Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Awee / Knife

Příspěvekod KOFOLA » 05 bře 2017, 16:07

Chtěl bych požádat o UB, dostal jsme ban z důvodem Provokace, nevím co jsme udělal a admin který mě banoval na steamu nereaguje, jsem zvědavý jaké mi sem hodí důkazy o tom, že jsme někoho provokoval.
Pokud bere jako provokaci to, že se do mě admin bezdůvodně naváží a já si potom na to stěžuji i přes to že na serveru se ho snažím ignorovat, tak bohužel, ale tento ban je čistě neoprávněný.

=============================================================
Trest od admina: Awee
Byl udelen hraci: killermacka
S hernim ID: STEAM_0:1:36242747
Na serveru: website
S duvodem: provokace
Delka banu: 24 hodin
=============================================================

Žádám o UB, ne o potretání admina.

Shrňme si to:
Zde je muj chatlog http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65538/ ... player=333
Pokud nějaké věci patří na osobu zmíněného "admina" tak je to vždy jen reakce na jeho chování, ale většina zpráv z toho jsem se bavil s lidma okolo a killermacku jsem kakal.

Mám svůj VIP nick, žádné VIP podmínky jsme neporušil, tak za co jsme banovaný?

Děkuji za vysvětlení.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Awee / Knife

od Rumcajz » 05 bře 2017, 16:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Awee / Knife

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 bře 2017, 16:15

Awee (cti ejvi) píše:Pokud vznikne situace, kdy hráč bude mít podobný nick jako admin a aktivuje si VIP, samozřejmě nebudeme hráče nějak šikanovat.
Pokud však hráč admina opakovaně hejtuje a své provokace chce povýšit aktivací VIP na nick záměrně parodující admina, o šikaně mluvit nemůžeme.
V tomto případě je změna nicku správnou volbou.

Pokud jde o VIP podmínky, chování hráče jež se opakovaně nevhodně naváží do portálu a jeho členů, můžeme zahrnout pod bod 10., se kterými hráč aktivací VIP souhlasil. V případě že se chování hráče bude opakovat, ba v tomto případě stupňovat, může mu být zmiňované VIP zrušeno.
Kód: Vybrat vše
10. Uzivatel, ktery opakovane a umyslne poskozuje portal Gamesites, muze byt potrestany uplnym zrusenim vsech aktivaci bez dalsich naroku.

Hráči byl za provokace udělen BAN

Věřím ve zbytky zdravého rozumu a taky v možnost najít jiný způsob jak si řešit osobní neshody s adminem než touto cestou.

:arrow: killermacka-knife-dm-t154232.html
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod KOFOLA » 05 bře 2017, 18:38

Pokud však hráč admina opakovaně hejtuje a své provokace chce povýšit aktivací VIP na nick záměrně parodující admina, o šikaně mluvit nemůžeme.

Vydíš tam to slovo? Takže mi pořád nebylo vysvětleno, jak jsme admina provokoval, vzhledem k tomu, že na serveru ho uplně ignoruji a hraji si, píšu si s hráči.

Tady jsi trochu přestřelil awee.

PS: Portál já nepoškozuji, ničím jsem se neprovinil :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod KOFOLA » 05 bře 2017, 18:45

Ještě to vysvětlím tím že připomenu fakta:

1. Pokud vznikne situace, kdy hráč bude mít podobný nick jako admin a aktivuje si VIP, samozřejmě nebudeme hráče nějak šikanovat.

Kde hráče hejtuju? Na serveru ho úplně ignoruji už více než měsíc na fóru taktéž, prostě jsem si změnil nick a aktivoval jsem si na něj VIP. Jinak už to mám na víc serverech, ne jen na knifu, aby bylo úplně jasno. Takže kde koho provokuju? Admin mě čistě šikanuje.

2.
Pokud jde o VIP podmínky, chování hráče jež se opakovaně nevhodně naváží do portálu a jeho členů, můžeme zahrnout pod bod 10.
10. Uzivatel, ktery opakovane a umyslne poskozuje portal Gamesites, muze byt potrestany uplnym zrusenim vsech aktivaci bez dalsich naroku.

Takže když mě admin šikanuje a nesmyslně přejmenovává a naváží se do mě a já na něj podám zcela oprávněnou stížnost, tak poškozuju portál? Trochu blbst nemyslíš?

3. Pořád nebyli provokace vysvětleny, nic jsem killermackovi nepsal, jen po té co si změnil nick na KOFOLA, že se mi ten nick líbí, stejně jako on mě napsal, že se mu líbí ten můj.

Věřím ve zdravý rozum a potrestání killermacky a mé odbanování.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 bře 2017, 18:56

Vše ti bylo řádně vysvětleno.
Máš prostor pro omluvu. V případě že své chování přehodnotíš, nemám problém dát ti šanci a prostor v klidu hrát na serveru.
Prozatím tvé vyhrůžky ze steamu že s tím nepřestaneš, neberu vůbec vážně. Vím že jsi dost starý, aby si věděl jak se máš chovat.

Pokud by si však pokračoval v provokacích admina formou chatu na serveru, změn nicku, hejtování na fóru či jiném podrývání autority členů GS týmu, budeme ti v tom muset zabránit, ať formou banů do hry či na tady.
Vysvětlení že to děláš protože ti na GS záleží a nebudeš tolerovat že nabíráme šuliny, ten neberu.

Doufám, že to tak daleko zajít nenecháš ;)
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod KOFOLA » 05 bře 2017, 19:02

Jde o to, že tentokrát jsem neudělal nic špatného, myslím, že si nemůžeš zavřít UB žádost na svou osobu....

V klidu si hraju pod svým novým nickem a najendou mi ho admin změní, OK, vyřeeno na fóře.

V klidu si potom hraji pod svým novým nickem, přičemž i killermacka si hraje pod svým novým nickem KOFOLA na 4. poks mě zabije a okamžitě mě slovně napdne a napíše "Slabí si".... OK, beru že to nestačí na potrestání admina.

Ale pak přijdeš ty a dáš mi ban za provokace? Za jaké provokace? Takže ne, nepřestanu, protože tentokrát jsem nic neudělal. Ty jako admin musíš mít důkaz k UB žádosti. Ten mi stále předložen nebyl. A dokonce mi ani řádně nebylo vysvětleno, jakým způsobem jsem se provinil.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod KOFOLA » 05 bře 2017, 19:19

btw.

Jestli někoho obtěžuje to že si na serveru měním nick, protože na něj mám aktivované VIP, tak má smůlu, není to žádná provokace.

Napsal jsi, že ho provokuji v chatu na serveru, chtěl bych vidět jediný screen, kdy mu píšu cokoliv provokujícího. Urážlivého či vulgárního.

Jaké podrývání autority a hejtování na fóru, snad jsi mi nedal ban za měsíc a půl starou věc, ve které jsem měl mimochodm úplnou pravdu a poukázal jsme na nefungující systém na knifu.

Čekám na screeny ze serveru, děkuji. Tak jako je musí mít každý, měl by jsi je mít ty, můžeš požádat killermacku resp. KOFOLU, já teď nevím, jak mu mám říkat, oba máme nové nicky, třeba něco bude mít, i když pochybuji, napsla jsem mu asi zprávy a žádná z nich nebyla ničím provokující.

Taže zabanovat jsi mě nemohl, neměl jsi k tomu žádný důvod.
A vzhledem k tomu, že neporušuji žádnou VIP podmínku, mi nemůžete ani odebrat VIP.

Přehodnoť ty sám co jsi zde napsal, myslím, že po dlouhé době by bylo super, kdyby jsi i ty uznal svou chybu a řekl, sory.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 bře 2017, 20:58

Dlouhodobě nasazuješ proti adminovi. Ve hře sis dal záměrně nick téměř totožný s adminovým aby si jej vyprovokoval k něčemu na co by sis mohl poté stěžovat. Admin ti nick změnil. Nepomohlo to. Reagoval si slovy že si aktivuješ VIP a bude mít smůlu. VIP sis aktivoval, přesto že ti bylo adminem sděleno že provokace je proti pravidlům.

Můžeš si tady vymýšlet co chceš, ale já ti ty kecy nežeru. Buď se za své chování vůči adminovi omluvíš a budeš v klidu hrát, nebo tady, do doby než se tak stane, nebudeš hrát vůbec.

V případě že se admin chová nepatřičně, rádi uvidíme důkazy a vyvodíme důsledky.
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod KOFOLA » 05 bře 2017, 21:07

Těmito slovy jsem nereagoval, na fóře jsme napsal, že nejpozději večer už budu mít na ten nick i VIP, čekal jsem na mail, v tu chvíli jsme ještě nevěděl, že tam už je.

Dlouhodobě se proti němu prosazuji? Poslední měsíc jsme ani nehrál nic jiného jak gathery, nic jsme nedělal, ani jsem na něj ani nikoho jiného s knifu nijak neútočil, protože jsem tam zkrátka nechodil, takže co si zde vymýšlíš? Můžeš mi zde dát nějaký důkaz? Kromě měsíc a půl starého topicu na fórku?

VIP na tento nick jsem měl obědnané dřív, než vůbec cokoliv začalo :) Já vím, že to nevíš, ale nickname dáváš společně s mailem, a čekání na mail už se nejspíš nepočítá. Ale i kdybych to takhle nebylo, můžu mít nick jaký chci, nikdo si přece svůj nick nemůže nárokovat, mě a spoustě dalším bylo zakázáno jakkoliv řešit duplicitní nickname, pokud se hráč nějak na serveru neproviňuje, což já nedělám.

Já žádám o UB, ne o potrestaní admina, důkazy o mé provokaci na serveru máš mít ty.

Stížnosti už jsem psal i s důkazy.

Takže si tu přestaň vymýšlet, to že to dělají jiní, aby si zachránili prdel to chápu, ale to že to uděláš ty to bych nikdy neřekl, ty jsi to nikdy neměl za potřebí. Tady ses prostě seknul a obrovským způsobem.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod KOFOLA » 12 bře 2017, 01:58

refresh

Myslím, že by se měl vyjádřit někdo z vedení a awee by měl dodat důkaz, kde admina provokuji.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 bře 2017, 08:49

Awee jako důkaz dodal link na stížnost, ze které vyplývá že sis záměrně změnil nick killerkocka, aby si admina killermacka vyprovokoval a mohl si na něj dále stěžovat. Byl si upozorněn že takové provokace ti tolerovat nebudeme, načež si reagoval stylem "Tak si na ten nick koupím VIP a máte smůlu", což si následně dle vlastních slov udělal. Ve tvém hlstats je také patrné, že si hrál pod adminovým nickem killermacka, opět aby si jej vyprovokoval a mohl založit další stížnost.

Nebudeme tolerovat provokace adminů jakéhokoli druhu. Nebudeme tolerovat ani nesmyslné zakládání stížnosti, co si ukázal třeba když si brečel že ti admin napsal že nic nedáš, abychom ho potrestali. Na knifu je otřesná komunita a tohle nebudeme tolerovat nikomu. Ani unitymu, který se chová jako retard a pak dojde s prosíkem o práva, ani tobě který napřed něco buduje a pak se chová jako retard, ani ostatním.

Tento ban byl udělen po domluvě. Ať každý vidí, že když se bude pokoušet jakýmkoliv způsobem škodit portálu, dostane permu a je jedno jestli je to noname nebo KOFOLA. A není co řešit..

Můžeš se za své chování omluvit a ban ti bude zrušen. Každý tady může v klidu hrát, ovšem osobní spory si musíte řešit jinde.
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod KOFOLA » 12 bře 2017, 11:50

Teď by mě zajímalo proč tu lžeš. Ve stížnosti je jasně napsáno co jsem napsal:

ned 05. bře 2017 12:57:13
,,Dokonce si dnes večer na tento nick aktivuji VIP"
ned 05. bře 2017 13:08:34
,,VIP na můj nový nick je už aktivní."

Netušil jsem že Email příjde tak brzo, když nepřišel okamžitě :)

Hrál jsme pod SVÝM novým nickem, nic jsem mu nepsal, ani jednu zprávu a tím jsme ho vyprovokoval, aby mě slovně napadl po tom co se mu povedlo mě zabit? Kakáš si do pusy AWEE. Pořád tu nevidím žádný screen kde jsem mu cokoliv psal...

Když mi někdo neoprávněně mění nick, mám právo si na to stěžovat, když se do mě admin slovně bezdůvodně naváží, mám právo si stěžovat. Vysvětli mi proč bych si nemohl podat na adminovo chování stížnost když se mi nelíbí? Tvpje nesmyslné blábolení do prázdna je úplně zbytečné, jsi namyšlený a děláš si co chceš, protože jsi šerif a myslíš si jaký nejsi pán.

Není to jedno, někdo jiný by za tohle nebyl ani potrestán, naopak by byl za chování potrestán admin... Je to jednoduché, tobě jde o to, že před měsícem a půl, skoro dvěmi měsíci se řešilo něco, kde každý viděl že máme pravdu, ale nikdo to neřešil, přece by jste kofolovi neustopili. A teď když se to ukazuje znova, i když jsem nic nedělal, tak to děláte znovu, protože mě ustupovat nebudete.

Omlouvat se nebudu, nemám za co, nic jsem neudělal a očekávám brzký UB, prtože já si nic odobního neřeším, což ovšem nede vidět u tebe, tad si nějaký komplex méněcennosti řešíš očividně jen ty. Zatial!
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 12 bře 2017, 14:09

ja som mala žužužu..
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod myynameisshrek » 12 bře 2017, 14:14

#AWEEARMY #AWEEFAMILY
Awee IS Life, Awee Is Love
Awee PEKNE TY SI BEST PLAYER AND SERIF!!!!!!!! GOOD JOB !!!!!!!
myynameisshrek
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dwandy » 12 bře 2017, 14:25 VIP

Když si vzpomenu, jak tebe Kofolo (ještě když jsi byl admin) někteří hráči šikanovali a provokovali tě "mírnějším" způsobem, než co předvádíš ty, tak se musím smát, protože jsi házel jeden velkej trest za druhým :) Sám by jsi měl jít příkladem, vždyť jsi tady nasbíral zkušenosti jako málo kdo a místo toho teď děláš něco, co bys sám těžko překousával.
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Další

Zpět na Unban Žádost