• Stránka 1 z 1
Steam problem
Neviete prečo mi vždy naskakuje ked sa chcem pripojiť na steam
Nelze se pripojit k siti sluzby Steam. ,,Rezim offline"" je nedostupny protoze na tomto pc nejsou ulozeny prihlasovaci udaje sluzby steam
Sluzbu Steam nebude mozne pouzivat dokud nebudete mit pristup k siti Steam
.....Prosim pomoc!
By CrazyPatkaN za rychlu odpoved dakujem
Nelze se pripojit k siti sluzby Steam. ,,Rezim offline"" je nedostupny protoze na tomto pc nejsou ulozeny prihlasovaci udaje sluzby steam
Sluzbu Steam nebude mozne pouzivat dokud nebudete mit pristup k siti Steam
.....Prosim pomoc!
By CrazyPatkaN za rychlu odpoved dakujem
-
ofohan111 - Pokročilý
Steam problem
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Steam problem "Warning: Connection Problem"
Čaute 
Ja mám taký problém že na každej mape na servery War3FT+SaveXP #3 mi to tak lagne že sa musím odpojiť a znova napojiť ale môj nick je tam potom 2x. Už sa to deje dva dni ale s netom nemám nič a robí mi to iba na tom jednom serveri nechápem čo to.... ak by niekto vedel poradiť budem vďačný predom dík

Ja mám taký problém že na každej mape na servery War3FT+SaveXP #3 mi to tak lagne že sa musím odpojiť a znova napojiť ale môj nick je tam potom 2x. Už sa to deje dva dni ale s netom nemám nič a robí mi to iba na tom jednom serveri nechápem čo to.... ak by niekto vedel poradiť budem vďačný predom dík

-
gigiCA - Kolemjdoucí
Re: Steam problem
ofohan ide oto že musis skusit odhlasit sa zo steamu a ptm pockat chvilu a preinstalovat to
alebo sa skus prihlasit cez internetovu verziu steamu a tam uvidis ze co to je zac 

-
qEnk4 - Pokročilý
Re: Steam problem "Warning: Connection Problem"
gigiCA píše:Čaute
gigiCA,prosím založ si nový topic a nepíš do topicu,kde sa rieši úplne iný problém,dík..
Keď chceš piť, nehľadaj dôvody...Hľadaj ľudí, ktorí budú piť s tebou..
WOT <3
WOT <3
-
andino - Spamer
Re: Steam problem
Oka dikes za radu skusim to a napišm keby dajaky problem.
-
ofohan111 - Pokročilý
• Stránka 1 z 1