Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

BB1/Groos

Příspěvekod McKotzur » 07 bře 2017, 17:15

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Napoleon
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^BaseBuilder #1
[=] Doba trvani trestu: 60 minut
[=] Duvod trestu: Vlastni [nepristupny build]
[=] Zabanovany nickname: [BB1] Lolinko
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:1507130
[=] Zabanovana IP: 46.174.60.11
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================

Takže na bb antiquity jsem měl kempu spawnul jsem se v ni a nevěděl jsme že mam bloknutu kempu jelikož než jsem si ji postavil bloknuta nebyla.. Potom mi psali že mam bloknutou kempu ja tomu neveřil tak jsem šel hned zkusit a ona fakt bloknuta byla pote ze vteřiny hned přišel gerak a ja mu psal že mam bloknutou kempu tak jsem ho poprosil at mi stim posune a odblokne. Nechápu proč mě kicknul.. Skoro každý admin bud to blok kterej byl oznacen opravil nebo neoznaceny neodebral a nechal mě tam bugnuteho. Ale tady mě pote hned gerak kicknul kdyby alespoň napsal at se nechám zabit tak to pochopim ale hned mi dal kick. Po asi 13-17 min přišel na server admin groos a dal mi ban. Vím že demo ma určitě od geraka byl bych rád kdyby ho sem dal a vyjádřil se sem. Ještě jednu věc mam pro admina pokud viděl že jsem se bugl ve vlastním campu a měl jsem označenej přední blok nebo jinej kterej blokoval ať sem dodá screen nebo demo prosím
McKotzur
Zkušený
Zkušený

BB1/Groos

od Rumcajz » 07 bře 2017, 17:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BB1/Groos

Příspěvekod GrooS » 07 bře 2017, 18:58 VIP

Demo - http://leteckaposta.cz/618132820

K situaci: To mi chceš říct že jsis toho nevšiml 2 minuty když jsi byl v buildu ? :D , měl si možnost si dát /fixspawn nebo se prostě zabít, ty jsi toho bugu využil a za to jsi byl potrestán. Svoje pohádky si piš někde jinde..
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod McKotzur » 07 bře 2017, 19:04

Jak si mam všimnout že je to bloklé? Díky ZM hráčum jsem si toho všimnul a sám jsem to vyzkoušel a pote hned přišel gerak ktery zato dal kick umyslně jsem si to asi těžko mohl bloknut nebylo to ani označené. Navíc admin by měl ponaučit hráče tim že ho 1 slayne a napiše do chatu at se zabije
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TiberSeptim » 07 bře 2017, 20:23 VIP

McKotzur píše:Jak si mam všimnout že je to bloklé? Díky ZM hráčum jsem si toho všimnul a sám jsem to vyzkoušel a pote hned přišel gerak ktery zato dal kick umyslně jsem si to asi těžko mohl bloknut nebylo to ani označené. Navíc admin by měl ponaučit hráče tim že ho 1 slayne a napiše do chatu at se zabije

mal si moznost napisat /fixspawn alebo poprosit admian nech ti ten blok ktory blokuje kemp nech da prec ak je samozrejme oznaceny alebo ho poprosit nech ta slayne
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie

Administrator since 4.1.2016
TiberSeptim
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod McKotzur » 07 bře 2017, 20:44

TiberSeptim píše:
McKotzur píše:Jak si mam všimnout že je to bloklé? Díky ZM hráčum jsem si toho všimnul a sám jsem to vyzkoušel a pote hned přišel gerak ktery zato dal kick umyslně jsem si to asi těžko mohl bloknut nebylo to ani označené. Navíc admin by měl ponaučit hráče tim že ho 1 slayne a napiše do chatu at se zabije

mal si moznost napisat /fixspawn alebo poprosit admian nech ti ten blok ktory blokuje kemp nech da prec ak je samozrejme oznaceny alebo ho poprosit nech ta slayne

Jak som mal dat /fixspawn po čase ked boly zombie vypusteni a všiml jsem si toho až ku konci ked zombie pisaly?
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Floppynko » 07 bře 2017, 23:18 VIP

Si robíš srandu. Tvoje rozprávky pozná celý AT BB serveru, ktorý tam chodia častejšie. SI jeden z najproblemovejších hráčov a vieš to aj ty sám. Nikto ti toto veriť nebude, po tom, ako si zistil, že si bug, mal si napísať adminovi, že si bug a nech ťa hneď slayne. Poprípade si sa mal nechať zabiť a nie strielať a podobne.

Druhá vec, docela by ma zaujimalo toto

neoznaceny neodebral a nechal mě tam bugnuteho
Zaujimalo by ma, ktorý admin by ťa nechal v bugnutom campe že páči sa, strielaj si.. trocha začni rozmýšľať nad tým, čo píšeš.

e.GrooS: Admin dostal povolení se k tomuto vyjádřit.
Floppynko
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod McKotzur » 08 bře 2017, 09:10

RoSAKuKuS píše:Si robíš srandu. Tvoje rozprávky pozná celý AT BB serveru, ktorý tam chodia častejšie. SI jeden z najproblemovejších hráčov a vieš to aj ty sám. Nikto ti toto veriť nebude, po tom, ako si zistil, že si bug, mal si napísať adminovi, že si bug a nech ťa hneď slayne. Poprípade si sa mal nechať zabiť a nie strielať a podobne.

Druhá vec, docela by ma zaujimalo toto

neoznaceny neodebral a nechal mě tam bugnuteho
Zaujimalo by ma, ktorý admin by ťa nechal v bugnutom campe že páči sa, strielaj si.. trocha začni rozmýšľať nad tým, čo píšeš.

e.GrooS: Admin dostal povolení se k tomuto vyjádřit.

Ne nerobim si srandu, ano mozna problemovej sem ale to kazdy 2.hrač jen si mě admini vice všimaji jelikož vim moc dobře že admini jdou proti mě. Divné adminovy jsem pisal ale nejak nato nereagoval pouze kickem což nedáva smysl (v logu).
Co vím tak si moc dobře pamatuju aji ty si jednou nechaval kamarada bugnuteho škoda jen že to nemam jak dokázat.. Navíc měl byses klidnit s tema kickama když si někdo potřebuje zajit nutne na wc dejme tomu na 1min a ty ho po 25s kicknes uz prehanis hodne lidi to dosvedči už jen jak si na TS řikal že kicknes typka at nema nakup. PS.ještě zkusim najit na tebe 1.demo snad nam vysvetliš co si dělal.
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Kavik444 » 10 bře 2017, 16:26

Tvojí povinností je si zkontrolovat, zda se lze k tobě dostat či ne, pokud se spawneš ve svém buildu. Měl jsi možnost se sám respawnout a nebo napsat adminovi, ať ti dá slay. Ty jsi tak neučinil a proto jsi dostal ban.

Ban oprávněný.
CS 1.6 HLSA
VIP Support

CZECH KARATE PLAYER
Kavik444
Spamer
Spamer

Příspěvekod McKotzur » 11 bře 2017, 14:44

Kavik444 píše:Tvojí povinností je si zkontrolovat, zda se lze k tobě dostat či ne, pokud se spawneš ve svém buildu. Měl jsi možnost se sám respawnout a nebo napsat adminovi, ať ti dá slay. Ty jsi tak neučinil a proto jsi dostal ban.

Ban oprávněný.

Po čas stavěni se respawnout nedá. Prosil jsem admina at mi to opravi či at mě slayne.
McKotzur
Zkušený
Zkušený

Zpět na Unban Žádost