• Stránka 1 z 1
jailbreak 2/ Pedro / Infarkt Alzheimer, Ph.D.
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Pedro
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 30000 minut
[=] Duvod trestu: opakovane nevhodne chovani
[=] Zabanovany nickname: Infarkt Alzheimer, Ph.D.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:175414240
[=] Zabanovana IP: 89.102.243.75
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
Dostal jsem neoprávněné prodloužení banu, který mi měl vypršet dne 3.3. 2017. Není mi zcela jasné, proč jsem znovu dostal prodloužení banu, když jsem žádná pravidla neporušil a nevhodně jsem se nechoval.
Jsem VIP hráč.
[=] Dostal jsi trest od admina: Pedro
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #2
[=] Doba trvani trestu: 30000 minut
[=] Duvod trestu: opakovane nevhodne chovani
[=] Zabanovany nickname: Infarkt Alzheimer, Ph.D.
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:175414240
[=] Zabanovana IP: 89.102.243.75
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
Dostal jsem neoprávněné prodloužení banu, který mi měl vypršet dne 3.3. 2017. Není mi zcela jasné, proč jsem znovu dostal prodloužení banu, když jsem žádná pravidla neporušil a nevhodně jsem se nechoval.
Jsem VIP hráč.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
jailbreak 2/ Pedro / Infarkt Alzheimer, Ph.D.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jailbreak 2/ Pedro / Infarkt Alzheimer, Ph.D.
neni ti to jasne ? tak zapni trocha rozum a bud rad ze som ti to predlzil iba tak kratko.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Opravdu mi to není jasné. Kdyby mi to bylo jasné, nepíšu žádost o unban.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
Tak by si mal porozmyslat o tom, ze bany sa obchadzat nemaju. Na nonsteam si dostal vtedy permu a tieto som ti predlzil dodatocne.
A nepis blbosti ohladom 2 banov. Awee ti dal ban za neznalost pravidiel, co si ty neuniesol a zacal si pisat blbosti. Nato nasledoval 2 ban.
A nepis blbosti ohladom 2 banov. Awee ti dal ban za neznalost pravidiel, co si ty neuniesol a zacal si pisat blbosti. Nato nasledoval 2 ban.
-
Zde cituji admina Awee, který se vyjadřoval zde, kde uvedl, že nebanuje jednotlivce, ale IP adresu a SID. Dostal jsem ban na herní ID, což znamená, že jsem nemohl hrát na steamu, kde mám VIP. Napojil jsem se tedy na nonsteam. Pokud mi chcete dát ban na IP, udělejte to hned, nebo budu na nonsteamu hrát pořád, protože vlastně můžu, jak uvedl Awee.
No samozřejmě, dostal jsem ban za neznalost pravidel, který měl trvat 24 hod. Poté jsem dostal ban za nevhodné chování na 366 hodin. Tak co má společného nevhodné chování s neznalostí pravidel? Tohle bych chtěl zvláště vysvětlit.
Není za obcházení banu perma ban? Proč jsi mi prodloužil ban až teď v čas, kdy mi měl vypršet, když na nonsteamu jsem za Xenu, princeznu ODBOJovnici hrál v ten samý den? Proč jste mi nedali ban hned?
Pánové vy skutečně nevíte, co děláte, jste úplně mimo. Já tady nechci zase psát nějaké citlivé věci, protože vím, že jste slabí na hlavu, ale tak přemýšlíte vy vůbec?
Vy chcete banováním hráčů zvednout kvalitu jailbreaku, ale když jste zabanovali mě, kvalitu jste snížili. To je celkem kontraproduktivní (kdybys nevěděl, co to slovo znamená, zde najdeš definici.
Mě je úplně jasné, že po tomhle příspěvku dostanu další prodloužení banu, ale vězte, že pokud mi ho prodloužíte, dáte najevo svůj velice nízký intelekt.
Já jsem jeden z lidí, ze kterých máte určitý obnos peněz a stavíte se ke mě jako bych byl nějaký terorista, jde přece o hru Counter Strike, o blbou střílečku a vy to řešíte, jako kdyby šlo o život. To je takhle vždycky. Továrník postaví továrnu a začne podkopávat svým dělníkům nohy, svým vlastním dělníkům! Proto jsem vytvořil ODBOJ, jako jednotlivec pramálo zmůžu.
Do zrušení banu vyhlašuji druhou vlnu ODBOJe.
Důvody vzniku ODBOJe:
Awee nepoužívá při vysvětlování pravidel voice chat
Awee po napojení k CT nebere simona
Awee si vymýšlí pravidla a má je jen v hlavě, kde k nim má přístup jen on
Vedení gamesites prodlužuje bany, kdy se jim zachce
Awee a PEto mi udělili a prodloužili ban do hry za příspěvky zde na forum, které se hrou mají málo nebo vůbec nic společného
Awee věděl o mém banu na chat, když jsem hrál na JB2, a schválně dal příklad o PP
Awee v den mého banu povolal cca 6 adminů, aby pobili ODBOJ, který jsem vytvořil jako klan ve hře
Awee je zasedlý na ODBOJ
Vedení gamesites nedodržuje postupy při vypořádávání se s hráči, kteří ,,obcházejí'' ban
Snad se těch důvodů nenashromáždí víc, ale jak to tak vidím, možná se tak stane.
Byl bych ochoten velice ilustrativně a řádně sepsat pravidla JailBreaku tak, aby byly bez chyb a všem krásně na očích. Současná pravidla vypadají, jako by je sepisoval nějaký jedenáctiletý kluk.
Apeluji na vaše vzdělávání. Pokud budeme mít vedle sebe jenom blbce, každý se nám bude smát a podvádět nás.
Ode mně vše a snad mi dáte za pravdu, já už se omluvil.
Naschovávanou
No samozřejmě, dostal jsem ban za neznalost pravidel, který měl trvat 24 hod. Poté jsem dostal ban za nevhodné chování na 366 hodin. Tak co má společného nevhodné chování s neznalostí pravidel? Tohle bych chtěl zvláště vysvětlit.
Není za obcházení banu perma ban? Proč jsi mi prodloužil ban až teď v čas, kdy mi měl vypršet, když na nonsteamu jsem za Xenu, princeznu ODBOJovnici hrál v ten samý den? Proč jste mi nedali ban hned?
Pánové vy skutečně nevíte, co děláte, jste úplně mimo. Já tady nechci zase psát nějaké citlivé věci, protože vím, že jste slabí na hlavu, ale tak přemýšlíte vy vůbec?
Vy chcete banováním hráčů zvednout kvalitu jailbreaku, ale když jste zabanovali mě, kvalitu jste snížili. To je celkem kontraproduktivní (kdybys nevěděl, co to slovo znamená, zde najdeš definici.
Mě je úplně jasné, že po tomhle příspěvku dostanu další prodloužení banu, ale vězte, že pokud mi ho prodloužíte, dáte najevo svůj velice nízký intelekt.
Já jsem jeden z lidí, ze kterých máte určitý obnos peněz a stavíte se ke mě jako bych byl nějaký terorista, jde přece o hru Counter Strike, o blbou střílečku a vy to řešíte, jako kdyby šlo o život. To je takhle vždycky. Továrník postaví továrnu a začne podkopávat svým dělníkům nohy, svým vlastním dělníkům! Proto jsem vytvořil ODBOJ, jako jednotlivec pramálo zmůžu.
Do zrušení banu vyhlašuji druhou vlnu ODBOJe.
Důvody vzniku ODBOJe:
Awee nepoužívá při vysvětlování pravidel voice chat
Awee po napojení k CT nebere simona
Awee si vymýšlí pravidla a má je jen v hlavě, kde k nim má přístup jen on
Vedení gamesites prodlužuje bany, kdy se jim zachce
Awee a PEto mi udělili a prodloužili ban do hry za příspěvky zde na forum, které se hrou mají málo nebo vůbec nic společného
Awee věděl o mém banu na chat, když jsem hrál na JB2, a schválně dal příklad o PP
Awee v den mého banu povolal cca 6 adminů, aby pobili ODBOJ, který jsem vytvořil jako klan ve hře
Awee je zasedlý na ODBOJ
Vedení gamesites nedodržuje postupy při vypořádávání se s hráči, kteří ,,obcházejí'' ban
Snad se těch důvodů nenashromáždí víc, ale jak to tak vidím, možná se tak stane.
Byl bych ochoten velice ilustrativně a řádně sepsat pravidla JailBreaku tak, aby byly bez chyb a všem krásně na očích. Současná pravidla vypadají, jako by je sepisoval nějaký jedenáctiletý kluk.
Apeluji na vaše vzdělávání. Pokud budeme mít vedle sebe jenom blbce, každý se nám bude smát a podvádět nás.
Ode mně vše a snad mi dáte za pravdu, já už se omluvil.
Naschovávanou
- Oxiduhelnaty
- Amatér
Jo a ještě k tomuhle banu. Napsal jsem jinou žádost o unban, kde jsem vypisoval prodloužení banu k napojení k CT. Příspěvěk byl uzamčen a měl se vyřešit zde.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
Oxiduhelnaty píše:Pokud budeme mít vedle sebe jenom blbce, blablabla
Možná ti dal Peto ban proto, aby hráči vedle sebe toho blbce neměli..

Ban jsem já neprodlužoval a vyjadřovat se k ostatním kravinám je pod mou úroveň.
Pokud by někdo chtěl, může si přečíst mé vyjádření v předchozí stížnosti.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Důvody vzniku ODBOJe:
Awee je zasedlý na ODBOJ
Odboj vznikl, protože Awee si zasedl na klan, který v tu dobu neexistoval a povolal 6 adminů, aby pobili klan, který neexistoval.
Snažíš se vypadat chytře, snažíš se nějakým způsobem ponížit a urazit představitele portálu. Jediné čeho jsi dosáhl je to, že jsi ze sebe udělal veřejně blbce a snažíš se o další prodloužení banu. Pokud hodláš pokračovat, ehm jo vlastně, Awee už ti vysvětlil co se může stát.

-
JayoX - CS 1.6 Admin
Jo tak on ten klan vlastně neexistoval, ty vlastně víš víc než všichni zúčastnění!
Bože muj...
Nevim vůbec, co se k tomu vyjadřuješ. Tys tam u toho byl? Proč se k tomu vůbec vyjadřuješ, můžeš mi to vysvětlit?
Dobře, z těch důvodů vzniku ODBOJe vyřaď, že je na něj Awee zasedlý, to smysl nedává, máš pravdu. Domysli si to tedy do důvodů pokračování ODBOJe.
Bože muj...
Nevim vůbec, co se k tomu vyjadřuješ. Tys tam u toho byl? Proč se k tomu vůbec vyjadřuješ, můžeš mi to vysvětlit?
Dobře, z těch důvodů vzniku ODBOJe vyřaď, že je na něj Awee zasedlý, to smysl nedává, máš pravdu. Domysli si to tedy do důvodů pokračování ODBOJe.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
vymyslas si pravidla na servery a este aj na webe. ale tento krat dam na teba a ten ban upravim tak, aby bol podla teba "v sulade s pravidlami"
e:
1. Normalny clovek to pochopi aj z chatu
2. Ked je treba tak ho bere, inac ako admin dozera na dodrzovanie pravidiel u ct
3. Staci napisat ktoremukolvek HLSA JB, pravidla riesia spolu
4. Hold, taky je zivot, ked sa clovek zle vyspi
(sranda)
5. Tak preco pises na forum o unban, ked to nema s hrou nic spolocne ? (ani malo)
6. Kebyze sa spravas normalne, tak by si ban nemal. Hra sa nemoze prisposobovat tebe zato, ze mas ban.
7. Vsetci sme nabehli s obuskami a vyriesili sme to hned.
8. Tak nemyslim si, podla mna on za neho aj bojuje.
9. k tomuto mas vyjadrenie hore, ale kedze nevies postupy pri banovani, tak hold.
e:
1. Awee nepoužívá při vysvětlování pravidel voice chat
2. Awee po napojení k CT nebere simona
3. Awee si vymýšlí pravidla a má je jen v hlavě, kde k nim má přístup jen on
4. Vedení gamesites prodlužuje bany, kdy se jim zachce
5. Awee a PEto mi udělili a prodloužili ban do hry za příspěvky zde na forum, které se hrou mají málo nebo vůbec nic společného
6. Awee věděl o mém banu na chat, když jsem hrál na JB2, a schválně dal příklad o PP
7. Awee v den mého banu povolal cca 6 adminů, aby pobili ODBOJ, který jsem vytvořil jako klan ve hře
8. Awee je zasedlý na ODBOJ
9. Vedení gamesites nedodržuje postupy při vypořádávání se s hráči, kteří ,,obcházejí'' ban
1. Normalny clovek to pochopi aj z chatu
2. Ked je treba tak ho bere, inac ako admin dozera na dodrzovanie pravidiel u ct
3. Staci napisat ktoremukolvek HLSA JB, pravidla riesia spolu
4. Hold, taky je zivot, ked sa clovek zle vyspi

5. Tak preco pises na forum o unban, ked to nema s hrou nic spolocne ? (ani malo)
6. Kebyze sa spravas normalne, tak by si ban nemal. Hra sa nemoze prisposobovat tebe zato, ze mas ban.
7. Vsetci sme nabehli s obuskami a vyriesili sme to hned.
8. Tak nemyslim si, podla mna on za neho aj bojuje.
9. k tomuto mas vyjadrenie hore, ale kedze nevies postupy pri banovani, tak hold.
-
Pánové, to snad neni pravda už tohle.
Já jsem dostal permanentní ban tenhle:
Nickname Infarkt Alzheimer, Ph.D.
Herni ID STEAM_0:0:175414240
SteamCommunity ID 76561198311094208
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod vymyslanie pravidiel atd atd
Zabanován dne 02.03.2017 - 15:36:20
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Peto
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 11
Druh banu: Zákaz hraní hry - to je nějaký druh banu? Nějaký divný druh.
Zabanovaný na: Webové stránky - to znamená, že hru hrát můžu, ostatní bany se mi nějak zrušily, takže jsem mohl v klidu hrát. Tenhle ban je úplně nějaký divný, na webové stránky taky můžu.
Další ban tenhle, který je neoprávněný (opět)
ickname Infarkt Alzheimer, ODBOJ
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Důvod Cheaty [mas aktivny ban]
Zabanován dne 02.03.2017 - 22:01:30
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od a
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #2
Dostal jsem tenhle ban z důvodu výše uvedeného, který ale neměl s pravdou nic společného. Žádný aktivní ban nemám.
Chtěl bych upozornit, že jsem ban nijak neobcházel, hrál jsem běžně jako vždy, ale ban nefungoval, asi ho neumíte pořádně dát.
Prosím o vysvětlení. Děkuji
Já jsem dostal permanentní ban tenhle:
Nickname Infarkt Alzheimer, Ph.D.
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Důvod vymyslanie pravidiel atd atd
Zabanován dne 02.03.2017 - 15:36:20
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od Peto
Zabanovaný na Webové stránky
Druh banu: Zákaz hraní hry - to je nějaký druh banu? Nějaký divný druh.
Zabanovaný na: Webové stránky - to znamená, že hru hrát můžu, ostatní bany se mi nějak zrušily, takže jsem mohl v klidu hrát. Tenhle ban je úplně nějaký divný, na webové stránky taky můžu.
Další ban tenhle, který je neoprávněný (opět)
ickname Infarkt Alzheimer, ODBOJ
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Důvod Cheaty [mas aktivny ban]
Zabanován dne 02.03.2017 - 22:01:30
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od a
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #2
Dostal jsem tenhle ban z důvodu výše uvedeného, který ale neměl s pravdou nic společného. Žádný aktivní ban nemám.
Chtěl bych upozornit, že jsem ban nijak neobcházel, hrál jsem běžně jako vždy, ale ban nefungoval, asi ho neumíte pořádně dát.
Prosím o vysvětlení. Děkuji
- Oxiduhelnaty
- Amatér
To ze tam je napisane webove stranky znamena, ze je to ban cez web. Ten ban by mal byt aktivny, takze nechapem preco ta to pustilo na server. Ale nic to na veci nemeni, aj ked bol neaktivny tamten ban, tak novy uz aktivny je a neaktivny odtial mazem.
-
Dobře, díky.
Já se teď jen chci zeptat, protože si budu kupovat unban, jestli s tím nebudete mít problém. Nevím, kde jsi zase vzal, že si vymýšlím pravidla, ale ok. Hraju normálně a hrát normálně budu. Snad už k podobné hádce nebude muset dojít. Díky.
Já se teď jen chci zeptat, protože si budu kupovat unban, jestli s tím nebudete mít problém. Nevím, kde jsi zase vzal, že si vymýšlím pravidla, ale ok. Hraju normálně a hrát normálně budu. Snad už k podobné hádce nebude muset dojít. Díky.
- Oxiduhelnaty
- Amatér
To ti zakazovat nikto nebude. Ked budes dodrzovat pravidla tak sa nieco taketo opakovat nemusi.
-
• Stránka 1 z 1