• Stránka 1 z 1
[V] Brookly 3
Dostal jsem ban za to, že jsem dal otázku s výhodou a Lotr na ní znal odpověď.
http://leteckaposta.cz/991427761 34:00
- Neha
- Zkušený
[V] Brookly 3
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Brookly 3
Ani na to demo nebudu koukat, nemá to smysl. Na mapě předtím jsi dal asi 3x otázku o výhodu hned na začátku kola, kdy obratem napsal první správnou odpověď Lotr. Jeho výhoda vždy byla vybrat si jedno TT, které umře. Samozřejmě jsem to byl pokaždé já. Varoval jsem tě, ať s tím vy dva přestanete. Každopádně jsem se chtěl vyvarovat případné chybě v tom, že bych ti dal neoprávněný ban a tak jsem si ještě počkal. Další mapu jste dělali úplně to stejné. Zase si dával otázky, na které znal Lotr obratem odpověď za cílem mě zabít. Jednou se vám to trochu nevyvedlo a chvilku před Lotrem to napsalo jiné TT. U toho to vypadalo, že mu chceš dát jinou výhodu, každopádně těžko soudit, protože neplnil příkazy a byl zabit. No abych se vrátil k vám. Pak se nějak Lotr dostal k CT a snažil se navázat na to tvoje dílo s tím, že teď byl ten chytrý Pablo. Každopádně Lotr nevěděl která bije a protože kecal nesmysly, tak jsem ho přesunul. Místo toho, aby jste už konečně dali vy dva pokoj, tak jsi vesele pokračoval i přes další upozornění na nové mapě. Počkal jsem si, zase znal odpověď Lotr a dostal si přesun. Po konzultaci s Lifem jsem ti hodil 12h za úmyslné kažení hry.
Nenechám tam ze sebe dělat dementa. Lotr kterej neumí ani y/i a píše hrubky hodné sedmáka určitě bude vědět nejlépe odpovědi na ty tvé otázky. Zvlášť když jste taková pěkná dvojce. Asi půl roku zpátky jste mi vy dva tohle dělali už jednou a taky jste si odnesli ban.
Víc to asi nemá smysl rozebírat, už v tu chvíli jsem to řešil s Lifem a podle toho jsem tě také potrestal. Ban ti už dááávno vypršel, takže je úplně jasné, že jste tohle dělali jen za účelem toho, aby jste si pak mohli jít stěžovat, jak jste dostali neoprávněný ban.
btw vytrhnout takovou situaci z kontextu docela svědčí o tvé inteligenci
Nenechám tam ze sebe dělat dementa. Lotr kterej neumí ani y/i a píše hrubky hodné sedmáka určitě bude vědět nejlépe odpovědi na ty tvé otázky. Zvlášť když jste taková pěkná dvojce. Asi půl roku zpátky jste mi vy dva tohle dělali už jednou a taky jste si odnesli ban.
Víc to asi nemá smysl rozebírat, už v tu chvíli jsem to řešil s Lifem a podle toho jsem tě také potrestal. Ban ti už dááávno vypršel, takže je úplně jasné, že jste tohle dělali jen za účelem toho, aby jste si pak mohli jít stěžovat, jak jste dostali neoprávněný ban.
btw vytrhnout takovou situaci z kontextu docela svědčí o tvé inteligenci

-
BrooKlyGS - Spamer
Lotr si odpovědi nejspíše googlil nebo u něj seděl někdo chytrej, možná měl jen štěstí a nebo si jen pamatoval odpovědi(měl je napsaný) jelikož takové otázky dávám často a rád. To že to Lotrovi šlo a Brookly se přes to nemohl přenést není můj problém. Na demu je jasně vidět. že spousta lidí odpověděla dříve než Lotr a že jednu otázku odpověděl správně i někdo jinej. Navíc pokud by byla pravda to co tvrdíš ty Brookly, tak proč nedostal ban i Lotr?
- Neha
- Zkušený
O tomhle se s tebou nebudu dohadovat. Vás dva dost dobře znám, takže je mi úplně jasné o co vám jde. Proč nedostal ban Lotr? Za co mu mám dát ban? Mute na chat za to, že mu radíš na otázky? Dříve se za to dával game ban, teď jsem potrestal jen tvůrce problému, což si byl ty u CT
.

-
BrooKlyGS - Spamer
I kdybych věděl že Lotr bude znát správnou odpověď, tak by to nebylo nadržování, jelikož admini používají poslední reakce na napsání něčeho, i když ví že jeden hráč má chat ban a je to v pořádku.
- Neha
- Zkušený
Pleteš do toho úplné nesmysly. Jestliže jako Simon radíš TT odpověď na otázky a tak mu dáváš výhody za nic, tak mu nadržuješ. Jestli se neumíš chovat a dostaneš mute ban, tak to nikoho nezajímá a opravdu kvůli tobě nebude to kolo zakázané dávat reakce na napsání do chatu. Nedělej blbosti, nebudeš dostávat bany a nebudeš takhle umírat
.

-
BrooKlyGS - Spamer
Až dojdu z gymu vyřeším to, pokud mě Karlos nepředběhne.. Kolem půlnoci +-
e.Life:
Pro Brooklyho > poprosím o dodání dema z předchozí mapy a vyčasování těch otázek, až to zde bude pohneme se dál
e.Life:
Pro Brooklyho > poprosím o dodání dema z předchozí mapy a vyčasování těch otázek, až to zde bude pohneme se dál
-
byLife - CS:GO Admin
DEMO 1
28:00 Mrdák bere Simona, hned na začátku kola dává otázku o výhodu, následně po správné odpovědi Lotra dává nesmyslnou výhodu (byl začátek kola, nechápu proč by se měl někdo na základě výhody zabíjet). Dobrá, vybral si mě, zabil si mě a já to nijak neřešil.
32:20 Prakticky stejná situace se opakovala znovu. Už mi to bylo divné, ale nechtěl jsem zatím nijak zasahovat.
DEMO 2
Před tímto vším se tam spolu Lotr a Real bavili, kdo do hry pozve Pabla, takže jasné, že to byl jeden z dalších jejich kamarádů.
15:20 Lotr vzal Simona, natož Realone navrhl otázku o výhodu. Zase úplně nesmyslně na začátku kola, ale ok. Vzhledem k tomu, že Lotr asi není nejchytřejší, tak jeho odpověď byla "jo, dáme Pablovi otázku o výhodu". Nakonec mu to nějak došlo a poslal si nás do boxu
16:30 Furt stejné kolo, akorát Lotr neví co říká, takže si nás poslal do boxu, postavil bloky a nechal realona dát otázku. Správně odpověděl první Pablo, který dostal výhodu vybrat si TT které umře. Samozřejmě jsem to byl já. Ačkoli to vypadalo, že se chystá spíš na schody do nebe, které nevysvětlil, tak tam začal plácat blbosti, kvůli kterým jsem od něj dostal FK a tak jsem ho přehodil.
36:20 Realone bere Simona, poté dává další otázku o výhodu. Zase úplně nesmyslně, bez účelu pro využití určitého počtu TT na nějakou atrakci atp. Výhodu jakým si omylem vyhrál někdo jiný, protože Pablo a Lotr asi zaspali. Místo klasického "vyber si hráče který zemře" si ho Real poslal někam na výstřel. Hráč tam nešel, tak mu výhoda mu byla zrušena.
37:30 Následovala další otázka, stejně nesmyslná jak ty předešlé, o výhodu vybrat si hráče, který umře. Znovu vyhrál Lotr a vybral si mě.
Následně jsem tě přesunul. Bylo tam několik varování, že jestli budete v tomhle pokračovat, dostanete ban. Od minule jste se naučili, že když to napíšete v sekundě po dopovězení, tak vám to nikdo neuvěří a tak jste tam dávali trochu rozestupy. Každopádně oba jste se tam několikrát trochu prořekli, ať už s Pablem, nebo Lotr s tím, že tu výhodu už měl prakticky vyhranou Pablo.
btw, člověk kterej dává takovýhle dementní výhody na začátku kola k ničemu, stejně nemá u CT co dělat.
28:00 Mrdák bere Simona, hned na začátku kola dává otázku o výhodu, následně po správné odpovědi Lotra dává nesmyslnou výhodu (byl začátek kola, nechápu proč by se měl někdo na základě výhody zabíjet). Dobrá, vybral si mě, zabil si mě a já to nijak neřešil.
32:20 Prakticky stejná situace se opakovala znovu. Už mi to bylo divné, ale nechtěl jsem zatím nijak zasahovat.
DEMO 2
Před tímto vším se tam spolu Lotr a Real bavili, kdo do hry pozve Pabla, takže jasné, že to byl jeden z dalších jejich kamarádů.
15:20 Lotr vzal Simona, natož Realone navrhl otázku o výhodu. Zase úplně nesmyslně na začátku kola, ale ok. Vzhledem k tomu, že Lotr asi není nejchytřejší, tak jeho odpověď byla "jo, dáme Pablovi otázku o výhodu". Nakonec mu to nějak došlo a poslal si nás do boxu
16:30 Furt stejné kolo, akorát Lotr neví co říká, takže si nás poslal do boxu, postavil bloky a nechal realona dát otázku. Správně odpověděl první Pablo, který dostal výhodu vybrat si TT které umře. Samozřejmě jsem to byl já. Ačkoli to vypadalo, že se chystá spíš na schody do nebe, které nevysvětlil, tak tam začal plácat blbosti, kvůli kterým jsem od něj dostal FK a tak jsem ho přehodil.
36:20 Realone bere Simona, poté dává další otázku o výhodu. Zase úplně nesmyslně, bez účelu pro využití určitého počtu TT na nějakou atrakci atp. Výhodu jakým si omylem vyhrál někdo jiný, protože Pablo a Lotr asi zaspali. Místo klasického "vyber si hráče který zemře" si ho Real poslal někam na výstřel. Hráč tam nešel, tak mu výhoda mu byla zrušena.
37:30 Následovala další otázka, stejně nesmyslná jak ty předešlé, o výhodu vybrat si hráče, který umře. Znovu vyhrál Lotr a vybral si mě.
Následně jsem tě přesunul. Bylo tam několik varování, že jestli budete v tomhle pokračovat, dostanete ban. Od minule jste se naučili, že když to napíšete v sekundě po dopovězení, tak vám to nikdo neuvěří a tak jste tam dávali trochu rozestupy. Každopádně oba jste se tam několikrát trochu prořekli, ať už s Pablem, nebo Lotr s tím, že tu výhodu už měl prakticky vyhranou Pablo.
btw, člověk kterej dává takovýhle dementní výhody na začátku kola k ničemu, stejně nemá u CT co dělat.

-
BrooKlyGS - Spamer
DEMO 1
Když je to nesmyslné tak proč jsi mi to jako admin nezakázal? Mě se to zdá stejně v pohodě jako různé nachytávky nebo reakce.
e. Brookly: Upozornil jsem tě celkově na to, co jsi dělal. Vzhledem k tomu, že jsi pokračoval, tak si dostal ban.
DEMO 2
Ano Pablo mi napsal o inv. Co je tam za problém?
e. Brookly: Problém žádnej není
Lotr si z tebe udělal srandu.
e. Brookly: Jojo, ten určitě. V tom boxu s těmi příkazy co dával to byla taky sranda? Spíš mi to přišlo jako neznalost a porušování pravidel, ale každej to asi bere jinak.
Tady je krásně vidět, že dávám často stejné otázky a v pohodě se to dá zapamatovat nebo vygooglit. Na výstřel jsem ho poslal aby si mohl TT sám zastřelit ale když jsem zjistil že to je pro hráče moc náročné na splnění tak jsem další kolo zabíjel misto nich já.
Dodej důkaz že jsem někomu radil a poté mi klidně můžeš dát permu. Do té doby platí presumpce neviny. Ano otázky seděly Pablovi i Lotrovi a já jsem to věděl. Ovšem odpovědi jsem jim neradil! To je jako kdyby se nemohl hrát fotbal protože jedno TT ho umí líl než to druhé.
e. Brookly: Já ti dám presumpci neviny. Ban si dostal za úmyslné kažení hry. To co jste vy tři dělali mně, to stejné můžete dělat komukoliv jinému, kdo není admin. Takový hráč jako ty u CT v tom případě nemá co dělat

- Neha
- Zkušený
Týka se mě to tak se taky vyjádřím, Proč si dostal každá kolo Kill je jen kuli tomu že te nesnášim za to Mrdák nemůže Rozhodnutí bylo na mě to ja ti kazil hru tim že sem tě vybral
Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
Přiznal jsem se k tomu, že jim seděla atrakce "otázky" v tom vidíš problém? Navíc to bys pak mohl říct že když chci znát hlavní město Čech tak dávám nevýhodu Slovákům atd. Jak jsem už psal tak admini taky dávaj reakce na napsání každé kolo když má Lotr mute. Tak proč bych já nemohl dávat otázku s výhodou každé kolo? Nauč se googlit/tipovat a nebreč.
- Neha
- Zkušený
Tak jdeme na to.. Jen vás prvně poprosím, ať příště tolik nespamujete, stejně to jsou už jen plané řeči, když vše bylo dávno řečeno a jen se tím spamuje forum..
To je celé vytržené z kontextu, bavil jsem se s Brooklym dřív, než ti byl udělený ban.
Bylo mi řečeno, že dáváš výhody, na které vždy odpoví Lotr a jeho výhoda je zabití TT s podezřením na to, že si radíte.
Taktéž měl mít Brookly dema, které zde dodal a ty si nyní rozebereme.
1. demo
28:00 - Úplný začátek všeho
32:20 - Zatím bych v tom taktéž neviděl nějaký extra problém, ale je to už trochu divný
2. demo
15:20 - Reale, navrhl si otázku o výhodu, Lotr ti buď chtěl odpovědět na TS, nebo si neuvědomil co říká a sám vás prozradil.. ,, jo, dáme Pablovi otázku o výhodu " .. Ale no tak
16:30 - Lotr udělal blbost, dal 2 výhody, pričemž ani ta 1. neměla platit, protože řekl jen, že si dáte otázku, dostal oprávněný přehoz, ale na místě byl i ban.. btw. kdo odpověděl první? No přece Pablo.
36:30 - Dáváš opět výhodu a když to nenapsal Lotr, tak si měl pro hráče připravené něco jiného, ovšem tě neslyšel, ty si mu ji zrušil.
37:30 - No, zde už je to zcela jasné.. Navíc jeden hráč mel mít jinou výhodu, než ten druhy.. Nečekaně
Stížnost neoprávněná.
Ovšem Brookly se příště bude mírnit a nenechá se tak lehce vyprovokovat zde na fóru!
A na závěr pár slov.
Simon tvoří hru, simon si může dávat kolik chce výhod, nevýhod a všeho možného. Ovšem měl by být kreativní a nedělat jedno a to samé dokola. Nikdo ti nic nezakazuje, Co se týče toho "využívání" mute banu, to už jde mimo tému, protože si za ten ban může hráč sám a je to vlastně jeho trest. Kdyby nedělal hlouposti, ban by neměl a mohl by normálně odpovídat
Dostal jsem ban za to, že jsem dal otázku s výhodou a Lotr na ní znal odpověď.
To je celé vytržené z kontextu, bavil jsem se s Brooklym dřív, než ti byl udělený ban.
Bylo mi řečeno, že dáváš výhody, na které vždy odpoví Lotr a jeho výhoda je zabití TT s podezřením na to, že si radíte.
Taktéž měl mít Brookly dema, které zde dodal a ty si nyní rozebereme.
1. demo
28:00 - Úplný začátek všeho
32:20 - Zatím bych v tom taktéž neviděl nějaký extra problém, ale je to už trochu divný
2. demo
15:20 - Reale, navrhl si otázku o výhodu, Lotr ti buď chtěl odpovědět na TS, nebo si neuvědomil co říká a sám vás prozradil.. ,, jo, dáme Pablovi otázku o výhodu " .. Ale no tak
16:30 - Lotr udělal blbost, dal 2 výhody, pričemž ani ta 1. neměla platit, protože řekl jen, že si dáte otázku, dostal oprávněný přehoz, ale na místě byl i ban.. btw. kdo odpověděl první? No přece Pablo.
36:30 - Dáváš opět výhodu a když to nenapsal Lotr, tak si měl pro hráče připravené něco jiného, ovšem tě neslyšel, ty si mu ji zrušil.
37:30 - No, zde už je to zcela jasné.. Navíc jeden hráč mel mít jinou výhodu, než ten druhy.. Nečekaně
Stížnost neoprávněná.
Ovšem Brookly se příště bude mírnit a nenechá se tak lehce vyprovokovat zde na fóru!
A na závěr pár slov.
Simon tvoří hru, simon si může dávat kolik chce výhod, nevýhod a všeho možného. Ovšem měl by být kreativní a nedělat jedno a to samé dokola. Nikdo ti nic nezakazuje, Co se týče toho "využívání" mute banu, to už jde mimo tému, protože si za ten ban může hráč sám a je to vlastně jeho trest. Kdyby nedělal hlouposti, ban by neměl a mohl by normálně odpovídat
-
byLife - CS:GO Admin
Re: [V] Brookly 3
Takže když si někdo výhodou vybere atrakci, tak poté nemůžu dát znova stejnou reakci o výhodu kvůli tomu že se jedno TT nebude účastnit atrakce? Jinak pořád píšete Lotr Lotr. Já jsem nic špatného neudělal hráči se dokonce zrušila nevýhoda takže tím se tady ohánět nemůžete. Příště až bude první reakce na napsání slova "pes" tak zabanujete simona za to, že téčku které to má nabindované poradil?
e.Life: je to myšleno tak, ze kdyz např hráč boxne, ty mu dáš nevýhodu, ze hodis kostkou 64, pokud padne 32 umírá .. A za třeba 1 minutu ti boxne další, tak by si ho neměl zabíjet ale dat mu to taky
e.Life: je to myšleno tak, ze kdyz např hráč boxne, ty mu dáš nevýhodu, ze hodis kostkou 64, pokud padne 32 umírá .. A za třeba 1 minutu ti boxne další, tak by si ho neměl zabíjet ale dat mu to taky
- Neha
- Zkušený
Re: [V] Brookly 3
Když tedy říkate že sme si radily doložte důkaz o tom že sme si radily když už za to banujete tohle je už přehnanost co dělate 

Mrdej prdel
-
Lotr778 - Zkušený
• Stránka 1 z 1