• Stránka 1 z 1
[Zrušen] ProchyL/SurfRPG/Akademie
Nick ve hře: ☜★♛ ✪ProchyL✪ ♛★☞
Nick na fóru: ProchyL
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/luky88CZ/
Věk: 14 let
Steam ID: STEAM_0:0:187962059
Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062 ... player=191
Sekce na kterou chci akademika: SurfRPG
Proč chci akademika: Není mi ještě 16 let. Proto bych chtěl akademika. Rád bych se později stal adminem. Když na serveru není admin, tak se tam dějí šílené věci... A pak musím volat admina já, nebo někdo jiný.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš. Bydlím v Hradci Králové. Asi od 7 do 9 let jsem hrál fotbal. Od 10 do 13 let jsem dělal judo. Teď nesportuji. Jsem žákem na ZK škole a chodím tam do 8. třídy. Doma se pečlivě učím a mám potom dobré známky. Většinou každý den hraji na počítači. Na televizi se moc nedívám. Jak už jsem se zmínil, chtěl bych se stát adminem.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Konkrétně na surfu mám celkem 2 bany: 1. Za to, že jsem ho chtěl. (do chatu se admin ptal, kdo chce ban, no a já jsem napsal, že já ho chci… a tak jsem ho dostal na 10 minut) 2. Za obcházení banu. Já jsem se jenom po skončení banu připojoval na server a prostě mi to dalo další... (10-ti minutový)
Další bany: Na Jailbreaku jsem měl několik banů, které byly ve starém banlistu. O těchto banech bych se tu více rozepsal, kdybych je našel. Několik adminů na serveru mi říkalo, že se starý bantist vymazal…
Ze všech svých banů jsem se poučil a teď už vím, že jsem udělal chybu.
Případné poznámky: Velké poděkování adminu Funnymu, který mi pomohl zjistit mnoho věcí ohledně GS a ohledně akademika. A také díky němu jsem teď podal tuto žádost.
Nick na fóru: ProchyL
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/id/luky88CZ/
Věk: 14 let
Steam ID: STEAM_0:0:187962059
Odkaz na můj HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187062 ... player=191
Sekce na kterou chci akademika: SurfRPG
Proč chci akademika: Není mi ještě 16 let. Proto bych chtěl akademika. Rád bych se později stal adminem. Když na serveru není admin, tak se tam dějí šílené věci... A pak musím volat admina já, nebo někdo jiný.
Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Lukáš. Bydlím v Hradci Králové. Asi od 7 do 9 let jsem hrál fotbal. Od 10 do 13 let jsem dělal judo. Teď nesportuji. Jsem žákem na ZK škole a chodím tam do 8. třídy. Doma se pečlivě učím a mám potom dobré známky. Většinou každý den hraji na počítači. Na televizi se moc nedívám. Jak už jsem se zmínil, chtěl bych se stát adminem.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Konkrétně na surfu mám celkem 2 bany: 1. Za to, že jsem ho chtěl. (do chatu se admin ptal, kdo chce ban, no a já jsem napsal, že já ho chci… a tak jsem ho dostal na 10 minut) 2. Za obcházení banu. Já jsem se jenom po skončení banu připojoval na server a prostě mi to dalo další... (10-ti minutový)
Další bany: Na Jailbreaku jsem měl několik banů, které byly ve starém banlistu. O těchto banech bych se tu více rozepsal, kdybych je našel. Několik adminů na serveru mi říkalo, že se starý bantist vymazal…
Ze všech svých banů jsem se poučil a teď už vím, že jsem udělal chybu.
Případné poznámky: Velké poděkování adminu Funnymu, který mi pomohl zjistit mnoho věcí ohledně GS a ohledně akademika. A také díky němu jsem teď podal tuto žádost.
-
ProchyL - Amatér
[Zrušen] ProchyL/SurfRPG/Akademie
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ProchyL/SurfRPG/Akademie
Odpověz mi na tuto věc : 1. Máš jen TS či i herní servery?
-
TomMyGS - Mistr Yoda
Mám jenom ts a mám to určené jen k tomu, abych domluvil s kamarády.
-
ProchyL - Amatér
Na administrátora to ještě nebude, ale akademika zkusit můžeme, takže kontaktuj jednoho z vedení akademie na TS a domluvíme se více.
-
TomMyGS - Mistr Yoda
Pořád hledám a nemůžu nikoho najít :/. No nic, budu se snažit hledat dál.
-
ProchyL - Amatér
Přijat, lock.

-
BrooKlyGS - Spamer
Re: [Přijat] ProchyL/SurfRPG/Akademie
Zrušen za neaktivitu bez omluvenky.

-
BrooKlyGS - Spamer
• Stránka 1 z 1