• Stránka 1 z 1
[V] Brookly
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brookly
Na serveru při mé reakci na danou situaci jsem jasně nejdříve řekl: "Pokud jsem dobře slyšel..." Tímhle začal celý můj výklad dané situace. Situace kterou jsem tam popisoval se víceméně shodovala s tím, co Simon řekl, až na jednu maličkost. Simon po dopovězení otázky řekl, že se můžete rozmístit. V tu chvíli jste si mohli jít kam jste chtěli, protože neřekl kam se máte rozmístit a ve špatném vysvětlení atrakce to nebylo obsaženo. Každopádně tuhle část jsem přeslechl a tak jsem reagoval na něco trochu jiného a tím i navrhl jiné řeší toho co se stalo. Simon souhlasil s mojí verzí, takže jsem pochybení ze své strany nikde nehledal. Když tedy Simon vysvětluje atrakci a následně dává nějaké příkazy, tak by on sám měl nejlépe vědět co vlastně řekl. Když jsem na něj tedy začal mluvit se svojí verzí, tak mě měl opravit a říct, že vám řekl, že se máte rozmístit a tak jste mohli opustit stěnu (ačkoli to taky nebylo úplně správně, ale mohli by jsme to dále řešit).
Jinak jestli tě zajímá, proč jsem vůbec promlouval, tak kvůli výše zmíněnému špatnému vysvětlení atrakce. Simon řekl, že si dáme otázky. Následně řekl: "Žlutá značí ANO, modrá značí NE" (možná naopak, ale to není důležitý). Pak začal říkat otázku. Po samotném zodpovězení otázky jste nikam chodit neměli, kvůli špatnému vysvětlení té atrakce. Po příkazu, že se můžete rozmístit, vám kvůli špatnému vysvětlení atrakce nebylo řečeno, kam se máte rozmístit. Tudíž jste se zase mohli rozmístit kam jste chtěli a co značí barvičky bylo v tu chvíli jedno. Jak už jsem psal, tuhle část jsem přeslechl a myslím, že sám ani nevíš na co si stěžuješ, protože si v danou chvíli dostal i FK
.
Jsem jen člověk stejně jako ty, nebo kdokoliv jiný a hraju to pro zábavu. Když mi Simon odkýval to co jsem řekl, tak chyba nebyla úplně na mojí straně, ale spíš v tom, že Simon ani sám nevěděl co přesně řekl. Jojo, příště budu víc poslouchat, aby se toho nemohli chytnout takový rejpalové jako ty
.
Jinak jestli tě zajímá, proč jsem vůbec promlouval, tak kvůli výše zmíněnému špatnému vysvětlení atrakce. Simon řekl, že si dáme otázky. Následně řekl: "Žlutá značí ANO, modrá značí NE" (možná naopak, ale to není důležitý). Pak začal říkat otázku. Po samotném zodpovězení otázky jste nikam chodit neměli, kvůli špatnému vysvětlení té atrakce. Po příkazu, že se můžete rozmístit, vám kvůli špatnému vysvětlení atrakce nebylo řečeno, kam se máte rozmístit. Tudíž jste se zase mohli rozmístit kam jste chtěli a co značí barvičky bylo v tu chvíli jedno. Jak už jsem psal, tuhle část jsem přeslechl a myslím, že sám ani nevíš na co si stěžuješ, protože si v danou chvíli dostal i FK

Jsem jen člověk stejně jako ty, nebo kdokoliv jiný a hraju to pro zábavu. Když mi Simon odkýval to co jsem řekl, tak chyba nebyla úplně na mojí straně, ale spíš v tom, že Simon ani sám nevěděl co přesně řekl. Jojo, příště budu víc poslouchat, aby se toho nemohli chytnout takový rejpalové jako ty

-
BrooKlyGS - Spamer
1.Podle toho co sis myslel ty, tak měl simon zabít všechny když už zabil mě. Čili jsi simonovi poradil aby nadržoval.
2. Podle toho co ti na serveru nedošlo a vykoukal jsi to až z dema jsme se měli rozmístit, já jsem dostal FK a ty sis řekl o výhodu kterou jsi neměl dostat.
V obou verzích jsi závažně chyboval.
2. Podle toho co ti na serveru nedošlo a vykoukal jsi to až z dema jsme se měli rozmístit, já jsem dostal FK a ty sis řekl o výhodu kterou jsi neměl dostat.
V obou verzích jsi závažně chyboval.
- Neha
- Zkušený
1.Podle toho co sis myslel ty, tak měl simon zabít všechny když už zabil mě. Čili jsi simonovi poradil aby nadržoval.
Tady máš pravdu, v tu chvíli jsem si tohle neuvědomil. Já jsem situaci řešil tak, aby nemuseli všichni umřít kvůli chybě Simona a proto jsem mu navrhl tu výhodu. Pokud si tedy ty dostal kill, ostatní měli také (pokud bereme v potaz tu verzi, kterou jsem slyšel).
Tady pleteš ty dvě situace dohromady. To jak jsem reagoval na serveru nemůžeš porovnávat s tím co máš na demu, když jsem tam tu důležitou část přeslechl. Dle toho co jsem na serveru slyšel, tak buď měl Simon všechny zabít, dát všem nevýhodu, nebo mně výhodu. Nejrozumnější z toho byla ta možnost s mojí výhodou a proto jsem mu jí navrhl (každopádně správné řešení by měl být ten kill, když bereme v potaz tu 1.).
Holt chvíle nepozornosti, kterou ty jakožto znalec situací a pravidel dokážeš využít. Gratuluju

-
BrooKlyGS - Spamer
Pokud bych se přiklonil k verzi Brooklyho, tak se jednalo o nadržování, jelikož by měl dostat kill každý a on měl mít pp.
Pokud bych se přiklonil k pravidlům, dostal si FK a nikdo neměl mít výhodu ani nevýhodu..
Admin díky své nepozornosti pochybil.
Vše mu bylo vysvětleno na steamu a příště si dá určitě větší pozor.
Stížnost oprávněná.
Pokud bych se přiklonil k pravidlům, dostal si FK a nikdo neměl mít výhodu ani nevýhodu..
Admin díky své nepozornosti pochybil.
Vše mu bylo vysvětleno na steamu a příště si dá určitě větší pozor.
Stížnost oprávněná.
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1