• Stránka 1 z 1
Re: Stížnost na Danielka :33333 ( JB2 )
Čauko, při 1. situaci jsi FK nedostal, protože hráč byl hledaný a já po něm střílel. Neměl ses vůbec kolem něho co motat, když jsem po něm střílel. 2. Situace ano, FK jsi dostal, ale ne ode mě
poprvé jsem říkal, že jsi FK nedostal, ale to jsem řekl blbost kterou jsem si hned uvědomil. Hned na to jsem ti řekl, že jsi FK dostal, protože tam žádná zíďka nebyla, takže jsi mohl odejít
.
Jestli jsem udělal chybu tak se ti omlouvám, ale pokud ne, tak mé vyjádření máš tady nahoře.

Jestli jsem udělal chybu tak se ti omlouvám, ale pokud ne, tak mé vyjádření máš tady nahoře.

-
qSunNy - Drbna
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
1. FK hrac samozrejme dostal, on nemuze za to, ze ses neschopnej a misto hledaneho zabijes jeho. Mel jsi mu nahlasit VD.
2. Hrac FK dostal, admin si nemel vymyslet hlouposti a mel hraci zajistit VD. Pro vysvetleni - kdybys rekl, aby sli hraci na te atrakci na tu zelenou zabranu a nasledne bys ji oddelal, hraci by mohli opustit misto urcene simonem, ale nesmeli by opustit atrakci. Tys ale dal prikaz, aby "sli na to zelene". Nespecifikoval jsi nic vic. Potom, co jsi tu zabranu spustil do zeme uz hraci nemeli zadne dalsi prikazy.
2. Hrac FK dostal, admin si nemel vymyslet hlouposti a mel hraci zajistit VD. Pro vysvetleni - kdybys rekl, aby sli hraci na te atrakci na tu zelenou zabranu a nasledne bys ji oddelal, hraci by mohli opustit misto urcene simonem, ale nesmeli by opustit atrakci. Tys ale dal prikaz, aby "sli na to zelene". Nespecifikoval jsi nic vic. Potom, co jsi tu zabranu spustil do zeme uz hraci nemeli zadne dalsi prikazy.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Při 1. Situaci jsem se řídil tím, co se stalo mě na serveru s Lifem a Maxi, vím, že mohli odejít a taky jsem se pak opravil..
-
qSunNy - Drbna
Kdyby se hrac schvalne kolem hledaneho motal, aby znemoznil simonovi jeho zabiti, byla by to jeho hloupost. Ale to neodpovida dane situaci. Hrac jen probehl kolem a dostal hlavu. Mel jsi mu nahlasit VD.
Stiznost opravnena.
Stiznost opravnena.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1