• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] hahabebe / JB#4 / nadržování
1. Nick: hahabebe
2. Steam ID: VALVE_0:0:1036251877 SCREEN
3. Datum a Čas: 03/03/2017 přibližně 17:10
4. Popis situace: Simon se rozhodne nám dát fotbal a tak nás pošle na středovou čáru na fotbale a dá nám příkaz doplňovat blíže k sobě. Následně dá 1. reakci o výhodu na skok. Výhodu má mít VIP a simon mu dá na výběr, jestli se chce účastnit fotbalu. Hráč si vybere že ne, a tak je poslán na stěnu a my dva zbylí před tyčky odlišných branek. Následně simon vysvětlí, že na slovíčko start začneme hrát fotbal a bla bla bla... Ještě před slovíčkem odpíská zápas, já opustím místo a mě zabije. Tudíž atrakce nebyla zahájena. Když pošle hráče s výhodou k brance, tak mu tu výhodu už ale jinde nedá i přes upozornění.
5. Důkaz: DEMO (7)
6. Čas na demu: začátek situace s nadržováním - 22:20
2. Steam ID: VALVE_0:0:1036251877 SCREEN
3. Datum a Čas: 03/03/2017 přibližně 17:10
4. Popis situace: Simon se rozhodne nám dát fotbal a tak nás pošle na středovou čáru na fotbale a dá nám příkaz doplňovat blíže k sobě. Následně dá 1. reakci o výhodu na skok. Výhodu má mít VIP a simon mu dá na výběr, jestli se chce účastnit fotbalu. Hráč si vybere že ne, a tak je poslán na stěnu a my dva zbylí před tyčky odlišných branek. Následně simon vysvětlí, že na slovíčko start začneme hrát fotbal a bla bla bla... Ještě před slovíčkem odpíská zápas, já opustím místo a mě zabije. Tudíž atrakce nebyla zahájena. Když pošle hráče s výhodou k brance, tak mu tu výhodu už ale jinde nedá i přes upozornění.
5. Důkaz: DEMO (7)
6. Čas na demu: začátek situace s nadržováním - 22:20
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
[Vyriešené] hahabebe / JB#4 / nadržování
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: hahabebe / JB#4 / nadržování
Ahoj,
hráč by bol potrestaný maximálne prehodením od CT.
Ďakujeme za snahu.
Peace
hráč by bol potrestaný maximálne prehodením od CT.
Ďakujeme za snahu.
Peace
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1