• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žiadosť o admin práva na Paintball serveroch
Zdravím, rád by som požiadal o admin práva na Paintball serveroch.
Nick v hře : Handi!
Nick na fóru : Dominooo
Profil na fóru : dominooo-u51558.html
Věk : 16 (v novembri 17)
Steam nick : Handi!
Steam ID : STEAM_0:0:196327430
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... player=556
Bany nebo přestupky : 2x bany za nadávky ale od predposledného resetu som nemal ani jeden a som slušný, príkladový hráč.
Něco o mně : Som 16 ročný chlapec, bývam v rodinnom dome a v malej dedine, záujmy- na prvom mieste je šport ako napr.: futbal, floorball, beha a samozrejme hranie cs-ka
Chodim na stredú školu technickú v Šuranoch a študujem 4-ročný odbor mechanik nastavovač a školu ukončím maturitou. Neskôr by som sa chcel dostať aj na vysokú školu na STU v Bratislave na odbore strojára ale možno budem aj zarábať ako futbalista
kto vie život mám ešte pred sebou. ,, Handi,,
Proč chci Admin práva ? : Chcem dávať pozor na serveroch Paintball a nemôžem sa pozerať na hráčov, ktorý sa nevedia správať a porušujú pravidlá serveru napriek upozorneniu hráča/akademika.
BONUS :
Akadémia
-začatá: 1.3. 2017
-dokončena: 8.3.2017
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a dúfam, že se výborne rozhodnete a dáte mi čoskoro vedieť.
Nick v hře : Handi!
Nick na fóru : Dominooo
Profil na fóru : dominooo-u51558.html
Věk : 16 (v novembri 17)
Steam nick : Handi!
Steam ID : STEAM_0:0:196327430
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65540/ ... player=556
Bany nebo přestupky : 2x bany za nadávky ale od predposledného resetu som nemal ani jeden a som slušný, príkladový hráč.
Něco o mně : Som 16 ročný chlapec, bývam v rodinnom dome a v malej dedine, záujmy- na prvom mieste je šport ako napr.: futbal, floorball, beha a samozrejme hranie cs-ka

Chodim na stredú školu technickú v Šuranoch a študujem 4-ročný odbor mechanik nastavovač a školu ukončím maturitou. Neskôr by som sa chcel dostať aj na vysokú školu na STU v Bratislave na odbore strojára ale možno budem aj zarábať ako futbalista

Proč chci Admin práva ? : Chcem dávať pozor na serveroch Paintball a nemôžem sa pozerať na hráčov, ktorý sa nevedia správať a porušujú pravidlá serveru napriek upozorneniu hráča/akademika.
BONUS :
Akadémia
-začatá: 1.3. 2017
-dokončena: 8.3.2017
Ďakujem za prečítanie mojej žiadosti a dúfam, že se výborne rozhodnete a dáte mi čoskoro vedieť.
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
[Zamítnuto] Žiadosť o admin práva na Paintball serveroch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva na Paintball serveroch
Ďakujem, že ste mi odpovedali
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
Re: Žiadosť o admin práva na Paintball serveroch
Zdravím,
nelíbí se mi tvoje chování na serveru, jsi hrozně výbušný a je to podle chatu vidět + ani neumíš počkat, než se ti sem někdo vyjádří a už máš blbé komenty.. Pokračuj v nahlašování hříšníků, zmírni své chování na serveru, protože jako admin nebudeš hráčům psát že jsou lowky apod.. Za měsíc to zkus zase znovu.
Zamítnuto..
nelíbí se mi tvoje chování na serveru, jsi hrozně výbušný a je to podle chatu vidět + ani neumíš počkat, než se ti sem někdo vyjádří a už máš blbé komenty.. Pokračuj v nahlašování hříšníků, zmírni své chování na serveru, protože jako admin nebudeš hráčům psát že jsou lowky apod.. Za měsíc to zkus zase znovu.

Zamítnuto..
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1