[Zamítnuto] GS.cz # MrReBeLsCze ;)/JB#9/Akademie

Příspěvekod MrReBeLsCZECH » 07 bře 2017, 14:17

Nick ve hře: GS.cz # MrReBeLsCze ;)
Nick na fóru: MrReBeLsCZECH
Odkaz na steam profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198368677120/
Věk: 14
Steam ID: STEAM_0:0:204205696
Odkaz na váš HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=450
Sekce na kterou chci akademika: JailBreak
Proč chci akademika: Chci být akademikem protože na jailbreaku 9 jsou fakt dementní CTčka který prostě kazí hru dávají MFK a někdy pouští i písničky přes program SLAM , v budoucnu bych se chtěl stát adminem ale to se nestane :-D i kdyby ano tak by to byl zázrak , chtěl bych je prostě zklidnit na JB#9 aby si uvědomily že tohle není "farmící server na killy na statrak" ale na jailbreak a na zábavu , chtělo by to na JB#9 admina , vím že to nestíháte taky máte práci a školu ale doběhně te někdy i na JB#9 :D toť vše.
Něco o mně: Menuju se MrReBeLsCze je mi 14 let a rád chodím ven a nemám rád školu :D hraju na počítači chodím na karate (chodil sem na fotbal,florbal a tennis) na počítači hraju už dost dlouho a už sem taky na tom dost závislej :lol: , na jailbreak sem přišel díky jednomu kámošovi ale už tu nehraje menoval se Ghostik21 , hrál sem před rokem na jb#7 ale to byl starej steam učet teĎ mám novej a hraju na jb#9 s kámarádem GGquartz , baví mě jailbreak a chtěl bych se tu stát někdy i adminem akorát mě mrzí že už nejsou moji rodiče spolů každej žije jinde , já žiju momentálně s mámou a střídám se vždycky o víkendu jsem s tátou a jinak s mámou v pracovních dnech. Jediný co mám ve škole rád je asi IVT , TV a Matematika jinak ostatní nenávidim :-D to je asi vše co bych napsal .
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal sem 2 bany 1. Neznalost pravidel
2. Nesmyslnej příkaz
Toť asi vše , přeji hezký den ;)
Obrázek musíš umět

Obrázek r3kt
MrReBeLsCZECH
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] GS.cz # MrReBeLsCze ;)/JB#9/Akademie

od Rumcajz » 07 bře 2017, 14:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GS.cz # MrReBeLsCze ;)/JB#9/Akademie

Příspěvekod BrooKlyGS » 07 bře 2017, 18:29 VIP

Prozatím to úplně nevidím. V chatu máš docela dost spamu a občas se nevyjadřuješ zrovna slušně. Jako budoucí administrátor by jsi měl nějak ovládat své chování, takže ti dávám týden, aby si zlepšil své vystupování na serverech. Poté si můžeš dát další přihlášku nebo mi napsat a uvidíme co se dá dělat.

Momentálně zamítám, uvidíme jestli se ten týden dokážeš krotit.

Vše co na serveru napíšeš, tak my vidíme.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Zpět na Přihlášky