• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Jump/JahodaGS
Ahojte, rád by som chcel požiadať o práva na Jump sekciu /SurfRPG..
Nick v hre : mam wolhek
Nick na fóre : JahodaGamesites
Profil na fóre : jahodagamesites-u40181.html
Vek : 15
Steam nick : DaW
Steam ID : STEAM_0:0:139492834
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=1457
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): ano 1 ban tu bol 2 roky dozadu za autobhop.. ale už som sa dosť poučil a ma to aj omrzelo, chcel by som to napraviť... bol som ešte taký polokid..
Niečo o sebe : začnem tým, že sa volám Michal, mám 15 rokov už konečne ten život ale letí,, no čo povedať rád hrám počítačové hry strávim na pc celí deň, občas idem von z kamarátmi, ale tí tiež gemblia
moje obľúbené hry sú cs 1.6- hrám približne už 4 roky neviem presne, csgo- už 2 roky- preto som tak dlho nehral na gs ... potom si zahrám aj the forest, heroes a generals, dirty bomb a podobne,, na pc som denne tak 6 hodín aj viac,,nemám doma skoro čo robiť tak sa venujem tomuto, tento rok vychádzam na strednú školu a idem na informačne a sieťové technológie,, uvidím ako pôjdu monitory
iné má ešte zaujíma aj futbal trochu, filmy dosť pozerám chodím do kina a podobne.. na gs som už 5 rokov cca 4 možno
Prečo by som chcel na GS adminovať? : táto otázka býva najťažšia a moc sa na ňu odpovedať nedá.. hlavnou vecou asi na tom je, že chcem udržať poriadok na servery ,, budem aktívny tak celí deň od školy--- zabrániť vulgarizmu,cheatingu a podobne, hádkam,, moc nie som na bany ale ak to bude stáť tak trest bude určite, pomáhať hráčom, ak by niečo nevedeli a tak komunikovať zo serverom s ostatnými adminmi, ale hrozne ma naštvalo ako som sa správal pred 2 rokmi hrôza čítať staré príspevky a skoro máte admina už a zlyháte ... hanba mi..
Budem rád za vyjadrenia bye.
Nick v hre : mam wolhek
Nick na fóre : JahodaGamesites
Profil na fóre : jahodagamesites-u40181.html
Vek : 15
Steam nick : DaW
Steam ID : STEAM_0:0:139492834
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... layer=1457
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): ano 1 ban tu bol 2 roky dozadu za autobhop.. ale už som sa dosť poučil a ma to aj omrzelo, chcel by som to napraviť... bol som ešte taký polokid..
Niečo o sebe : začnem tým, že sa volám Michal, mám 15 rokov už konečne ten život ale letí,, no čo povedať rád hrám počítačové hry strávim na pc celí deň, občas idem von z kamarátmi, ale tí tiež gemblia

Prečo by som chcel na GS adminovať? : táto otázka býva najťažšia a moc sa na ňu odpovedať nedá.. hlavnou vecou asi na tom je, že chcem udržať poriadok na servery ,, budem aktívny tak celí deň od školy--- zabrániť vulgarizmu,cheatingu a podobne, hádkam,, moc nie som na bany ale ak to bude stáť tak trest bude určite, pomáhať hráčom, ak by niečo nevedeli a tak komunikovať zo serverom s ostatnými adminmi, ale hrozne ma naštvalo ako som sa správal pred 2 rokmi hrôza čítať staré príspevky a skoro máte admina už a zlyháte ... hanba mi..
Budem rád za vyjadrenia bye.
-
JahodaGamesites - Zkušený
[Zamítnuto] Jump/JahodaGS
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jump/JahodaGS
Zdravím,
většinu podmínek nesplňuješ - věk, nahrané hodiny..
Navíc na serveru nadáváš a měl jsi i ban za autobhop.
Projdi úspěšně akademii a pak uvidíme.
Zamítnuto..
většinu podmínek nesplňuješ - věk, nahrané hodiny..
Navíc na serveru nadáváš a měl jsi i ban za autobhop.
Projdi úspěšně akademii a pak uvidíme.

Zamítnuto..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1