• Stránka 1 z 1
Smazané emaily..
Zdravím. Dneska sem si po celkem dlouhé době zapl CSko na novém PC, a neměl sem evip...
tak sem šel na email, ale žádne kódy nebyly, zkontroloval sem všechno, i email a všechno. Gmail nebo někdo mi smazal všechny moje emaily. Vrátaně kódy mé, i kamarádové, který si VIP neumí koupit sám (není moc dobrý v PC) a myslím si, že pokud si koupí nový PC, a zistí že nemám kódy, zabije mě na místě..... Mám všechno, číslo, email který sem nastavoval, měl sem vip na cpl only, jailbreak 2, inferno only.. Kamarád taky na těch jistejch serverech, většina byla EVIP, takže.. Takových 100 euro sem mometálně ztratil... Prosím o pomoc! Brečím na kolenou, moc prosím!!!!
tak sem šel na email, ale žádne kódy nebyly, zkontroloval sem všechno, i email a všechno. Gmail nebo někdo mi smazal všechny moje emaily. Vrátaně kódy mé, i kamarádové, který si VIP neumí koupit sám (není moc dobrý v PC) a myslím si, že pokud si koupí nový PC, a zistí že nemám kódy, zabije mě na místě..... Mám všechno, číslo, email který sem nastavoval, měl sem vip na cpl only, jailbreak 2, inferno only.. Kamarád taky na těch jistejch serverech, většina byla EVIP, takže.. Takových 100 euro sem mometálně ztratil... Prosím o pomoc! Brečím na kolenou, moc prosím!!!!
-
Toffi - Kolemjdoucí
Smazané emaily..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Smazané emaily..
whiter píše:Napsat na [email protected] s kodama, a doufat že by ti je přeposlali.
Kódy nemám.. A myslím si že mi odepíšou za týden protože hodně lidí jim píše na email..
-
Toffi - Kolemjdoucí
O pracovních dnech (po. - pá.) odpovídají 2 - 3 pracovní dny. O víkendu asi né.
A nemyslím si že by ti někdo jen tak smazal vip kódy, jestli-že jsi měl sám přístup na e-mail, v tuto chvíli to už je tvá vina. Měl sis to někam zapsat, je to i napsané při aktivaci v e-mailu.
A nemyslím si že by ti někdo jen tak smazal vip kódy, jestli-že jsi měl sám přístup na e-mail, v tuto chvíli to už je tvá vina. Měl sis to někam zapsat, je to i napsané při aktivaci v e-mailu.
9
-
whiter - Mistr Yoda
whiter píše:O pracovních dnech (po. - pá.) odpovídají 2 - 3 pracovní dny. O víkendu asi né.
No 2 som našiel, čo sme si preposielali ked potreboval aktivovat VIP na Inferno only, jeden môj jeden jeho, ale tie dalšie dva potrebujem momentalne..
-
Toffi - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1