• Stránka 1 z 1
Neaktivní možno ukradený evip
Nickname na serveru: MajorII
Kde mám VIP: BaseBuilder #2 , Zombie mini #2
Jak je VIP staré: Přesně si to nepamatuji ale víc jak 3 roky určitě.
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Pffu, to taky nevím, omlouvám se
ale 2-3 roky z5 to bude určitě.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Dříve ano a vždy fungovalo, teď bohužel ne, jelikož jsem se dlouho o emaily nestaral skoro většinu emailu co jsem měl schovaný, bylo smazáno.
Popis problému: Dlouho jsem nehrál zde na GS, a po strašně dlouhé době jsem se chtěl kouknout jestli mám ještě vipka na těch 2 serverů a na emailu ale bohužel emaily jsem nenašel a kody si už vážně nepamatuji, a pokud by to bylo možné tak bych potřeboval nějak přeposlat ty kody na můj email na který jsem si ty vipka kupoval nick na který jsem si ty vipka dělal pořád vím i IP pokud by to bylo potřeba, ano vím je to moje chyba že jsem si je neuschoval lépe, ale kdo z vás má schovaný emaily ze hry kterou nehrajete víc jak 2 roky.
předem díky za jakoukoliv pomoc.
Kde mám VIP: BaseBuilder #2 , Zombie mini #2
Jak je VIP staré: Přesně si to nepamatuji ale víc jak 3 roky určitě.
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Pffu, to taky nevím, omlouvám se

Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Dříve ano a vždy fungovalo, teď bohužel ne, jelikož jsem se dlouho o emaily nestaral skoro většinu emailu co jsem měl schovaný, bylo smazáno.
Popis problému: Dlouho jsem nehrál zde na GS, a po strašně dlouhé době jsem se chtěl kouknout jestli mám ještě vipka na těch 2 serverů a na emailu ale bohužel emaily jsem nenašel a kody si už vážně nepamatuji, a pokud by to bylo možné tak bych potřeboval nějak přeposlat ty kody na můj email na který jsem si ty vipka kupoval nick na který jsem si ty vipka dělal pořád vím i IP pokud by to bylo potřeba, ano vím je to moje chyba že jsem si je neuschoval lépe, ale kdo z vás má schovaný emaily ze hry kterou nehrajete víc jak 2 roky.
předem díky za jakoukoliv pomoc.

-
MajorII - Kolemjdoucí
Neaktivní možno ukradený evip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neaktivní možno ukradený evip
to je tvuj problem v emailu stoji jak si je peclive uschovas -----> presunout do archivu treba . podle pravidel mas smulu musis si je znova koupit
doporucuji si to pak presunout do archivu nebo si aktivuj neomezenou schranku 

-
DIEHARD - Pokročilý
DIEHARD píše:to je tvuj problem v emailu stoji jak si je peclive uschovas -----> presunout do archivu treba . podle pravidel mas smulu musis si je znova koupitdoporucuji si to pak presunout do archivu nebo si aktivuj neomezenou schranku
Proč bych si je měl kupovat znova ? když vím, že je mám jen si nepamatuji kody z vipek který jsem měl před 2-3 roky možná je to i déle

-
MajorII - Kolemjdoucí
Tento e-mail si pečlivě uschovej (zálohuj, vytiskni ...), protože se může stát, že tvoje výhody nebudou fungovat.
V takovém případě je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled!
S pozdravem YamaL.....
V takovém případě je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled!
S pozdravem YamaL.....
-
YamaL - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1