slova. A v prípadě, že bych snad napsal slovo debil, které v žádném případě neni vulgarismus, ale konkrétní typ člověka, který je mentálně postižený.
Pro pochopení, kdybych napsal slovo pi*a, beru ban bez keců, ale neslovo pi ča s mezerou v žádném případě neni slovo. Děkuji
- Bohousekk
- Kolemjdoucí
Ahoj
Neboj sa sú to vulgárne slova, a to že keď tam dáš medzeru a budeš to cenzurovať neznamená že nenadávaš.
Ak nesúhlasíš s banom tak si podaj UB žiadosť
Neboj sa sú to vulgárne slova, a to že keď tam dáš medzeru a budeš to cenzurovať neznamená že nenadávaš.
Ak nesúhlasíš s banom tak si podaj UB žiadosť

-
killermacka - Mistr Yoda
Pi ča jsou dvě slova, tak mi tu neřikej, že je to vulgarismus

- Bohousekk
- Kolemjdoucí
Ešte raz a naposledy!
To že cenzuruješ ťa neospravedlňuje ak nesúhlasíš s banom podaj si UB žiadosť a nespamuj už tento topic.
Ďakujeme
To že cenzuruješ ťa neospravedlňuje ak nesúhlasíš s banom podaj si UB žiadosť a nespamuj už tento topic.
Ďakujeme

-
killermacka - Mistr Yoda
Je jasně vidět, že patříš asi do určitě hrstky lidí, které jsem už popsal. (viz screen ty pi če Patrii a Antiho) Mám pravdu, že slova pi a če jsou dvě slova, v žádném případě jedno slovo, tedy podle tebe vulgarismus. Logiku to dává, dělám si z tebe prd el, ale prostě pravdu mám. Takže mi tu neřikej, že nadávám na serveru. Ahoj Madare:)
- Bohousekk
- Kolemjdoucí
Pokud si myslíš, že u nás můžeš obcházet pravidla a slovíčkařit, tak to dělej, ale trest tě pak nemine.
Lock.
Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1