• Stránka 1 z 1
VAC BAN
Dobrý den,
Dneska sem si dal kompet jako každý večer a když sem chtěl zapnout další tak mi to napsalo "VAC banned from secure server"
Cheaty nemám jen sem smurf a ty lidi mi psali že "reported" ale nic nemám nevíte někdo co dělat ?
Dneska sem si dal kompet jako každý večer a když sem chtěl zapnout další tak mi to napsalo "VAC banned from secure server"
Cheaty nemám jen sem smurf a ty lidi mi psali že "reported" ale nic nemám nevíte někdo co dělat ?

-
Loginasis - Kolemjdoucí
Re: VAC BAN
Tak keď si dostal vac ban tak s tým nič nenarobis jedine kúpa nového steamu s gockom.
STEAM:
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
- Haxo
Bývalé

Súčastné

Negatívne zmýšľanie vytvára prekážky. Pozitívne zmýšľanie ich odstraňuje.
-
xSlayee - Profesionál
Smůla no
valve anticheat

Nevěřte všemu, co se vám k věření předkládá: Zkoumejte vše a přesvědčujte se o všem sami!
- Frinnz
- Amatér
Pokud jsi smurf
A používáš ty smysly typu - poslouchání , dobrej zrak , apod.
Tak hold nic protože hodně Silvrů neposlouchá kde kudy kdo chodí apod. a pak píšou wallhack apod.
A používáš ty smysly typu - poslouchání , dobrej zrak , apod.
Tak hold nic protože hodně Silvrů neposlouchá kde kudy kdo chodí apod. a pak píšou wallhack apod.
My Steam Profile https://steamdb.info/calculator/76561198079806662/
- Worth: $1998 ($535 with sales)
- Games owned: 266
- Games not played: 135 (51%)
- Hours on record: 3,975.3h
-
ScRaFy - Pokročilý
Javi píše:No můžu ti doporučit zkusit napsat na steam support, ale musíš umět dobře anglicky. Musíš se rozepsat, co jsi použil za nějaký program co upravuje hru nebo jestli si nic nepoužil, tak napiš přesně do podrobna vše co jsi provedl.
Doplním, že se dočkáš automaticky kopírovaného slohu, kde ti bude vysvětleno, že se s tím nic nedá dělat a pro příště si musíš dát větší pozor

-
byLife - CS:GO Admin
Smurf nesmurf na overwatchi ti aj tak neukaze ranky cize je to bezpredmetne, plus tie dema neposudzuju silveraci. Nehovorim ze je ten system bezchybny ale podla mna pokial niesi supreme a nehras jak pan ze je z toho vacation tak by som aj veril ze si nieco mal. Ako pises je to smurf kup si nove gocko.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1