Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Knife / LoveYou / Un1Ty

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 12 bře 2017, 00:05

[=] Dostal jsi trest od admina: Love
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Scripty/chh
[=] Zabanovany nickname: Un1ty
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:2233717

-----------------------------------------------------------

Čo sa stalo? To by mna zaujímalo čo sa stalo, keď sa naberali admini na knife, šak to je strašné čo tam adminuje, v klude si hrám knife a zrazu si tam príde admin a začne ma grabovať len tak for fun? A keď dodá demo tak si to vzhliadne cheat hunter z publicu a ja dostanem ban lebo niekto nikdy GS/SGS nedokázal a HnS nehral, tak dotyčný hned cheatuje, a ešte k tomu perma, zaujímave že v banliste dávate iným za scripty ban na 2 týždne a mne permu, zaujímavo to tu na GS chodí musím uznať a ešte lepšie je, že som nič nemal, za to vy máte dobrých cheathunterov z publicu či odkial čo ani nevedia čo to ground strafe je a povedia si že to je cheat a bum, mám ban. Btw, je mi jasné že ajtak nedostanem unban, pretože sa to dostane do rúk dalšiemu public adminovy. Sme radi že najväčší CZ/SK portál prezentujú admini ktorý o tom nič nevedia.

(Mám 3 EVIPKA)
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno]Knife / LoveYou / Un1Ty

od Rumcajz » 12 bře 2017, 00:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Knife / LoveYou / Un1Ty

Příspěvekod ANGEEL » 12 bře 2017, 00:48 VIP

ano, samej public chh tu je.. žádný public chh se nedívá na tento typ cheatů, tak tu nepiš blbosti, děkuji.

demo ti bylo posláno do stížností (http://leteckaposta.cz/764805167)

na demu potvrzuju verdikt, jednoznačné cheaty..

Tvoje možnosti:
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
chces-unban-ihned-t61717.html
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
ANGEEL
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 12 bře 2017, 01:07

Aha :lol: :lol: Vidím že ani HnS či furien či čo za admina si, nerozpozná cheaty, radšej si ten ban nechám ako keby som mal ustúpiť a urobiť zo seba scriptera, tým že kupím/vymením vip za unban. Zaujímalo by ma ako si na to prišiel že niečo mám, kvôli rýchlosti a tomu že na knife neni 100 airacceelerate? :D Vidím že sa vyznáš, v csku sa dá jednoducho na kolečko bloknúť že keď ho spamuješ tak aby si neduckol úplne, ale aby ti to pri pretočením kolečka iba begriplo, jediné čo som použil bolo macro v razerke že keď som dal kolečko tak by to bloklo duck (funguje iba pri rýchlejšiom točení a nie obyčajnóm GSkovaní) + 300fps, ja myslím že macro neni script :) a to čo som mal ja nastavené že mi to iba bloklo duck tak to už vôbec, z 90% to je moja zásluha, z 10% to že mi to iba blokovalo duck (toggle). Funkcia myšky, ktorú som skoro vôbec nevyužil na nič extra, tak myslím že by sa banovať nemalo, alebo hej? Je to výhoda že si kúpim myš za 75€ a nastavím si tam block na toggle-duck, nechcete zakázať aj bočné tlačítka, lebo väčšina hráčov na GS ich nemajú, a ono ludia potom majú viac bindov v hre :lol: :lol: Choré.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Maxipes » 05 dub 2017, 13:21

Hrac vymenil VIP za UB.
Maxipes
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost