• Stránka 1 z 1
Life
Ahoj,
od včera dostávám nesmyslné FKs za to, že prý při poslední reakci s nevýhodou na skok se má skočit, a tak jsem se rozhodl, že vypátrám jak je to možné a uhodil jsem hřebíček na hlavičku!
The Real Slim Shady, aka Life, aka Bicákovej král včera zamítl oprávněnou stížnost na admina. Tímto krokem dostal celý server do chaosu, jelikož šíří nepravdivá pravidla a navíc nadržuje adminovi Majkie.
Důkaz: majkie-t153499.html
od včera dostávám nesmyslné FKs za to, že prý při poslední reakci s nevýhodou na skok se má skočit, a tak jsem se rozhodl, že vypátrám jak je to možné a uhodil jsem hřebíček na hlavičku!
The Real Slim Shady, aka Life, aka Bicákovej král včera zamítl oprávněnou stížnost na admina. Tímto krokem dostal celý server do chaosu, jelikož šíří nepravdivá pravidla a navíc nadržuje adminovi Majkie.
Důkaz: majkie-t153499.html
- Neha
- Zkušený
Re: Life
https://ctrlv.cz/bOX0 tadý je screen příspěvku před upravením
+dost by mě zajímalo jaké nedorozumění způsobil nY?
+dost by mě zajímalo jaké nedorozumění způsobil nY?
- Neha
- Zkušený
Re: Life
Life nikomu nenadržuje. Včera se mě na tohle ptal a já si zle přečetl a pochopil o co mu šlo.
Situace je vyřešena správně, tak jak každý ví že to být má.
Stížnost se zamítá.
Situace je vyřešena správně, tak jak každý ví že to být má.
Stížnost se zamítá.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1