I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Brookly 2

Příspěvekod Neha » 04 bře 2017, 00:29

Vypršel mi chat ban a Brookly hned napsal do chatu že mi dá další. Já měl nick Brookly a CT řeklo že jsem falešný Brookly, na což jsem odpověděl, že jsem smraďoch Brookly a hned poté jsem dostal ban. Brookly mi napsal že ban jsem dostal za provokaci, ale já jsem napsal, že smraďoch jsem já a ne on, tak netuším koho jsem provokoval.
http://leteckaposta.cz/854869807 10:30
Neha
Zkušený
Zkušený

[V] Brookly 2

od Rumcajz » 04 bře 2017, 00:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Brookly 2

Příspěvekod BrooKlyGS » 04 bře 2017, 00:48 VIP

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Okej. Přijdu na server, ty tam nadáváš a spamuješ. Na další mapě provokativním nickem vůči mně obcházíš mute, dostal si jen upozornění. Po skončení mute banu dodáš mezi diskuzi CT další dementní poznámku, že jsi smraďoch Brookly. Psal si to za účelem provokace a o opaku nikoho nepřesvědčíš. Upozorňoval jsem tě 5 minut zpátky, zase si provokoval, tak si dostal mute. Pohádky o tom jestli smrdíš mě nezajímají, takže smůla. K tobě je holt potřeba nasadit individuální přístup, protože jinak bych tam nechal dělat sám ze sebe dementa.

Ty tvoje stížnosti můžu začít říkat jako vtipy, třeba ten talent na serveru jednou vyhraju.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Neha » 04 bře 2017, 02:51

Hele jako avatara mam trolla a dokonce jsem i hrál pod nickem "Smraďoch" tak nevím co máš za problém. Ty jsi Brookly original a já Brookly Smraďoch.
Neha
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod byLife » 05 bře 2017, 19:01 VIP

Dostal si mute ban za spam a i přesto si nadále cíleně provokoval nickem a poté v chatu, dostal si tedy další ban.
Stížnost neoprávněná
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy