• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Unban _Nowo_
Ahojte. 
1. Skyblock
Deffer69
_Nowo_
2. Délka je 7dní a důvod : Bugy mas nahlasit, ne je zneuzivat/vyuzivat
3. Kdybych věděl že tam mám takové věci z pve.. Tak je vyhodím. Bohužel jsem v ten den co to můj spoluhráč uklízel ze svého islandu protože se přestěhoval ke mně.. Uklízel jeho věci a jak jsem dojel z nemocnice tak jsem šel na mc.. Takže už jsem se bavil s Makyskem a Defferem . Prosil jsem o ho oenchantování věcí
Ale on nechtěl a prohledával mi moje truhly.. Ale přitom narazil na buglé věci z PVE.. Tak už něco psal atp.. Ale já jsem vůbec nevěděl že je tam mám.. Podle mě admin to neprozkoumal dost jasně mohl použít /co i . A zjistilo by se kdo je tam dal.. Já určitě ne a jsem si toho bohužel hodně vjedomý.. Je hodně zajimavý jak admin si nezjistí vše potřebné k udělení banu.. Jestli k tomu má dotyčný admin vysvětlení.. Rád si ho přečtu. Když si vezmeme to že admin neprozkoumal moji situaci dost dobře. Tak bychom se mohli bavit o UB . Ale je to admin.. Takže poklona.
Mějte se.. Toť vše Já mizím 
http://mc.gamesites.cz/ban/7702 Zajimavé..

1. Skyblock
Deffer69
_Nowo_
2. Délka je 7dní a důvod : Bugy mas nahlasit, ne je zneuzivat/vyuzivat
3. Kdybych věděl že tam mám takové věci z pve.. Tak je vyhodím. Bohužel jsem v ten den co to můj spoluhráč uklízel ze svého islandu protože se přestěhoval ke mně.. Uklízel jeho věci a jak jsem dojel z nemocnice tak jsem šel na mc.. Takže už jsem se bavil s Makyskem a Defferem . Prosil jsem o ho oenchantování věcí

http://mc.gamesites.cz/ban/7702 Zajimavé..
Dá-li se problém vyřešit, nemá smysl se kvůli němu zneklidňovat. Pokud se vyřešit nedá, zneklidňovat se kvůli němu nemá smysl.
-
N0W0404 - Kolemjdoucí
[Vyriešené] Unban _Nowo_
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Unban _Nowo_
Situaci prověřím, po vyjadření se banujicího admina.
-
TheRsM1 - Profesionál
Dobrá to bude asi rozumější.. Já vydržím těch 7 dní ale je to divný.. Když se ke mně přestěhuje můj kamarád.. a donese mi sem bugnutý věci a potom za to můžu já protože je to můj is a byl jsem jediný ONline. Křivé obvinění.
Doufám že se daný admin k dané věci vyjádří brzo.. Nemíním ztrácet čas na tomhle..
Doufám že se daný admin k dané věci vyjádří brzo.. Nemíním ztrácet čas na tomhle..
Dá-li se problém vyřešit, nemá smysl se kvůli němu zneklidňovat. Pokud se vyřešit nedá, zneklidňovat se kvůli němu nemá smysl.
-
N0W0404 - Kolemjdoucí
Dobrá. Nedokážu se vyjádřit k dánému problému (banu) protože se tady obhajovat je velmi zbytečné ten čas co mám ten ban já asi počkám. Tohle nemá meze.. Když jsem tam dal ty blaze rody.. Jak to tedy funguje ? To funguje do dané chestky ? Jestli ano.. Tak je to super
Takhle mě to velmi prozradilo jak si zmínil.. Když jsem to přestěhovával protože neumí dělat pořádky.. Je velmi zarážející jak se prostě mými slovy nedokážu vyjádřit k danému problém jak bylo zmíněno.. Kdybych se tady chtěl svámi hádat.. Že jsem prostě křivě obviněn tak by to bylo velmi zdrcující a nikdy bychom se nedopracovali k UB..
Kdyby vrahoun uměl třídit věci tak je tam jeho jméno a né moje. Jen všechno musím dělat já.. Je to velmi zajimavé..
Když vezmeme v potaz že jsem to tam dal a bugnul jsem si to .. Což jde lehce jak už jsem viděl.. na YT. Tak mi můžete dát ban.. Bohužel já to nebugnul a jen sem to přemístil z jiné chestky do druhé (Do jinýho hrníčku)
Ale když si vezmeme v potaz to že jsem neudělal nic jen sem třídil věci a NENAHLÁSIL BUGY tak je to divný
S tímhle je to konec..
Tohle téma můžete dát za uzavřené a já mizím.. Sayonara

Kdyby vrahoun uměl třídit věci tak je tam jeho jméno a né moje. Jen všechno musím dělat já.. Je to velmi zajimavé..
Když vezmeme v potaz že jsem to tam dal a bugnul jsem si to .. Což jde lehce jak už jsem viděl.. na YT. Tak mi můžete dát ban.. Bohužel já to nebugnul a jen sem to přemístil z jiné chestky do druhé (Do jinýho hrníčku)

Ale když si vezmeme v potaz to že jsem neudělal nic jen sem třídil věci a NENAHLÁSIL BUGY tak je to divný

S tímhle je to konec..
Tohle téma můžete dát za uzavřené a já mizím.. Sayonara
-
N0W0404 - Kolemjdoucí
Nemal by som sa sem vyjadrovať ale dnes som s Deffom pozeral tie chestky, pomocou /co i sme zistili že prvý ich tam dal vrahoun, potom si ich vybral a vratil na späť, čiže keď tvrdíš že si ich tam dal pretože mal nevie triediť, tak je to blbosť, rody tam dal on ako prvý, ty si ich len vybral a neskorr vratilr naspäť, odomňa všetko. Makysek
-
LordMakaluzo - Zkušený
To co ty tvrdíš je hodně možný.. Ale já v tuhle tu dobu nedokážu ovlivnit výsledek.. Můžeme to uzavřit ?:D
-
N0W0404 - Kolemjdoucí
Hráč odbanován, jedná se spíše o tvrzení proti tvrzení. Akutálně nemáš na ostrově žádne, takhle nabugovane věci, tak ať to tak i zůstane. Pokud jsou dotazy, tak pište sz.
-
TheRsM1 - Profesionál
• Stránka 1 z 1