Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

Neaktivní možno ukradený evip

Příspěvekod MajorII » 04 bře 2017, 21:18

Nickname na serveru: MajorII
Kde mám VIP: BaseBuilder #2 , Zombie mini #2
Jak je VIP staré: Přesně si to nepamatuji ale víc jak 3 roky určitě.
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: Pffu, to taky nevím, omlouvám se :) ale 2-3 roky z5 to bude určitě.
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: Dříve ano a vždy fungovalo, teď bohužel ne, jelikož jsem se dlouho o emaily nestaral skoro většinu emailu co jsem měl schovaný, bylo smazáno.
Popis problému: Dlouho jsem nehrál zde na GS, a po strašně dlouhé době jsem se chtěl kouknout jestli mám ještě vipka na těch 2 serverů a na emailu ale bohužel emaily jsem nenašel a kody si už vážně nepamatuji, a pokud by to bylo možné tak bych potřeboval nějak přeposlat ty kody na můj email na který jsem si ty vipka kupoval nick na který jsem si ty vipka dělal pořád vím i IP pokud by to bylo potřeba, ano vím je to moje chyba že jsem si je neuschoval lépe, ale kdo z vás má schovaný emaily ze hry kterou nehrajete víc jak 2 roky.

předem díky za jakoukoliv pomoc. :)
MajorII
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Neaktivní možno ukradený evip

od Rumcajz » 04 bře 2017, 21:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neaktivní možno ukradený evip

Příspěvekod DIEHARD » 04 bře 2017, 21:41

to je tvuj problem v emailu stoji jak si je peclive uschovas -----> presunout do archivu treba . podle pravidel mas smulu musis si je znova koupit :) doporucuji si to pak presunout do archivu nebo si aktivuj neomezenou schranku :)
DIEHARD
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod MajorII » 04 bře 2017, 21:49

DIEHARD píše:to je tvuj problem v emailu stoji jak si je peclive uschovas -----> presunout do archivu treba . podle pravidel mas smulu musis si je znova koupit :) doporucuji si to pak presunout do archivu nebo si aktivuj neomezenou schranku :)

Proč bych si je měl kupovat znova ? když vím, že je mám jen si nepamatuji kody z vipek který jsem měl před 2-3 roky možná je to i déle :) a nemůžu za to že mi seznam smazal emaily kde jsem nebyl taky dlouho, tudíž by měli pomoct admini z podpory od GS ;) a ne že to je můj problém atp.. jinak jsem ty emaily v archívu měl a uložený.
MajorII
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod YamaL » 04 bře 2017, 23:12 VIP

Tento e-mail si pečlivě uschovej (zálohuj, vytiskni ...), protože se může stát, že tvoje výhody nebudou fungovat.
V takovém případě je nutné zopakovat postup znovu! Při ztrátě tohoto emailu nebude brán žádný ohled!

S pozdravem YamaL.....
YamaL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na VIP poradna